Vasilisa Volodina prognozē, ka šīm zvaigzņu zīmēm tuvākā laikā sāksies izteikts “baltās joslas” periods

Slavenā krievu astroloģe Vasilisa Volodina dalījās ar savu prognozi 2021. gada maijam. Viņa sacīja, kuru zvaigžņu zīmju pārstāvjos pēdējā pavasara mēnesī melnā nomainīs baltā josla.

Mežāzis

Pēdējo mēnešu laikā šai zīmei ir bijuši daudz nopietnu izmēģinājumu. Astrologs uzskata, ka maijā Mežāzis varēs atviegloti uzelpot, jo ceļā ir jauni iespaidi un pozitīvi notikumi. Ar to palīdzību zīmes pārstāvis varēs aizmirst par nesenajām veselības vai naudas problēmām.

Lasi arī: Viss būs forši! Četras zvaigžņu zīmes, kurām paveiksies 2021. gada maijā

Maijs dos daudzas labas iespējas, un Mežāži varēs ne tikai uzlabot savu finansiālo stāvokli un uzlabot veselību, bet arī uzkrāt optimismu nākotnei.

Vēzis

Arī vēži trešajā pavasara mēnesī saņems labas ziņas. Viņu domu spēks maijā ļaus īstenot daudzus plānus, uzskata Volodina. Visas Vēžu vēlmes iegūs vēl nebijušu spēku, un vēlmes sāks piepildīties tik ātri un viegli, ka zīmes pārstāvji diez vai noticēs notiekošajam.

Pēc astrologa domām, maijā Vēžiem bieži var būt pravietiski sapņi, kuros viņi varēs redzēt liktenīgas pazīmes. Turklāt visi notiekošie notikumi būs tālu no nejaušības principa. Tie palīdzēs Vēžiem sasniegt savu mērķi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu, kuri būs paši lielākie veiksminieki maijā 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru