Zivis kļūs laimīgas, un Vērsis būs izvēles priekšā: nedēļas prognoze visām zvaigžņu zīmēm

Kā paies septiņas dienas? Prognoze nedēļai no 2022. gada 26. septembra līdz 2. oktobrim visām zvaigžņu zīmēm palīdzēs atrast pavedienu.

 

Auns

Aunam darbā būs nopietna konkurence. Pretinieki darīs visu, lai jūs apietu. Esiet mierīgs un nezaudējiet savaldību: tas jūs atšķirs no viņu fona. Vadība dos priekšroku jums, ja nesāksiet spēlēt negodīgu spēli.

 

Vērsis

Vērsis būs grūtas izvēles priekšā, taču no jūsu lēmuma būs atkarīga jūsu nākotne. Zvaigznēm ieteicams atmest infantilismu un uzņemties atbildību par sevi un savu rīcību. Izmantojiet radinieku atbalstu, viņi palīdzēs noticēt sev un izplest spārnus.

 

Dvīņi

Slinkums apņems Dvīņus. Zīmes pārstāvji vēlēsies slēpties no apkārtējiem un no uzkrātajām problēmām. Jūs nevarēsiet sēdēt ārā, neviens jums nedos atpūtu. Ārkārtas situācija darbā un mājsaimniecības darbi izvedīs jūs no ziemas miega. Nedēļas nogalē Dvīņi saskarsies ar mīļoto meliem.

 

Vēzis

Vēžiem draud negaidīti izdevumi. Nav vērts daudz uztraukties, zīmes pārstāvji ātri aizpildīs robus budžetā. Zvaigznes iesaka nesākt jaunus projektus, labāk tagad vienkārši iet straumei līdzi. Nekrītiet apšaubāmos piedzīvojumos.

 

Lauva

Lauvas beidzot varēs šķirties no pagātnes un sākt jaunu dzīvi. Eksperti iesaka nopietni rūpēties par veselību, pēdējā laikā lielais stress un kaitīgie ieradumi kropļojuši Lauvas pašsajūtu.

 

Jaunava

Zīmes pārstāvjus sagaida lieliska nedēļa. Ar darba uzdevumiem tiksi galā viegli. Nedēļas nogalē ir vērts sarīkot ģimenes brīvdienas, mīļajiem nepietiek ar jūsu uzmanību un rūpēm.

 

Svari

Tagad ir pienācis laiks uzlabot savas prasmes. Apmācība būs viegla. Bet mājās būs pilnīgs haoss. Neizvairieties no strīdiem ar mīļajiem. Esiet pacietīgs, mājsaimniecībā pret jums ir sakrājies daudz prasību.

 

Skorpions

Skorpioni atvērs visas durvis. Jaunas iespējas gaidīs ik uz soļa. Īpaši paveicies radošajiem zīmes pārstāvjiem. Nedēļas vidū Skorpionus gaida tikšanās, kas ļoti ietekmēs viņu nākotni.

 

Strēlnieks

Strēlnieku romantiskais noskaņojums sagriezīs galvu. Zvaigznes iesaka nezaudēt prātu un nelīst mākoņos. Pretējā gadījumā jūs varat redzēt kaut ko, kas patiesībā nav. Paņemiet pauzi un pievērsiet uzmanību sev, veltiet laiku veselībai un pašattīstībai.

 

Mežāzis

Mežāžiem priekšā aizraujoša nedēļa. No satraukuma nevar izvairīties, Mežāžiem būs nepatikšanas darbā un mājās. Otrais puslaiks var attālināties vai radīt skandālu. Par laimi, pārejošas grūtības jūs vienos, ja kopā tiksit tam cauri.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šonedēļ nebūs viegli. Viņi jutīsies pamesti un bezjēdzīgi. Zvaigznes iesaka nemocīt, šis periods drīz beigsies. Tagad nevajadzētu pieņemt svarīgus lēmumus, kas pieņemti steigā, tie var nodarīt ļaunumu.

 

Zivis

Zivis jutīsies patiesi laimīgas. Otrā puse iepriecinās ar uzmanību un iespaidīgu dāvanu. Arī darbā viss ritēs gludi, spēsi izveidot uzticības pilnas attiecības ar kolēģiem.

Lasi vēl: Dzīve kļūst labāka! Eksperti nosauc zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2022. gada oktobrī

Tas palīdzēs jums tikt paaugstinātam nākotnē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru