Vasilisas Volodinas prognoze: Ko augusts sola visām zvaigžņu zīmēm

Augustā zvaigžņu zīmes pārstāvji tiek aicināti pievērst uzmanību tam, kas viņus iedvesmo. Arī šajā mēnesī var parādīties neparasti atpūtas veidi. Kopš 20. augusta Vasilisa Volodina iesaka būt uzmanīgiem uz ceļiem.

“2021. gada augusts ir pozitīvu pārmaiņu mēnesis. Jūs varat pēkšņi pārtraukt pagātni un mesties, ko sauc par visām smagajām lietām. Bet tajā pašā laikā nevajadzētu aizmirst par veselo saprātu.

 

Auns

Auniem būs problēmas ar plānotajiem uzdevumiem 2021. gada augustā, taču tos var viegli novērst. Vasilisa brīdina, ka nepatikšanas var rasties nepareizā brīdī.

 

Vērsis

Augusts Vērsim būs ļoti aizņemts, savukārt zīmes pārstāvji izturēsies nevērīgi. Lai sagatavotos, jums jāpārtrauc un jāatpūšas. Pirms lēmumu pieņemšanas Vērsim ir labi jādomā, lai izvairītos no kļūdām.

 

Dvīņi

Dvīņi īsā laikā nespēs sakārtot lietas. Vasilisa iesaka šīs zīmes pārstāvjiem pareizi organizēt savu laiku augustā.

 

Vēži

Vēži nevarēs izpildīt savus plānus bez citu cilvēku līdzdalības. Tomēr jums jāmeklē palīdzība tikai no tiem, kuriem varat uzticēties.

 

Lauva

Lauvām jāpārtrauc uztraukties par to, kas notiek darbā un pasaulē. Augustā viņiem vajadzētu rūpēties tikai par ģimenes jautājumiem. Vasilisa brīdina šīs zīmes pārstāvjus par gaidāmo pozitīvo notikumu.

 

Jaunava

Augustā Jaunavas zīmes pārstāvjus gaida negaidīti likteņa pavērsieni. Augustā Jaunavas pārdomās pagātni. Iespējams, ka viņiem kādam būs jāatvainojas un jāpieprasa kādam atvainošanās.

Svari

Svariem augustā var būt situācija, kurā viņi nevēlas piedalīties. Visticamāk, ka zīmes pārstāvjiem tiks uzlikta liela atbildība.

 

Skorpions

Skorpioni augustā var atklāt, ka resurss, uz kuru viņi iepriekš paļāvās, vairs nav viņu rīcībā. Zīmes pārstāvjiem būs jāmeklē citas izejas.

 

Strēlnieks

Strēlnieks augustā vēlēsies atdzīvināt pagātnes notikumus un tikties ar cilvēku, ar kuru kādreiz kaut kas svarīgs viņus saistīja. Vasilisa Volodina iesaka novērtēt pagātni, lai tā netraucētu tagadnei.

 

Mežāzis

No Mežāžu dzīves izzudīs nelabvēlīgi apstākļi. Viņiem būs vieglāk dzīvot un virzīties uz vēlmēm. Volodina atzīmē, ka šādas izmaiņas notiks bez zīmes pārstāvju centieniem.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nevajadzētu paļauties uz draugiem un paziņām kopīgā lietā. Zīmes pārstāvjiem ieteicams pašiem veikt svarīgus uzdevumus.

Lasi vēl: Pāvels Globa nosauc trīs zvaigžņu zīmes kas gūs iespēju mainīt savu likteni

Zivis

Zivis varēs pabeigt lielu biznesu augusta laikā. Viņiem ir svarīgi dot visu iespējamo un nepalaist garām iespēju, kas aizsāks veiksmes ķēdi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru