Zvaigžņu prognoze nedēļai no 28. jūnija līdz 4. jūlijam – visām zvaigžņu zīmēm

Nedēļas sākums solās būt notikumiem bagāts. Jūs apņematies realizēt to, par ko jau sen esat sapņojis, bet tajā pašā laikā jūs slikti domājat par rīcības plānu.

Nedomājot par sekām, jūs varat kaitēt ne tikai sev, bet arī apkārtējiem. Nevajadzētu sagaidīt nopietnas problēmas, taču tomēr var rasties konflikti un neskaidrības.

Iepriecinās saziņa ar citiem. Pateicoties jūsu harizmai un sirsnībai, visi jūs satiks pusceļā. Nedēļas otrajā pusē priekšplānā izvirzīsies personiskās attiecības. Šis ir labākais laiks, lai samierinātu un izveidotu spēcīgas saites.

 

AUNS

Nedēļas pirmajā pusē jūsu priekšniekiem var nepatikt, ka jūs darbā darāt personiskas lietas. Jūsu apziņa var saasināt situāciju un izraisīt lielus konfliktus.

Lasi vēl: Tamāra Globa izteikusi prognozes par to, kas mūs sagaida 2021. gada jūlijā

Nedēļas otrā puse būs klusāka. Panākumi būs profesionālajā jomā, var parādīties jauni biznesa priekšlikumi. Neveiciet nozīmīgas piektdienas tikšanās, jūs par tām kavēsieties.

 

VĒRSIS

Nedēļas sākumā jūs ar entuziasmu uzņemsieties jebkuru darbu. Atdzesējiet dedzību, jūs varat tērēt visu enerģiju nevajadzīgām lietām. Turklāt jums nebūs laika visu paveikt laikā.

Sākot ar nedēļas vidu, mēģiniet nenokavēt tikšanās un turiet solījumus. Apkārtējie noteikti novērtēs, ka jūs turat vārdu. Nedēļas beigās jūs gaida romantiskas paziņas un randiņi.

 

DVĪŅI

Nedēļas pirmajā pusē jūs sajutīsiet neticamu enerģijas un pateicības plīsumu. Pateicība par to, ka visi jūsu plāni tiek īstenoti, ka līdzīgi domājoši cilvēki jums palīdz un atbalsta jūsu radiniekus.

Sākot ar nedēļas vidu, darbs, kas nesīs papildu ienākumus, pieaugs vēl vairāk. Neaizmirstiet par atpūtu un ģimeni. Brīvdienās noteikti veiciet savus mājsaimniecības darbus.

 

VĒZIS

Nedēļas sākumā būt aktīvam, neatlaidīgam un optimistiskam palīdzēs sasniegt vēlamos rezultātus. Pateicoties panākumiem, vadība pievērsīs jums uzmanību un ieteiks vilinošu projektu.

Nedēļas otrā puse ļoti neatšķirsies no pirmās. Jūs varat viegli tikt galā ar jebkuru darbu, kolēģi jums palīdz, un mīļie jūs atbalsta.

 

LAUVA

Jūsu nosvērtība un iedvesma nedēļas pirmajā pusē ļaus jums darīt to, ko citi nespēj. Ir pienācis laiks, kad veiksme un zināšanas apvienosies un novedīs jūs pie biznesa panākumiem.

Sākot no nedēļas vidus, citi novērsīs jūsu uzmanību, kas var likt jums veikt nepareizu soli. Izvairieties no attiecību un ģimenes konfliktu kārtošanas.

 

JAUNAVA

Nedēļas pirmā puse būs nedaudz saspringta. Jums būs neatlaidīgi un pacietīgi jākāpj pa karjeras kāpnēm. Ģimenes problēmu risināšana prasīs daudz laika un pūļu, taču ne mazāk jums būs jānovērš biznesa grūtības.

Nedēļas otrajā pusē vēlēsieties sniegt padomu visiem, īpaši tiem, kas to neprasa. Neļaujiet sev to darīt, pretējā gadījumā jūs nonāksiet lielā konfliktā.

 

SVARI

Nedēļa būs laba, ja izmantosiet savas iespējas ieviešanai. Jums būs rūpīgi un rūpīgi jāpilda darba pienākumi, jo darba būs daudz, un būs lielas iespējas kļūdīties.

Sākot ar nedēļas vidu, jūs jau varat plānot nākamo nedēļu, ieplānot biznesa un personiskās tikšanās. Brīvdienās jūs varat nedaudz atpūsties.

 

SKORPIONS

Visu nedēļu veiksme būs jūsu pusē. Jūs, bez šaubām, varat iedzīvināt drosmīgus plānus un idejas, kaut arī tikai pārdomātus. Jūs varat sagaidīt lielu peļņu un lieliskus piedāvājumus.

Nedēļas beigās jums būs jāpieņem kāds svarīgs lēmums, kas attiecas uz jūsu personīgo dzīvi. Tas visu mainīs uz labo pusi, galvenais nav šaubīties.

 

STRĒLNIEKS

Nedēļas pirmajā pusē jums vajadzētu būt mierīgam un apdomīgam. Daži var mēģināt ievilkt tevi piedzīvojumā. Apkārtējie cilvēki atbalstīs jūsu centienus un pateiks interesantu informāciju, kas var dot peļņu.

Sākot no nedēļas vidus, labāk nepieņemt svarīgus lēmumus vai ieplānot svarīgas sanāksmes. Vislabāk šo laiku veltīt atpūtai, ģimenes un ģimenes lietām.

 

MEŽĀZIS

Pirmajā nedēļas pusē jūs nevēlaties strādāt. Bet nesēdiet rokas sakrustojis, jo var palaist garām savu iespēju, kuru ļoti ilgi gaidījāt. Daži pieprasīs, lai jūs piekāpjat, nepadodieties, neviens nenovērtēs jūsu upuri.

Lasi vēl: Tamāra Globa izteikusi prognozes par to, kas mūs sagaida 2021. gada jūlijā

Atcerieties sevi un savas priekšrocības. Labas attiecības ar visiem apkārtējiem, protams, ir labas, taču jāuztraucas arī par sevi. Nedēļas beigās jums var būt negaidīti viesi, bet ļoti jauki.

 

ŪDENSVĪRS

Nedēļas pirmā puse būs īpaši veiksmīga. Ar minimālu piepūli jūs varat sasniegt lieliskus rezultātus. Padomājiet par to, ka ir pienācis laiks kāpt pa karjeras kāpnēm un tagad ir labākais laiks šī plāna īstenošanai.

Nedēļas otrajā pusē ir vērts kārtot ģimenes lietas, kuras jau sen ir gaidījušas savu kārtu. Pavadi brīvas dienas ar draugiem.

 

ZIVIS

Nedēļas pirmajā pusē iedvesma nāks pār jums. Izmantojiet šo laiku, lai risinātu svarīgus jautājumus, it īpaši, ja jūsu profesija ir saistīta ar radošumu.

Sākot ar nedēļas vidu, jums būs jāpieņem netradicionāli lēmumi un jāpārsniedz komforts. Tas ļaus jums kļūt pārliecinātākiem par savām spējām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru