Zvaigžņu prognoze no 10. maija līdz 16. maijam – pēc zvaigžņu zīmēm

Spriedze ar citiem būs svarīga visas nedēļas garumā. Šādos gadījumos labāk neuzņemties atklātus konfliktus, bet pacietīgi gaidīt, kamēr situācija mainīsies.

Vecas hroniskas slimības var likt par sevi manīt, tāpēc mēģiniet nesākt tikšanos ar ārstu. Jums var būt nepieciešams atcerēties vecos paziņas, lai lūgtu palīdzību. Astroloģiskā situācija nav vislabākā, bet nedēļas beigās tendences mainīsies uz pozitīvu.

AUNS

Panākumu atnākšana ir atkarīga tikai no jums pašiem un no jūsu centieniem. Jūs dažreiz esat kautrīgs, bet pagaidām atlieciet nedrošību malā, izrādiet spītību un pacietību.

Nedēļas otrajā pusē, iespējams, būs jāizdara izvēle. Šajā gadījumā ieklausieties savā iekšējā balsī, kas jūs noteikti nemaldinās. Jums nevajadzētu darīt visu vienatnē, meklēt palīdzību no kolēģiem.

VĒRSIS

Nedēļas pirmajā pusē dalieties pieredzē ar jauniesācējiem, viņiem tas patiešām ir vajadzīgs. Parādu atmaksa, svarīgu projektu pabeigšana un nākotnes plānu veidošana ir noderīga.

Koncentrējieties uz būtisko un izmantojiet rīcības brīvību. Tas viss palīdzēs jums nekļūdīties.

Sākot ar nedēļas vidu, jūsu aktivitāte var izspēlēt jums nežēlīgu joku. Nespiediet sevi ārā, bet klusībā ejiet uz savu mērķi. Nedēļas beigās jums būs iespēja novērst vecās kļūdas.

DVĪŅI

Nedēļas sākumā jūs varat domāt, ka viss nenotiek tā, kā plānots, bet tā nav. Dodiet laiku, lai izstrādātu jaunu ideju, iegūtu atbalstītājus un līdzīgi domājošus cilvēkus. Jūsu ticība, cerība un pūles noteikti atmaksāsies.

Tikšanās tiks atceltas no nedēļas vidus. Neveidojiet plānus, ejiet līdzi plūsmai, bet nekavējoties, nekavējoties risiniet radušos jautājumus. Mēģiniet nedēļas nogali pavadīt pasīvi, vienkārši atpūšoties mājās.

VĒZIS

Nedēļas pirmajā pusē jums būs jādara lietas, kas jūs maz interesē. Ceļvedis piespiedīs jūs iztīrīt vecos gadījumus, kurus esat atstājis. Bet pat tad jūs pavadīs veiksme. Jūs varēsiet tos droši pabeigt.

Sākot ar nedēļas vidu, jums ir jāļauj atpūsties. Visu kontrolēt ir ne tikai neiespējami, bet arī kaitīgi. Ļaujiet notikumiem attīstīties pašiem, jūs vienkārši virzāt tos pareizajā virzienā.

LAUVA

Nedēļas pirmā puse ir lieliski piemērota, lai atbrīvotu savu potenciālu. Svarīgs nosacījums ir tas, ka jums nav skriešanās vai satraukums. Šajā periodā jums ir jāpabeidz visas lietas un nav jāvairās no atbildības. Nenometiet lietas līdz pusei, un tās noteikti tiks atrisinātas.

Mainiet savu komunikācijas stilu no nedēļas vidus. Jūsu darbs var ievainot tuviniekus un draugus. No otras puses, kopā ar kolēģiem un biznesa partneriem jūsu nelielā asprātība var radīt nepatikšanas.

JAUNAVA

Nedēļas sākumā daži no jūsu plāniem var sākt piepildīties. Nesaki visiem par to. Ir labs noteikums “laime mīl klusumu”. Lai būtu laiks visu paveikt, koncentrējieties uz vienu mērķi.

Arī nedēļas otrā puse būs enerģiska un aktīva. Jūs gaida jaunas biznesa sarunas, iepazīšanās un tikšanās. Svarīga ir arī mājas sakārtošana nedēļas nogalēs.

SVARI

Nedēļas pirmajā pusē jūs, visticamāk, mainīsiet savu nodarbošanos. Nē, jūs nemainīsiet darbu, tikai priekšnieki uzticēs jums jaunu projektu, kas prasa pilnīgi citas zināšanas. Tas ļaus jums iet ārpus sevis, daudz uzzināt un satikt interesantus cilvēkus.

Sākot ar nedēļas vidu, jūs mainīsit ritmu no aktīvāka uz mierīgu. Tas jums dos otro vēju. Varbūt jūs nolemjat mainīt personīgo un šķirties no tiem, ar kuriem bija pēdējais laiks šķirties.

SKORPIONS

Jūs nesen pieņēmāt svarīgu lēmumu. Un tagad jūs pļaujat veiksmīgus augļus. Lielas izmaiņas darbā vai dzīvē ļāva atrast sevi un būt laimīgam. Dzīvē ir svarīgi pieturēties pie savas stratēģijas.

Nedēļas otrā puse būs piepildīta ar nelielām nepatikšanām, taču tas nav svarīgi. Agrāk vai vēlāk jūs pabeigsiet to, ko sākāt jau sen.

STRĒLNIEKS

Negaidītas akcijas notiek reti. Bet nedēļas pirmā puse ir tieši laiks, kad tas var notikt. Esiet gatavs tam, ka, pieņemot šo piedāvājumu, jums būs jāstrādā daudz vairāk. Ja tas jūs nebaida, tad jūs lieliski tiksiet galā ar saviem jaunajiem pienākumiem.

Sākot ar nedēļas vidu, jūsu mīļajiem var būt nepieciešama jūsu uzmanība un palīdzība mājas darbos. Ja jums ir laiks darīt visu, tad nedēļas nogalēs jūs varat atļauties atpūsties.

MEŽĀZIS

Nedēļas sākumā jums būs uzstāšanās milzīgas auditorijas priekšā. Neuztraucieties, jūsu smalkais humors un zināšanas izraisīs patiesu sensāciju un nesīs jums panākumus. Var parādīties dažas nenozīmīgas lietas, kuras ātri atrisināsiet.

Nedēļas otrajā pusē labi analizējiet savas darbības un vārdus. Ja jūs nepieturēsities pie plāna, jūsu nepatikšanas sniegputenī.

ŪDENSVĪRS

Sekojiet jaunumiem nedēļas pirmajā pusē. Tieši šī informācija ļaus jums gūt panākumus. Daudzas lietas prasīs no jums daudz pūļu un laika. Neesiet slinki un neatstājiet visu vēlākam laikam.

Sākot ar nedēļas vidu, jums būs grūti atrast kopīgu valodu ar citiem. Mēģiniet šajā laikā strādāt vienatnē. Ja tas nav iespējams, samaziniet visu kontaktu skaitu.

ZIVIS

Nedēļas pirmā puse liks ienirt atmiņās. Nepadodieties šai kārdināšanai ilgu laiku. Tas jūs ne tikai nomāks, bet arī sāksiet kļūdīties darbā. Vadība jums to nepiedos un viegli atņems balvu.

Nedēļas otrajā pusē var rasties grūtības, ar kurām ģimene un draugi palīdzēs tikt galā. Viņu padomi negaidīti dos jums lielu labumu.

Lasi vēl: Piecas zvaigznāju zīmes, kas savu patieso laimi atradīs 2021. gada jūnijā – Vasilisa Volodina

Avots:

prelest

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru