Vasilisas Volodinas prognoze katrai zvaigžņu zīmei 2022. gadam

Slavenā eksperte Vasilisa Volodina iesaka it visā atrast vidusceļu un neaiziet pārāk tālu.

Auns. Jums vajadzētu iemācīties kontrolēt savas emocijas, karsts raksturs ne vienmēr ir piemērots. Gada otrajā pusē būs iespēja nomainīt darba vietu pret izdevīgāku.

Vērsis. Personīgajā dzīvē pienāks laiks pārmaiņām, jums ir jāsaprot, ko vēlaties no partnera, jāpāriet uz jaunu attiecību līmeni vai jāpārtrauc tās. Darbā viss būs nemainīgs, stabils.

Dvīņi. Jūs esat enerģijas pilns, jūs esat atjautīgs un atjautīgs, un tas ir ļoti pamanāmi. Jūs tiksiet pamanīts un novērtēts.

Vēzis. Ir jāpārskata sava ikdiena, pretējā gadījumā sāksies veselības problēmas. Ievērojiet diētu vai pievienojieties baseinam. Gads ir labs pašizglītībai.

Lauva. Gads būs grūts darba ziņā. Jums būs jāstrādā vairāk nekā parasti, un jūsu mājsaimniecība par to nebūs īpaši priecīga, taču jautājuma finansiālā puse jūs iepriecinās.

Jaunava. Gads būs ļoti romantisks, lidosi uz mīlestības spārniem un izbaudīsi savu otro pusīti. Darbā iespējams tāls komandējums.

Svari. Šogad tev būs daudz paziņu, taču neviena no tām nebūs tava otrā pusīte, tāpēc šķiršanās nevajadzētu tvert pārāk pie sirds.

Skorpions. Jūs varēsiet pārcelties uz citu pilsētu, kā jūs sapņojat. Tur viss ātri uzlabosies, un darbs ātri tiks atrasts.

Strēlnieks. 2022. gadā būs daudz jāstrādā un alga ne vienmēr būs piemērota. Taču līdz gada beigām vadība vēl varēs novērtēt Jūsu ieguldījumu uzņēmuma darbībā.

Mežāzis. Jūs varat iemīlēties no pirmā acu uzmetiena. Pavadi laiku kopā ar mīļoto, dodies atvaļinājumā. Jūs to varat atļauties, jo pēdējos gados esat ļoti smagi strādājis.

Ūdensvīrs. Jums vajadzētu būt uzmanīgiem attiecībā uz savām finansēm. Šis gads nav tas labākais, lai iekļūtu parādos un ņemtu kredītu. Pārvērtējiet savas prioritātes.

Zivis. Tev šogad izdosies sevi realizēt vislabākajā iespējamajā veidā. Ir iespējams atvērt savu biznesu, jūsu lokā ir cilvēks, kurš ir gatavs kļūt par jūsu partneri biznesā.

Lasi vēl: “Viņi peldēsies naudā”: eksperte nosauc piecas zvaigžņu zīmes, kuras drīz kļūs bagātas

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru