Vasilisa Volodina prognozē, ka 6 zvaigžņu zīmes 2021. gada jūlija pirmajā pusē piedzīvos lielus pārbaudījumus

Slavenā astroloģe Vasilisa Volodina nosauca tos pārstāvjus, kuri zvaigznāji  jūlija pirmajā pusē, ar lielu iespēju, saskarsies ar būtiskiem pārbaudījumiem. 

Auns gaida vilinošus piedāvājumus, no kuriem nevajadzētu atteikties. Tieši jūlijā Auns varēs īstenot visu iecerēto.

Arī šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem vajadzētu sagaidīt izmaiņas personīgajā dzīvē. Tomēr nevar izslēgt lielu skaitu stresa situāciju, kas īpaši satricinās nervus.

Lasi arī: Septiņas zvaigžņu zīmes pēc divām nedēļām gaida lielas pārmaiņas – dzīve krasi mainīsies

 

Dvīņi izjutīs arī šī mēneša nestabilitāti. Astroloģe apliecina, ka Dvīņi saskarsies ar enerģijas svārstībām, kas nozīmē augšupejas un kritienus.

Šī situācija piespiedīs šīs zīmes pārstāvjus pārdomāt savas vērtības. Tikai pēc tam varēs cerēt uz pārmaiņām uz labo pusi.

 

Jaunavām vajadzētu mesties apkārtējo notikumu virpulī. Jaunavas var gūt panākumus daudzās dzīves jomās, ja vien aizmirsīs par slinkumu.

Mežāži var izjust lielu pretējā dzimuma uzmanību, kas viņus piemeklēs dabiskās pievilcības dēļ. Mežāži, nepalaidiet garām savu iespēju.

 

Ūdensvīriem visbeidzot sāksies psiholoģiska atslābināšanās, mazināsies spriedze, kurā šīs zīmes pārstāvji dzīvo jau ilgu laiku. Lietas sakārtosies gan darba ņēmējiem, gan ģimenei.

Atvērsies interesanta iespēja nopelnīt, parādīsies pat pirmā nauda no tā. Nesteidzieties ar viņiem atkritumiem, ir liela varbūtība, ka šādi ienākumi kļūs vienreizēji. Bet, no otras puses, tas parādīs, kur jūs varat izmantot savus spēkus, lai nākotnē uzlabotu savu finansiālo stāvokli.

Lasi arī: Septiņas zvaigžņu zīmes pēc divām nedēļām gaida lielas pārmaiņas – dzīve krasi mainīsies

 

Vērsi gaida strauja karjeras izaugsme. Cilvēki, kas dzimuši šajā zvaigznājā, parāda sevi kā ļoti atbildīgus, un ir gandrīz neiespējami viņus izkustināt no līdzsvara.

Tieši jūlijā Vērsim “pacietība un darbs” nesīs augļus. Astroloģē joprojām domā, kā apbalvot šos cītīgos darbiniekus: ar prēmiju, priekšnieka krēslu vai ar algas palielināšanu.

 

Zivīm būs veiksme mīlestībā, viņi iegūs neticamu spēku. Viņi jutīsies laimīgi. Zivis varēs uzlabot savu dzīvi, atbrīvoties no nepatikšanām un aizvainojumiem.

Visums viņiem palīdzēs noturēties uz ceļa un atrisināt visas problēmas, kas uzkrājušās pēdējo mēnešu laikā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru