Vētrainie laiki: trīs zvaigžņu zīmes, kuras 2022. gada oktobrī sagaida virkne traku notikumu

Jaunava

Jaunava oktobrī spēs pamanīt izmaiņas savā liktenī. Tie ir pacietīgi un aukstasinīgi cilvēki. Tomēr rudens vidū tas mainīsies, jo notikumi liks Jaunavām  aizmirst par pacietību un izkļūt no nelaimīgām attiecībām. Tiks atklāti fakti, kas var sāpināt, jo īpaši tie, kas ilgu laiku radījuši diskomforta sajūtu.

Laika gaitā sāpes mazināsies, un abscess atstās nelielu rētu. Viņš jums atgādinās, ka jūs nevarat paciest un piedot viltību. Oktobris dos šīs Zīmes pārstāvjiem gudrības, lai ar laiku viņi spētu uzsākt jaunas laimīgas attiecības.

 

Mežāzis

Mežāži ir izmisuši karjeristi, kuri spēj strādāt visu diennakti, ja nu vienīgi viņus slavē augstākie kolēģi. Oktobrī viņi var iedragāt savu autoritāti un palikt bez darba. Tomēr tas nebūs ilgi. Turklāt nav iespējams saprast, kāpēc Mežāzis nokritīs no augstuma.

Visticamāk, tas notiks ienaidnieku iejaukšanās dēļ, kuri var apmelot vai ierāmēt.

Bet arī šādi pasākumi ir uz labu. Drīzumā šī Marka pārstāvji varēs saņemt piedāvājumu no konkurenta uzņēmuma. Kamēr dusmas norimst, Zīmes pārstāvji nelaiž garām iespēju nokaitināt bijušos kolēģus un ieņemt augstu amatu jaunā vietā.

Lasi vēl: Šīs zvaigžņu zīmes 2022. gada oktobrī saņems tādu peļņu, par kādu viņi pat sapņos nesapņoja

Viss izdosies uz labu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru