Vasilisas Volodinas nedēļas prognoze no 2021. gada 27. decembra līdz 2022. gada 2. janvārim

Viena no slavenākajām Krievijas ekspertēm Vasilisa Volodina katrai zvaigžņu zīmei sastādīja prognozi nākamajai nedēļai.

Šajā prognozē ir sniegti noderīgi padomi, kas palīdzēs jums gūt panākumus.

Auns

Šī nedēļa tev būs ļoti grūta un nesaprotama. Būtībā visas grūtības un problēmas būs saistītas ar karjeru. Šajā periodā sagatavojieties haosam darbā. Saglabā harmoniju sevī. Mēģiniet parādīt sevi tikai no labās puses. Uztver visu mierīgi.

Vērsis

Šonedēļ varēsi veidot jaunas lietišķas attiecības un panākt noteiktas vienošanās ar priekšniecību un biznesa partneriem. Centieties nevienu neizdarīt spiedienu. Tajā pašā laikā nelieciet lietas uz aizmugurējā degļa. Rīkojieties izlēmīgi. Tuvāk nedēļas nogalei nāksies mainīt plānus un vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni.

Dvīņi

Jums var rasties nesaskaņas ar biznesa partneriem un darbiniekiem. Bet šis periods jāpavada pēc iespējas mierīgāk. Esiet drosmīgāki. Tu spēsi tikt galā ar iekšējo trauksmi un cienīgi izkļūt no šīs situācijas. Esi mierīgs visā. Nosvērtība un organizācija palīdzēs jums atrauties no konkurences.

Vēži

Šonedēļ jūs pievērsīsieties darbam. Jūs gaida lielas pārmaiņas karjerā. Pateicoties šīm pārmaiņām, jūsu dzīvē iestāsies pilnīga harmonija un laime. Viņa personīgajā dzīvē viss izvērtīsies labi. Centieties neienirt negatīvās atmiņās.

Lauva

Šī nedēļa piemērota finanšu lietām. Esiet piesardzīgs un diskrēts, jo pastāv iespēja, ka krāpnieki var izmantot jūsu uzticību. Neiesaistieties apšaubāmās shēmās. Bet neaizmirstiet ticēt labajam.

Jaunava

Šonedēļ tevi pavadīs ģimenes problēmas. Esi atsaucīgs, palīdzi tuviniekiem pārvarēt negatīvismu. Par naudu var rasties domstarpības. Tāpēc jūs sajutīsiet spriedzi. Bet, pateicoties intuīcijai, jūs varat tikt galā pat visgrūtākajā situācijā.

Svari

Šonedēļ jāpabeidz viss, kas nebija laika, un jārisina finanšu jautājumi. Agrāk tev bija grūti koncentrēties, bet tagad visu vari izdarīt nepiespiestā vidē. Jūsu sapņi piepildās.

Skorpions

Šajā periodā jums būs daudz ierobežojumu. Ja vēlaties kaut ko mainīt dzīvē, jums tas vēl nav jādara. Kopumā nemēģiniet kaut ko sākt no jauna, jo jūs sajutīsiet vilšanos un zaudēsiet ticību sev. Vienkārši pagaidiet, kamēr lietas atrisināsies.

Strēlnieks

Jūs vienkārši izstarosit pašapziņu. Tieši šī īpašība palīdzēs atklāt savus talantus gandrīz jebkurā darbības jomā. Saņemiet atbalstu no tiem, kas jums rūp. Veiksme nāks, kad būsi apņēmīgs un atbildīgs.

Mežāzis

Šajā periodā jūs pieņemsit liktenīgu lēmumu. Bet tieši šis lēmums dos jums atbrīvošanos. Būsi apmierināts ar sevi. Padomājiet par to, ko vēlaties sasniegt, un sāciet virzīties uz mērķi. Noteikti pārbaudiet savu budžetu. Brīvdienām jāatliek ievērojama summa.

Ūdensvīrs

Atmet visas šaubas, esi pārliecināts. Iegūsi jaunas perspektīvas pašrealizācijai. Savlaicīgi reaģējiet uz likteņa izaicinājumiem, pieņemiet tos. Šajā periodā jūs gaida pozitīvu un pozitīvu emociju jūra. Iespējamas jaunas paziņas.

Zivis

Tev pietiks vitalitātes, lai pieņemtu ātrus un pareizus lēmumus par aktuālajām problēmām. Nešaubies par sevi. Vari efektīvi strādāt mainīgos apstākļos. Nedēļas nogalēs tevi var nomocīt nemiers, taču nepadodies tam.

Lasi vēl: Trīs zvaigžņu zīmju dzīvē 2022. gadā ienāks veiksme un mīlestība

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru