Visprecīzākā prognoze 2022. gada jūlijam no Vasilisas Volodinas visām zvaigžņu zīmēm – naudai, veselībai, mīlestībai

Pazīstamas ekspertes, prognozes skar svarīgākās dzīves jomas un stāsta cilvēkam, kā izvairīties no nepatikšanām un kur vērst savus spēkus. Cilvēki arvien biežāk vēršas pēc palīdzības pie zvaigznēm. Vasilisa Volodina prognoze 2022. gada jūlijam visu Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ļaus zināt, ko sagaidīt no vasaras vidus.

Auns

Jūlijs būs labvēlīgs periods, lai sagatavotos ātram atvaļinājumam. Ceļojums pie jūras vai pārgājiens Auna dzīvē ienesīs daudz jaunu iespaidu. Šomēnes labāk atteikties no liekiem izdevumiem, jo ​​pastāv liela iespējamība veikt nelietderīgus pirkumus, kurus zīmes pārstāvji turpmāk var ļoti nožēlot. Eksperte iesaka Aunam vairāk laika un uzmanības veltīt tuviem cilvēkiem, kuriem nepieciešamas viņu rūpes un atbalsts. Vasaras vidus piemērots arī jau sen atlikta biznesa uzsākšanai.

Vērsis
Šis laiks Vērsim kļūs par vientulības periodu, kas labvēlīgi ietekmēs zīmes pārstāvju vispārējo stāvokli. Vasilisa Volodina viņiem iesaka izvairīties no trokšņainām kompānijām un ballītēm, neiesaistīties strīdos un nekārtot lietas ar citiem. Jūlijs nav īstais laiks jaunām paziņām. Vislabāk laiku pavadīt lasot grāmatas, skatoties iecienītākās filmas vai atrodoties dabā. Pateicoties mērenām fiziskajām aktivitātēm, Vērsis spēs atjaunot garīgo līdzsvaru un piepildīt sevi ar vitālu enerģiju.

Dvīņi

Dvīņiem vasaras vidus būs priecīgu notikumu un jaunu paziņu laiks, no kuriem viena var pilnībā izmainīt šīs zvaigžņu zīmes pārstāvju likteni. Dvīņi būs uzmanības centrā jebkurā sabiedrībā, viegli iekarojot apkārtējos ar savu šarmu un inteliģenci. Jūlijā eksperte iesaka nerisināt lietas, kas saistītas ar nopietniem finanšu jautājumiem, kas attiecas uz lieliem naudas ieguldījumiem. Lēmumi tiks pieņemti ļoti smagi un galu galā var nenest gaidīto labumu.

Vēzis

Jūlijā Vēžiem būs jāpieņem atbildīgi lēmumi, no kuriem lielā mērā būs atkarīga viņu nākotne. Darbības, par kurām zīmes pārstāvji nevarēja izšķirties iepriekš, šomēnes viņiem padevušies daudz vieglāk. Šajā periodā Vēži spēs nodibināt komunikāciju ar radiem un draugiem, tā kļūs daudz dziļāka un uzticīgāka. Šajā zīmē dzimušajiem palīdzēs tikt galā ar sarežģītām situācijām mīļoto cilvēku atbalsts. Bet labāk ir atteikties no svešinieku un nepazīstamu cilvēku padoma.

Lauva

Eksperte iesaka šīs zīmes pārstāvjiem visus spēkus virzīt darba kanālā. Lēmumi šomēnes Lauvām tiks doti diezgan smagi, viss rūpīgi jāizvērtē. Pretējā gadījumā pastāv stress, konflikti un izniekota enerģija. Vasilisa Volodina zīmes pārstāvjiem iesaka ieklausīties savā iekšējā balsī, vairāk laika pavadīt kopā ar saviem mīļajiem, kuri palīdzēs rast garīgo harmoniju un uzlabos attiecības ar apkārtējo vidi. Atvaļinājumu vislabāk plānot augustā.

Jaunava

Jūlijā Jaunavas var saskarties ar nepatikšanām darba vietā. Visos jautājumos ir svarīgi vadīties pēc veselā saprāta, strādāt ierastajā ritmā un atteikties no pārsteidzīgām darbībām. Tuvi un mīļi cilvēki palīdzēs zīmes pārstāvjiem tikt galā ar visām problēmām un atbrīvot no liekām raizēm. Vasaras vidū Jaunavām var būt jauns hobijs, kas radīs nopietnas pārmaiņas viņu personīgajā dzīvē.

Svari

Šis laiks būs labvēlīgs cilvēkiem, kas dzimuši zem Svaru zvaigznāja. Ļoti iespējams, ka zīmes pārstāvjiem izdosies noslēgt izdevīgus darījumus, saņemt līdzekļus no negaidītiem avotiem. Taču attiecībās ar apkārtējiem var rasties grūtības, kas liks Svariem vīlušies dažos draugos un pārskatīt apkārtējo vidi.

Skorpions
Šajā vasaras mēnesī Skorpioniem vajadzētu būt uzmanīgākiem un atbildīgākiem lēmumu pieņemšanā. Lietas ies kalnup, bet tikai tad, ja visus spēkus ieliksit darbā. Eksperte iesaka koncentrēties uz darba aktivitātēm. Par atpūtu šajā periodā labāk aizmirst. Otrā puse veicinās Skorpionu enerģijas pieaugumu. Saskarsmē ar mīļoto vairosies uzticēšanās un sapratne.

Strēlnieks

Visas pūles, ko Strēlnieks pieliks 2022. gada jūlijā, tuvākajā laikā pilnībā atmaksāsies. Tas viss attiecas uz katru dzīves jomu. Tajā pašā laikā zvaigžņu zīmes pārstāvjiem vajadzētu atcerēties par savu emocionālo un fizisko veselību. Vasilisa Volodina iesaka neignorēt satraucošos simptomus un, ja nepieciešams, nekavējoties meklēt palīdzību pie ārsta. Šis laiks ir lieliski piemērots atpūtai jūrā, kas palīdzēs saglabāt vitalitāti.

Mežāzis
Mežāzis 2022. gada jūlijs nesīs veiksmi visos jautājumos. Viss, ko zīmes pārstāvji šajā periodā neuzņemtos, viņiem izdosies maksimāli labi. Šis mēnesis ir labvēlīgs jauna biznesa uzsākšanai. Visi darījumi, kas tiks noslēgti vasaras vidū, būs izdevīgi. Attiecībās ar otro pusīti valdīs pilnīga savstarpēja sapratne, un plānotie ceļojumi sniegs Mežāžiem neaizmirstamu pieredzi. Šajā laikā daudzas idejas varēs realizēt.

Ūdensvīrs
Vasaras vidū zīmes pārstāvjus sagaida nestabilitāte personiskajās attiecībās. Strīdi un nesaprašanās ar partneri var izraisīt galīgu pārtraukumu. Svarīgi uz pārmaiņām dzīvē reaģēt pēc iespējas mierīgāk un visus lēmumus pieņemt pēc iespējas rūpīgāk. Ūdensvīriem savi mērķi būs jāsasniedz vienatnē, nepaļaujoties uz kāda cita palīdzību. Eksperte iesaka šajā periodā vairāk laika pavadīt vienatnē ar sevi, aizbraucot uz kādu klusu vietu.

Zivis
Šajā laikā Zivis varēs baudīt harmoniskas un stabilas attiecības ģimenē. Jūlijā zīmes pārstāvjiem labāk doties kopīgā ceļojumā, jo šis periods darbā nebūs tas labvēlīgākais. Var nākties mainīt darbības jomu, pat ja Zivīm ir savs bizness. Vasilisa Volodina finanšu prognoze saka, ka visi vasaras vidū saņemtie piedāvājumi ir jāizvērtē pēc iespējas rūpīgāk.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kuras gaida pārbaudījumi dzīvē, uzskata Vanga

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru