Zodiaka zīmju gulēšanas paradumi

Dvīņi

Dvīņi var izdzīvot ar minimālu miega daudzumu, tomēr tas tāpat kādā brīdī noliek viņu uz lāpstiņām. Dvīņa prāts vienmēr strādā pārprodukcijas režīmā, tādēļ šīs zīmes pārstāvjiem iemigšana nepadodas viegli. Daudzi Dvīņi miegu uzskata par nelietderīgi patērētu laiku, bet bezmiegu par lielisku iespēju veltīt papildus laiku domāšanai.

Vēzis

Vēža miegs ir nemierīgs, jo viņš nereti murgo. Naktsmiera laiks parasti ir mainīgs, jo pirms došanās gulēt Vēzis apdomā visas savas eksistenciālās problēmas. Šīs zīmes pārstāvis nekad tā īsti nejūtas “nomodā”.

Lauva

Lauvas guļ visnotaļ saldi, iemigšana viņam nesagādā nekādas grūtības, ja vien viņš nav pārlieku satraukts. Lauva novērtē miegu un vislabprātāk viņš ievīstās augstas kvalitātes palagos un gultasveļā. Viņš sapņo jēgpilnus un pareģojošus sapņus.

Jaunava

Jaunava nespēj gulēt, ja viņa ir stresa pārņemta vai atrodas nekārtīgā vidē. Viņas hroniskā tendence pārlieku pārdomāt visu padara sarežģītu nomierināšanos pirms gulētiešanas. Jaunavas vislabāk spēj funkcionēt, ja iedibinājušas savā rutīnā gulētiešanas grafiku.

Svari

Svari svārstās starp pārāk ilgu gulēšanu un tās akūtu trūkumu. Svari spēj ilgstoši izdzīvot ar nelielu gulēto stundu daudzumu un vēlāk vairākas dienas no vietas dirnēt gultā. Lai atjaunotu iekšējo līdzsvaru, Svariem ieteicams ievērot sabalansētu miega ritmu.

Skorpions

Skorpiona miegs atkarīgs no viņa noskaņojuma. Ja šīs zīmes pārstāvis ir pacilāts, viņš spēs izdzīvot ar minimālu miega daudzumu – pārbīdot gulētiešanas laiku pēc iespējas vēlāk, lai vēlajās stundās nodotos tam, kas viņu interesē visvairāk. Savukārt nelaimīgs Skorpions pēc iespējas ātrāk centīsies ielīst migā un apmeklēt sapņu valstību.

Strēlnieks

Strēlnieks spēj ilgstošu laika periodu pavadīt guļot ļoti īsas stundas, bet dienas laikā šīs zīmes pārstāvis labprāt sevi pilnībā iztukšo. Gulētiešanas laiku nereti nākas atlikt tādēļ, ka Strēlnieks ir pārlieku satraukts par kaut ko. Dažkārt miegs ir saraustīts, bet sapņi ir jēgpilni.

Mežāzis

Mežāzis novērtē miegu un cenšas gūt pēc iespējas lielāku tā daudzumu, zinot, ka tas ir viņa interesēs. Satraucies Mežāzis nespēj iemigt un viņam rodas miega traucējumi. Ja šīs zīmes pārstāvi piemeklējis bezmiegs, tad Mežāzis cieš no spēcīgas stresa ietekmes.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram regulāri parādās miega traucējumi un viņš visai bieži nespēj aizmigt. Šīs zīmes aktīva domāšana traucē nomierināties un aizmigt, turklāt vēlme lasīt pirms gulētiešanas parasti rezultējas ar maz gulētām stundām.

Zivis

Miegs Zivīm ir kā opijs, no visām zodiaka zīmēm, tieši Zivis guļ visvairāk. Savas emocionālās dabas dēļ Zivis izjūt vislielāko nogurumu un dienas beigās patiesi jūtās emocionāli iztukšotas, bet gulēšana spēj atjaunot viņu enerģijas rezerves. Daudzas zivis nekad nejūtas patiesi “nomodā”, viņas redz krāsainus un dzīvīgus sapņus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru