Uzmanīgi! Pāvels Globa brīdina, ka problēmu vilnis aptvers četras zvaigžņu zīmes augustā

Slavenais Pāvels Globa sacīja, ka augusts būs labvēlīgs vairākiem zvaigžņu pārstāvjiem. Tomēr četri zvaigznāji cietīs virkni neveiksmju.

Pēc Globas teiktā, augusts nesīs jaunas zināšanas un perspektīvas izmaiņām darba aktivitātēs. Viņš apliecina, ka Lauvas, Mežāži un Zivis šomēnes būs Fortūnas favorīti. Tomēr dažām no Zīmes jābūt uzmanīgām, jo ​​zvaigznes acīmredzami neatrodas viņu pusē.

 

DVĪŅI

Dvīņi augustā var aizmirst par mieru un atpūtu. Vasaras beigas novedīs visas šīs zīmes pārstāvju slinkuma sekas. Visiem gadījumiem, kas nosūtīti uz aizmugurējo degli, būs nepieciešams steidzams risinājums.

 

VĒZIS

Arī vēži nevar rēķināties ar atvaļinājumu. Vasaras beigas būs konfliktu periods, kas vēžus vajā visur. Strīdi notiks gan mājās, gan darbā. Eksperts iesaka būt pacietīgam un izrādīt piekāpību, ir svarīgi spēt sarunāties, lai nesagrautu esošās attiecības.

 

JAUNAVA

Jaunavām augusta beigas nesīs veselības problēmas. Vasaras beigas būs traumu un apdegumu periods. Globa iesaka izslēgt ekstremālu atpūtu no izklaides saraksta.

 

ŪDENSVĪRS

Lasi vēl: Kādam paveiksies! Eksperti prognozē laimīgas beigas 2021. gada vasarai piecām zvaigžņu zīmēm

Ūdensvīriem jāpaļaujas uz likteņa gribu. Pāvels iesaka savus plānus ielikt atvilktnē un iemācīties manevrēt starp citu iespējām un vēlmēm. Ir svarīgi iemācīties atrast kompromisus pat vissarežģītākajās situācijās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru