Vasilisa Volodina izteikusi prognozes par to, kas mūs sagaida jūlija otrajā pusē

Vasaras virsotne – tā viņi sauc jūliju. Viņš ir pilns ar atvaļinājumiem un karstajām dienām, un priekiem darbā. Vasilisa Volodina sastādījusi prognozi 2021. gada jūlija otrai pusei visiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem.

 

Auns

Jūlija otrajā pusē Auns būs lieliskā formā, tāpēc varēs visu izdarīt un veltīt laiku svarīgām un interesantām lietām. Esiet piesardzīgs, pastāv liels risks sastrīdēties ar draugiem, jo ​​viedokļi par jūsu dzīvē notiekošajiem notikumiem atšķiras.

Lasi arī: Zvaigžņu eksperti nosauc zvaigžņu zīmes, kurām jau rudenī gaidāms liels pārmaiņu laiks

Šomēnes labāk atturēties no azartspēlēm. Rūpīgi padomājiet arī par ieguldījumiem un naudas tērēšanu jūlija pirmajā nedēļā – ar lielu varbūtības pakāpi jūs varat to vienkārši izniekot.

Kāda krīze mēneša sākumā sāks mazināties no 19. datume, bet no 30. jūlija tā būs laba un mierīga.

 

Vērsis

Jūs varat dot triecienu savai labklājībai, aktīvi uzstājoties pret priekšniekiem, atturieties no tā. Jūs nokļūsiet pašā vispārējās uzmanības un ikdienas cīņu centrā.

Laika posmā no 12. līdz 16. jūlijam jūs varēsiet nodibināt patiesi siltu garīgu savienību ar kādu no jūsu iekšējiem lokiem, nepalaidiet garām tik labas iespējas. Sports un dejas Vērsim šajās jomās sagādās morālu gandarījumu un panākumus.

 

Dvīņi

Mēneša otrā puse ir pilna ar iegremdēšanos bīstamajā neatlaidībā šīs zīmes pārstāvjiem. Melnais Mēness pievienos arī atriebības slāpes videi, vēlmi kaut kā sāpināt, aizskart viņus, neļaujiet savam tumšajam sākumam kontrolēt notikumus.

Kopumā Dvīņiem radīsies iespaids, ka dzīve pilnā burā lido uz priekšu pēc zināmas stagnācijas un paslīdēšanas perioda. No 12. datuma kļūs vieglāk atrisināt finanšu problēmas, varēs labot vecās kļūdas.

 

Vēzis

Jūlija sākums iesaistīs Vēžus sīvā konkurencē un spītīgā cīņā par naudu. Jūs varat uzvarēt, ja izturēsiet apstākļus. Mēneša vidū ir labas iespējas satikt vecus draugus, jūs iegūsiet daudz priecīgu emociju.

Šīs zīmes pārstāvji jūlijā būs ļoti daiļrunīgi un pārliecinoši. Ir pienācis laiks piesaistīt jaunus sabiedrotos un atklāt (un izskaidrot) svarīgus dzīves noslēpumus, jūs būsiet gatavs intelektuālam izrāvienam.

 

Lauva

Jūlija pirmo desmit dienu apstākļi var radīt iespaidu, ka visi ir pret. Un viņi tiecas pēc iespējas vairāk ierobežot jūsu likumīgās tiesības un iespējas. Pats interesantākais ir tas, ka strīdos kļūdies tieši tu, tāpēc esi piesardzīgs.

Nav arī laiks iesaistīties konkurences cīņā, liela iespēja to zaudēt. Labāk ir mierīgi analizēt situāciju un domāt par turpmākajiem plāniem.

 

Jaunava

Tuvie cilvēki var “uzkrāt” lietas, ar kurām jums nāksies saskarties nākotnē, tāpēc uzmanīgi sekojiet notikumu attīstībai, neatkāpieties no tiem.

Jūlija beigas atraisīs Jaunavas rokas un ļaus, visbeidzot, aktīvi ķerties pie lietas. Tavs partneris tev viegli dos vadību.

 

Svari

Līdz 22. jūlijam jūs labāk atbalstāt pašreizējos līderus, nevis mēģiniet uzņemties iniciatīvu. Labāk mierīgi piedalīties dividenžu sadalē, nekā mēģināt tikt uz priekšu.

Jūlija beigās Svariem labāk pārdomāt taktiku, atrodoties mājīgā ēnā.

 

Skorpions

Jūlija sākums Skorpioniem sagādā daudz nekritisku problēmu. Mājās būs neērti, bet darbā – ārkārtas situācijas. Pat mīļais cilvēks nevarēs sniegt adekvātu atbalstu šo problēmu laikā.

Risinājums ir iespēja baudīt sīkumus. Pat no darba procesa, neskatoties uz rezultātiem. Visus kaitinošos šķēršļus un problēmas, kas rodas, uztveriet kā pagaidu grūtības, kādas tās ir.

 

Strēlnieks

Veselu mēnesi jums ir lieliska iespēja atrisināt jautājumus, kas saistīti ar dzīvesvietu, vecākiem un nekustamo īpašumu. Līdz jūlija beigām jūs atradīsies savā teritorijā, viss izdosies.

Nebrīnieties, ka ceļā satiksiet neadekvātus cilvēkus, tās nav jūsu rūpes un problēmas. Šķiet, ka no 28. datuma jūs esat nogādāts pagātnē, šķiet, ka pirms dažiem mēnešiem laiks ir uzlēcis.

 

Mežāzis

Mēneša beigās, proti, no 25. līdz 26. jūlijam, ir iespējami uzbrukumi jūsu reputācijai, esiet modrs. Jūlijā šķitīs, ka visi atpūšas un jums ir smagi jāstrādā. Nekrītiet izmisumā, jūs esat uz pareizā ceļa, vienkārši sekojiet tam.

 

Ūdensvīrs

Var šķist, ka veiksme, kas tik īsi pasmaidīja, gatavojas aiziet. Neuztraucieties, tā nav. Jūs esat svarīga posma sākumā, kustība jau ir sākusies.

Visticamāk, būs cīņa ar biznesa partneri vai dzīvesbiedru. Nākotnē pastāv risks paslīdēt par mājokļiem.

 

Zivis

Plāni piepildīsies, un jūs iegūsiet komforta un mājīguma sajūtu. Jūlija beigās mēģiniet nepaātrināties un nemērķēt uz lielām lietām, jo notikumu gaita kļūs vienmērīgāka.

Lasi vēl: Zvaigžņu eksperti nosauc zvaigžņu zīmes, kurām jau rudenī gaidāms liels pārmaiņu laiks

Esiet atvērts un gatavs satikt jaunus cilvēkus. Jauni cilvēki, kas laika gaitā parādīsies jūsu dzīvē, var kļūt par patiesiem draugiem, sniedzot daudz prieka un labuma.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru