Vasilisa Volodina izteikusi savas prognozes par jūniju visām zvaigžņu zīmēm – dažiem ļoti paveiksies

Lauva

Nesteidzies!

Lauvās atgriezīsies enerģija ierastajos apjomos. Viņi uzmundrinās un sāks rīkoties, strādāt, sportot citiem iecienītā un satriecoši ātrā tempā. Spēka pietiks visam.

Ātrums var radīt neskaidrības Lauvu lietās. Sešu dienu laikā: no 11. līdz 16. jūnijam nebūs skaidrs, kur pielietot pieejamo enerģiju un spēkus? Garīgais “Burvju sitiens” palīdzēs šķirties no pagātnes.

Visveiksmīgākais būs periods no 20. līdz 26. jūnijam. Nē, tas vēl nav Panākumi visā krāšņumā, bet skaidrs virziens uz to.

 Jaunava

Gatavojieties cīņai un pielāgojiet savus plānus.

Vasaras sākums Jaunavām būs neskaidrs. Jūnija pirmajās desmit dienās jūs varat sagaidīt problēmu un dzīves grūtību parādīšanos, cīnīties, nepadoties. Pārejiet uz saviem mērķiem, pat ja plānos kaut kas jāmaina.

Jūsu neatlaidība un pūles tiks apbalvotas. Neskatoties uz to, ka jums būs jāatgriežas un jāpārstrādā daži gadījumi, ņemot vērā nesen atklātos apstākļus, jūs varat sasniegt pienācīgu rezultātu. Pievērsiet uzmanību jaunām iespējām, neatliecieties uz iepriekš izstrādāto scenāriju.

Sākot ar 10. Jūniju , šīs zīmes pārstāvjus dzīvē būs vairāk kārtības un miera.

 Svari

Prieks par iecienītākajām aktivitātēm.

Jūs gaida produktīvs periods, ir laiks ķerties pie darba! Bet tas nav par jūsu parastajām aktivitātēm, bet gan par nodarbošanos, kas jums sagādā prieku un interesi.

Jaunas paziņas, kas notiks laika posmā no 11. līdz 16. jūnijam, ietver labu romantisku izredzes.

No 22. līdz 26. piecas smagas dienas. Šajā laikā jūs var pārņemt kritika. Varbūt noskaņojums nedaudz sabojās, bet Svari to neapturēs.

Skorpions

Tas nav jūsu karš.

Jau no pirmajām mēneša dienām jums būs arvien stabilāka sajūta, ka jūs cīnāties par tām vērtībām, kuras jūs personīgi absolūti neinteresē un nav vajadzīgas. Ideoloģiskais komponents līdz mēneša vidum pārstās uztraukties Skorpionus, tad viņi varēs veikt savu svarīgāko biznesu.

Pirmajā dienās nevajadzētu gaidīt, ka vīrieša iejaukšanās spēs palīdzēt atrisināt problēmu. Tas pats ir ar kolektīvo aktuālo jautājumu risināšanu, atteikties no šādas stratēģijas, tas tikai sajauks šo jautājumu. Jūnijs nebūs visproduktīvākais mēnesis, jo no 22. līdz 26. datumam sievietes jau izraisīs haosu un palēninās procesus.

Esiet gatavs veco problēmu atbalsīm trīs dienas: no 28. līdz 30. jūlijam.

 Strēlnieks

Finansiālās problēmas un iespējas Mīlestībai.

Strēlniekiem tagad klājas lieliski. Pēc divu gadu ierobežojošā perioda viņi lido uz priekšu ar pilnu ātrumu, it kā uz spārniem, kas izauguši uz muguras. Lai velti netērētu enerģiju, mēģiniet palēnināt tempu un pieiet visam līdzsvarotāk.

Jūnija sākumā var rasties materiālas problēmas, taču jūs veiksmīgi pārvarēsiet šīs grūtības. Mēneša vidū, laika posmā no 11. līdz 18., Strēlnieks sagaidīs interesantas izredzes mīlas lietās, nepalaidiet to garām!

Tiem, kas reklamē savu vārdu, zīmolu utt., Vislabāk to darīt no 21. līdz 26. jūnijam.

 Mežāzis

Negaidīti izdevumi un spītība būs mēneša galvenās problēmas.

Lielas iespējas zaudēt produktivitāti, ignorējot citu viedokli. Aizsardzība, ko šī zīme rīkos jūnijā, nav pilnīgi piemērota. Ieklausieties citu cilvēku viedokļus, nepadariet neiespējamu “uzrunāt” sevi. Novērtējiet savu un citu laiku, esiet elastīgs.

Jūnija otrā komplikācija būs neparedzētas izmaksas, kas radīsies vairāk nekā vienu reizi. Nebaidieties, tie visi prasa ne pārāk lielas summas, tāpēc jūs pārvarēsiet finansiālās problēmas.

 Ūdensvīrs

Laiks jaunajām iespējām.

Mēneša pirmā puse Ūdensvīriem sagādā interesantu izaicinājumu. Un ir jāstrādā “pilnā izaugsmē” un jārūpējas par veselību. Centieties koncentrēties uz prioritārajiem jautājumiem un neuztraucieties no nelielām nepatikšanām.

Visbeidzot sāksies psiholoģiska atslābināšanās, mazināsies spriedze, kurā šīs zīmes pārstāvji dzīvo jau ilgu laiku. Lietas sakārtosies gan darba ņēmējiem, gan ģimenei.

Atvērsies interesanta iespēja nopelnīt, parādīsies pat pirmā nauda no tā. Nesteidzieties ar viņiem atkritumiem, ir liela varbūtība, ka šādi ienākumi kļūs vienreizēji. Bet, no otras puses, tas parādīs, kur jūs varat izmantot savus spēkus, lai nākotnē uzlabotu savu finansiālo stāvokli.

Jūnija beigās ir ieteicams deleģēt savu autoritāti kolēģiem un vadīt nepiespiestāku dzīvesveidu nekā mēneša sākumā.

Zivis

Veiksme ceļo pie jums!

Viņa jau ir uz sliekšņa, grasās klauvēt pie durvīm. Veiksmīgais periods Zivīm ilgs divus mēnešus, no kuriem jūnijs būs vislabākais. Iesniedz sevi Liktenim un priecīgi pieņem tā dāvanas. Varbūt dažas no šīm dāvanām šķitīs dīvainas, bet tad viss nostāsies savās vietās.

Piedaloties jaunās aktivitātēs, nepārlieciet to. Jums nav jācenšas visu aptvert uzreiz, pietiek tikai ar normālu iesaistīšanos darba procesos.

Atcerieties, septiņas dienas: no 11. līdz 17. jūnijam nevajadzētu pievērst uzmanību baumām. Neņemiet arī pie sirds nepatīkamo informāciju, kas jums nāks šajā periodā. Vēlāk viss atjēgsies.

No 19. līdz 24. datumam pastāv liela varbūtība veiksmīgai iepazīšanai, ar iespēju simpātijas pārvērst mīlestībā.

Auns

Uzlabojumi uzņēmējdarbībā kopš jūnija vidus.

Jau no 12. līdz 13. datumam visās Aunu lietās notiks vienmērīga, bet pastāvīga uzlabošanās. Gan mājās, gan darbā viņiem būs labas ziņas un kārtība. Lieliska iespēja nodibināt kontaktus, apturēt strīdus. Tas īpaši labi darbosies attiecībā uz bērniem.

Lasi vēl: 5 zvaigznāju dzīve jūnijā pārvērtīsies pasakā

Auna mēneša otrajā pusē gaida dažādi prieki. Un vientuļiem vīriešiem, šīs zīmes pārstāvjiem, ir labas izredzes iepazīties ar pilnvērtīgu attiecību veidošanas tālāko perspektīvu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru