Tests par jūsu biznesa īpašībām – izvēlieties Grieķu Dieva simbolu

Grieķu mitoloģija ir ļoti interesanta tēma. Katram grieķu dievam bija noteiktas īpašības, kas viņam palīdzēja viņa olimpiskajās lietās. Paskaties uz grieķu dievu simboliem. izvēlieties to, kas jums visvairāk patīk, un uzziniet, kādas īpašības jums palīdz jūsu lietās.

Zīmējums nr.1. – ZIBENS

Jūs esat izvēlējies grieķu dieva Zeva simbolu. Viņš valdīja pār Olympus. tādas īpašības kā neapdomība, izlēmība, neatlaidība, atjautība palīdz jums jūsu lietās. Jūs esat līderis atbilstoši savam raksturam. Jūs zināt, kā strādāt komandā. Neapšaubāmi, jūs spējat uzklausīt un ātri pieņemt lēmumus. Jums ir grūts raksturs, jūs esat burvīgs un dažreiz atriebīgs, pat kaitējot lietai. Jūs varat mest pērkonu un zibeni. Tomēr jūs zināt, kā patrunēt tiem, kas jums ir veltīti.

Zīmējums nr.2. –TRIJŽUBURIS

Jūs esat izvēlējies grieķu dieva simbolu – Poseidonu. Jūras Dievs, vētru Dievs. Par Poseidona dusmām ir leģendas. Dīvainā kārtā jūsu lietās jums palīdz noteiktas jūsu rakstura iezīmes – jutīgums un impulsivitāte. Apkārtējie cilvēki lieliski zina, ka esat lepns cilvēks. Jums ir iespēja rūpēties par savu tēlu – jūs nekad nepieļausiet nevērību pret jums. Jūs pēc savas būtības esat karstasinīgs cilvēks. Tomēr viņi spēj nenokļūt galējībās. Zinot šīs jūsu īpašības, cilvēki, kas ar jums sazinās, cenšas būt pareizi attiecībā pret jums, lai neradītu jūsu dusmas.

Zīmējums nr.3. – ROZE

Jūs esat izvēlējies vienu no mīlestības dievietes Afrodītes simboliem. Skaista dieviete vienmēr ir godinājusi šīs pasaules krāšņumu. Viņai nepatika konflikti un viņa atturējās no dalības karos. Ļoti pozitīvs un brīnišķīgs cilvēks. Jūsu neizsīkstošais optimisms un spēja saskatīt skaistumu cilvēkos un darbos palīdz jums, jūsu lietās. Jūs esat sirsnīgs un neatlaidīgs cilvēks, jūs nezaudējat sirdi pat vissarežģītākajās situācijās. Jūs zināt, kā uzmundrināt un motivēt cilvēku. Jums ir spēja paaugstināt savas vides pašcieņu. Viss, ko jūs darāt – jūs darāt skaisti. Cilvēkiem tas ļoti patīk.

Zīmējums nr.4. – LOKS

Jūs esat izvēlējies grieķu dievietes Artemīdas simbolu. Šī brīnišķīgā medniece prata šaut. ūs zināt, kā izvirzīt mērķus un neatlaidīgi gūt panākumus pēc iespējas labākos veidos. Jums mērķis neattaisno līdzekļus. Tie, kuri kopā ar Jums jūtas ērti un labprāt strādā kopā ar Jums. Jūs varat “aizdedzināt” savu piemēru un sniegt jebkādu palīdzību. Gandrīz vienmēr esat uzmanīgs, nemīlat steigas. Tomēr jums ir laba reakcija un labi līdera sasniegumi. Cilvēki, kas strādā ar jums, nekad nešaubās par veiksmīgu lietas iznākumu – un tas ir arī jūsu nopelns.

Lasi vēl: Smaga dzīve, aborti, alkohols: viss par Valentīnu, kura nomira tiešraides laikā

Avots:

gornnisa

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru