Vēlies, lai vīrietis domātu tikai par tevi? Seko šiem padomiem

 

Sniedz vīrietim iespēju pašam meklēt ieganstu ar tevi satikties, cīnīties par tavu uzmanību, pārvarēt grūtības. Ja spēsi visu iekārtot tā, lai vīrietis justos kā galvenās balvas ieguvējs, tas viņu ļoti spēcīgi tev piesaistīs.

Vīrietim jābūt pārliecinātam, ka tava dzīve (arī bez viņa) ir interesanta un piesātināta. Ja viņš būs pārliecināts par to, ka tu to vien dari, kā gaidi viņa zvanu, viņš pārstās domāt par tevi katru minūti – kāpēc viņam to darīt, ja viņš jau tāpat zina, ar ko tu nodarbojies. Vīrieši ātri zaudē interesi par sievietēm, kuras ir aizrāvušās tikai ar viņu personu un kuras nevienam citam arī neinteresē. Uzturi spēkā leģendu par to, cik aizņemta un pieprasīta būtne tu esi jebkurā sabiedrībā – tevi gaida draugi, tev ir daudz pielūdzēju un vienmēr ir kādas darīšanas.

Centies vienmēr palikt noslēpumaina sava vīrieša acīs – flirtē, koķetē, liec lietā dažādas sievišķīgas viltībiņas, lai vīrieša interese neatslābtu. Pat ja jūsu attiecības ir samērā ciešas un stipras, tas nav iemesls, lai padotos rutīnai un ļautu garlaicībai sabojāt romantisko stāstu.

Vienmēr izrādi, ka novērtē ikvienu viņa labi domāto rīcību un dāvanu, neslēp aizkustinājumu un prieku. Sabiedrībā vienmēr centies palielīt mīļoto, citē viņa izteikumus un gudrās domas, visādi izrādot, cik ļoti viņš tevi sajūsmina.

Dienas gaitā par sevi atgādini ar mīļām īsziņām, jaukām zīmītēm, kādām lietām vai priekšmetiem, kurus tu it kā nejauši esi aizmirsusi pie viņa mājās. Dod mīļotajam vīrietim nenozīmīgus iemeslus justies greizsirdīgām, tikai nepārcenties – lai tie būtu mājieni, kas liek uztraukties, bet pēc tam izskaidro savu seksīgo izturēšanos (ziedi, aizkavēšanās darbā) ar kaut ko pavisam nevainīgu. Uzturi nelielu spriedzīti, neaizmirstot parādīt, ka tu piederi tikai viņam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru