Zinātniski apstiprināts, kādu sievieti vīrieši patiesībā vēlas iepazīt

 

Pareizās vidukļa un gurnu proporcijas

Šai izvēlei ir mazāk sakara ar skaistumu, bet tā liecina par veselību un auglību.

Pētījumi liecina, ka vidukļa-gurnu attiecība ir spēcīgs sievietes estrogēna līmeņa rādītājs, tāpat, ar tā palīdzību var noteikt aptaukošanās iespējamību, iespēju saslimt ar diabētu un ciest no sirds slimībām.

Sarkanā krāsa apģērbā

Ročesteras Universitātes psihologu veiktā pētījumā vīriešiem parādīja sievietes, kuru attēli bija ierāmēti sarkanā vai baltā rāmī un viņiem lūdza novērtēt, cik pievilcīgas šīs sievietes ir.

Pēcāk vīriešiem parādīja to pašu sieviešu attēlus, kuros viņas redzamas sarkanā vai zilā apģērbā un pajautāja, cik daudz naudas viņi būtu gatavi iztērēt randiņā ar katru no šīm sievietēm. Izrādījās, ka sievietes, kuru attēli tika ierāmēti sarkanā rāmī vīriešiem šķita pievilcīgākas un ejot uz randiņu ar sievietēm, kuras attēlā redzamas ģērbtas sarkanā apģērbā vīrieši ir būtu gatavi tērēt vairāk naudas.

Jauka attieksme

Jauka attieksme vienmēr ir svarīga. Kādā pētījumā noskaidrots, ka sievietes atsaucība uz vīrieša vēlmēm vairo viņas pievilcību šī vīrieša acīs.

Patīkama, augsta tembra balss

Ja sieviete izdzird zemu vīrieša balsi, viņa to asociē ar spēcīgu un liela auguma vīrieti. Līdzīgi, vīrietim izdzirdot augsta tembra sievietes balsi, viņš to asociē ar smalku un slaidu augumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru