Uzziniet savu attiecību nākotni un saderības līmeni

Astroloģijā nav nesaderīgu zodiaka zīmju, kas nozīmē, ka jebkuras divas zīmes ir vairāk vai mazāk saderīgas. Divi cilvēki, kuru zodiaka zīmes ir ļoti savietojamas, ļoti viegli sapratīsies, jo atrodas uz viena viļņa. Bet cilvēkiem, kuru zodiaka zīmes ir mazāk saderīgas, ir jābūt pacietīgākiem un uzmanīgākiem, lai panāktu laimīgas un harmoniskas attiecības.

Ikviens ir ieinteresēts uzzināt savu attiecību nākotni. Pat ja lielākoties attiecībās ar mīļoto viss izskatās rožaini, ir gadījumi, kad atmosfēra kļūst saspringtāka. Tad mēs sākam domāt, vai vispār ir vērts turpināt ar šo partneri.

Jūs varat uzzināt atbildi uz šo jautājumu. Tabulā astrologi norāda, ka partneru saderība ir atkarīga no viņu zodiaka zīmēm, un norāda, cik veiksmīgas var būt attiecības starp diviem cilvēkiem.

Lai interpretētu tabulu jūsu gadījumā, jums jāatrod sava zodiaka zīme starp tām, kas norādītas vertikālā līnijā, un pēc tam partnera zodiaka zīme horizontālā līnijā.

Atrodiet divu zodiaka zīmju krustojuma punktu un aplūkojiet to, kāda nākotne gaida jūsu attiecības saskaņā ar sirds tipu.

MELNĀ SIRDS

Jūs gaida ne tik vieglas attiecības. Ar šo personu jums būs daudz nesaskaņu, problēmu un skandālu. Ja izvēlēsieties palikt pie viņa, savā ikdienas dzīvē nāksies saskarties ar nepārvaramām grūtībām.

Mēs neiesakām daudz gaidīt no šādām attiecībām, jo ​​jūsu saderība ir ļoti zema.

PELĒKĀ SIRDS

Attiecības jums neradīs gandarījumu, jo jūs nekad nebūsiet pilnīgi godīgi viens pret otru. Jūs pastāvīgi kaut ko slēpsiet un baidīsities parādīt savas patiesās jūtas.

Galu galā jūs nogursiet un atteiksieties no viņiem. Un pat tad, ja jūs to nedarīsiet, jūsu attiecībās, iespējams, būs kāds trešais. Jums nav ļoti laba saderība.

ROZĀ SIRDS

Jums ir lieliska iespēja nodibināt labas attiecības viens ar otru, bet tas viss ir atkarīgs no jūsu pašu centieniem. Ja jūs ignorēsiet savas attiecības un nebūsiet gatavi doties uz kompromisu mīlestības vārdā, jūs ātri pārvētīsiet kaut ko skaistu ellē.

No otras puses, ja jūs atteiksieties no egoisma, tad ir cerība, ka jūsu attiecības turpināsies ilgi.

TUMŠI SARKANA SIRDS

Jūs ļoti mīlat viens otru, bet tajā pašā laikā esat ļoti greizsirdīgs. Šī apsēstība var uz jums izspēlēt nežēlīgu joku. Vairāk uzticieties viens otram un pārtrauciet pastāvīgi pārbaudīt partneri.

Ja jūs viņam piešķirsiet vairāk personiskas dzīves, tad jums ir visas izredzes uz nemākoņaino kopdzīvi.

SARKANA SIRDS

Jūs vienkārši esat radīti viens otram. Jūs varat viegli saukt sevi par dvēseles biedriem, jo ​​saprotat viens otru bez vārdiem un lieliski papildināt viens otru.

Jums patīk jūsu harmoniskās attiecības un mīlestība, ko citi var tikai apbrīnot. Centieties saglabāt šo dzirksteli pēc iespējas ilgāk, jo jūsu saderība ir ļoti augsta.

Avots:

zen.yandex

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru