Tamāra Globa: Mīlestība decembra otrajā pusē “pārklās” 6 zvaigžņu zīmes

Decembra otrā puse būs bagāta ar jaunām attiecībām un mīlestību no pirmā acu skatiena.

Zvaigžņu apļa pārstāvju vidū būs tādi, kuriem personīgās dzīves sakārtošanai nepieciešamas vien desmit dienas.

Šodien apspriedīsim tos, kurus aizejošā gada pēdējā mēneša otrajā dekādē sagaidīs lieliska sajūta. Pavisam tādi laimīgie ir seši.

Auns

Pēkšņi atnāks mīlestība pret Aunu. Ir vērts teikt vēl vairāk – viņš paliks pie viņiem ilgu laiku. Pārskatāmā nākotnē tas noteikti paliks un būs pie viņiem vismaz līdz nākamā gada vidum, un kāds pat nolemj slēgt laulības savienību, bet tas ir tuvāk rudenim.

Decembrī Auns viņu negaidīti satiks. Tas ir pilnīgi iespējams tieši uz ielas vai jūsu iecienītākajā kafejnīcā. Jūtas uzliesmos acumirklī un nebūs spēka tām pretoties.

Dvīņi
Decembra otrā dekāde Dvīņiem būs mīlestības periods. Jaunas attiecības sāksies negaidīti, un partneris var būt kāds no jūsu kolēģiem vai seniem paziņām.

Mīlestība pārņems negaidīti, romantika sāksies it kā pati no sevis un būs romantikas un maiguma pilna. Laiks rādīs, cik dzīvotspējīgas būs attiecības. Grūts periods var sākties tuvāk pavasarim.

Jaunava
Jaunas attiecības neizbēgs no Jaunavām. Ar mīļoto viss sāksies ar vieglu flirtu un, ikvienam negaidīti, pārtaps pilnvērtīgā romānā. Šāda savienība pārsteigs un pārsteigs citus, bet Jaunava un viņu jaunais partneris būs patiesi laimīgi.

Šādām attiecībām ir laba nākotne nākotnē, īpaši, ja abi partneri nesniedz iemeslu greizsirdībai vai neuzticībai. Jaunavām iznāks noslēgt ģimenes savienību, īpaši tiem, kas par to jau sen sapņojuši.

Svari
Izrādīsies, ka iemīlēsies Svaros. Par nopūtas objektu var kļūt kāds, kuru pazīsti jau sen, lai gan pastāv liela iespēja daudzsološai paziņai. Attiecības būs pietiekami spēcīgas.

Laika gaitā iesāktā romantika var pāriet ģimenes savienībā, taču tas notiks tikai nākamajā vasarā. Nevajadzētu izslēgt iespējamu atdalīšanu. Kuru priekšvēstnesis būs pārpratums. Šeit labāk lietas sakārtot uzreiz.

Strēlnieks
Strēlnieks iekritīs mīlestības virpulī. Viņiem zvaigznes sagatavoja kāda atgriešanos no bijušā vai tāda cilvēka parādīšanos dzīvē, ar kuru bija tikai saziņa. Tagad cilvēks atgriezīsies Strēlnieka sociālajā lokā jaunā statusā.

Šķiet, ka mīlestība gada nogalē būs ļoti daudzsološa. Tiem, kas nolemj noslēgt laulības savienību, tuvākais rudens būs tam piemērotākais laiks.

Ūdensvīrs
Ūdensvīri jaunas attiecības veidos decembra otrajā dekādē. Nevainīgs flirts ar kādu no jauniem paziņām var beigties ar īslaicīgu romantiku. Lielākajai daļai šo attiecību ir maz izredžu, taču katram noteikumam ir izņēmumi.

Ir iespēja pagarināt attiecības un attīstīt tās par kaut ko vairāk tiem Ūdensvīriem, kuri sākotnēji ir noskaņoti ilgam romantikai ar skatu nākotnē. Šādas attiecības var beigties ar ģimenes izveidi, bet tas ir laika jautājums.

Lasi vēl: Četras zvaigžņu zīmes, kurām jaunais gads nesīs naudu, mīlestību un veiksmi

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru