“Vācies uz Ameriku!” 6 iemesli, kāpēc britiem nepatīk Megana Mārkla

Kolīdz princis Harijs oficiāli sabiedrībai stādīja priekšā savu līgavu, Meganas Mārklas vārds praktiski nepazūd no preses publikācijām.

Amerikāniete, šķirtene, jā, turklāt vēl ar raksturu – tas viss sekmē viņas apspriešanu kārtējo reizi. Likās, ka pēc kāzām publika nedaudz pierims un liks hercogieni mierā, bet nekā.

Skandāls pēc skandāla neļauj mums aizmirst par pievilcīgo hercogieni ne uz mirkli. Protams, ir daļa britu, kas Meganu nepārprotami mīl, bet, šķiet, ka nelabvēļu skaits kļūst arvien lielāks. Mēs nolēmām tikt skaidrībā, kāpēc tā notiek un kāpēc tā nepatīk prinča Harija sieva.

1. Amerikāniete

Ir 21. gs., bet briti ar savu morāli un tradīcijām ir iestrēguši kaut kur iepriekšējos gadsimtos. Daudzi konservatīvie briti ir atzinuši, ka vēlētos līdzās princim redzēt kādu britu sievieti.

Pēc 22 gadiem Kevins Kostners atklāja pašu lielāko princeses Diānas noslēpumu

2. Izcelsme

Meganas māte ir afroamerikāniete, un šis fakts mulsina daudzus aristokrātus. Kentas princese Maikla nelaiž garām iespēju Meganai par to atgādināt.

3. Iepriekšējās draudzenes ir bijušas labākas

Neskatoties uz to, ka Harijam ir bijusi apšaubāma reputācija dāmu vidū, viņš nebaidījās no nopietnām attiecībām. Par vienu no cienīgākajām partijām tika uzskatīta Kresida Bonasa.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru