Trīs zvaigžņu zīmes, no kurām Vanga baidījās līdz drebuļiem

Bulgāru zīlniece varēja izraidīt tos, kuri stāvēja milzīgā rindā pirms nokļūšanas uz viņas sesiju.

Aklā bulgāru zīlniece Vanga no trim zvaigžņu apļa pārstāvjiem nobijās līdz drebuļiem un nelaida viņus pat uz sliekšņa. Cilvēki varēja stāvēt kilometru garā rindā, lai tiktu pie gaišreģes, taču viņa tos vienkārši nelaida. Iemesls bija šo zīmju spēcīgā enerģija.

Skorpions

Vanga bija pārliecināta, ka Skorpionus sargā augstāki spēki, tāpēc viņu domas diez vai var nolasīt – viņi ir aizsargāti. Gaišreģis uzskatīja, ka pašiem šo zvaigžņu zīmju pārstāvjiem piemīt ekstrasensīvas spējas un viņi var pat uzspiest hipnozi. Varbūt Vanga sajuta viņos konkurentus vai uzskatīja, ka šādi cilvēki paši var tikt galā ar visām problēmām.

Zivis

Bulgāru pareģotājs baidījās no Zivju spējas redzēt nākotni. Šo pārstāvju spēcīgā enerģija deva viņiem iespēju patstāvīgi veidot savu likteni un sajust gaidāmās nepatikšanas. Vanga netērēja savu laiku šādiem cilvēkiem un neielaida viņu savā mājā.

Lauva

Lauvas saņēma kategorisku atteikumu pieņemt. Pēc Vangas domām, viņi nezina, kā kontrolēt savu milzīgo spēku. Cilvēki, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, bieži vien neapzinās savu pārdabisko unikalitāti un var kaitēt sev un citiem pat ar savām domām.

Lasi vēl: Pēdējais ziemas mēneša vidus piecām zvaigžņu zīmēm nesīs milzīgus panākumus

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru