Vasilisa Volodina: 2021. gada vasaras saulgrieži restartēs sešu zvaigžņu zīmju dzīvi

Vasaras saulgrieži ir īstais laiks, lai pārietu uz jauniem mērķiem. Šajā periodā uguns un ūdens iegūst brīnumainas īpašības. Astroloģe paredzēja, kā gada garākā diena ietekmēs šo elementu zvaigznāju apļa pārstāvjus.

2021. gadā vasaras saulgrieži iekrīt 21. jūnijā, kā parasti ir bezlēciena gados. Ap pulksten 5.32 Saule atradīsies augstākajā punktā virs horizonta, tāpēc nākamā pirmdiena būs gada garākā diena.

Pēc astroloģes domām, saulgrieži ir laiks, kad cilvēks visvieglāk paveras visam jaunajam un pozitīvajam. Vislabāk šādu dienu pavadīt dabā savu tuvāko cilvēku sabiedrībā. Ja jūs nevarat noorganizēt brīvu dienu ārpus pilsētas, mēģiniet vakarā doties uz parku un atpūsties, sapņojiet.

Vasaras saulgrieži visizdevīgāk ietekmēs sešu zvaigžņu zīmju pārstāvjus. Tātad Auns varēs uzlādēt enerģiju, astroloģe iesaka sākt meklēt sevi un savu biznesu – šovasar jums veicas karjerā. Tomēr mēģiniet visu laiku turēt emocijas zemē.

Lauvām būs laba iespēja atrast vidusceļu starp pašcieņu un citu cilvēku vērtējumu, atbrīvoties no kompleksiem. Vasilisa Volodina iesaka mainīt komunikācijas stilu, un jūs nepamanīsiet, cik ātri dzīve sāk uzlaboties.

Strēlniekam ir pienācis laiks noteikt prioritātes un neatlaidīgāk virzīties uz savu mērķi – tas ir tuvāk, nekā jūs tagad domājat. Iegūstiet nedaudz vairāk neatlaidības un esiet finansiāli uzmanīgi šovasar, un jūs drīz saņemsiet to, ko vēlaties.

Vasaras saulgrieži notiek pirmajā Saules pārejas dienā Vēža zīmē, tāpēc zīmes pārstāvjiem šis būs priecīgs periods. Vēži ir pelnījuši brīvdienas: izklaidējieties un izbaudiet dzīvi. Vasaras mēneši būs veiksmīgi visās dzīves jomās, nepalaid garām šo laiku.

Skorpioniem ir garīgas dziedināšanas un miera periods. Atcerieties, ka jums ir tas, ko citi nevar. Iesaistieties pašattīstībā un pārliecinieties par sevi – drīz jūsu dzīve mainīsies uz labo pusi.

Vasara modinās Zivju radošumu. Koncentrējieties uz iecienītāko darbību, vaļasprieku, un īsā laikā jūs sasniegsiet pārsteidzošus rezultātus. Sagatavojieties, lai ņemtu vērā jūsu panākumus un augstās maksas, kuras esat pelnījis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru