Tamāra Globa: Kā mainīsies katras zvaigžņu zīmes dzīve 2021. gada novembrī

Novembris ir klusākais rudens mēnesis. Tomēr arī šajā periodā kādam dzīvība uzvārīsies un pārplūdīs. Nebūs laika garlaikoties.

Auns

Kopumā mēnesis nav īpaši slikts, jo Auns ir aktīvs un nesēž uz vietas. Finansiāli viss ir kārtībā. Taču nervozas situācijas darbā nav izslēgtas. Personīgajā dzīvē harmonija un savstarpēja sapratne. Tomēr, ja darbā tiek sabojāti nervi, emocijas var pāriet uz tuviniekiem. Bet jums tas nav jādara.

Vērsis

Vērsim nebūs mierīgs mēnesis. Iespējami izbraukumi, pārvākšanās. Tiek aktivizēti draugi, paziņas un radi. Tūlīt visiem kaut kas būs vajadzīgs. Pašiem Vēršiem, ja viņi ir vientuļi, vajadzētu pastiprināt savus meklējumus un pievērst uzmanību ne tikai tiem, kas atrodas jūsu vidē. Darbā viss būs kārtībā, it īpaši, ja draudzības un citi sakari tiks pareizi izmantoti pozitīviem mērķiem. Vairāk rezultātu kopā.

Dvīņi

Mēnesis kopumā ir labs. Tas ienesīs stabilitāti ģimenes attiecībās un būs labvēlīgs jebkurai ilgstošai darbībai. Nevajadzētu steigties tikai svarīgos brīžos – laulībā, šķiršanās, liela pirkuma, darba vai dzīvesvietas maiņas gadījumā. Izmēriet šeit simts reizes un nogrieziet vienu reizi.

Vēzis

Zvaigznes iesaka Vēžiem būt aktīvākiem un nebūt izolētiem savā iedibinātajā dzīvē. Vajag lielāku iniciatīvu, racionālāku attieksmi pret naudu, adekvātu komunikāciju ar cilvēkiem bez pretenzijām un cerībām. Ņem rokās emocijas, pretējā gadījumā pastāv pilnīga attiecību pārrāvuma risks. Arī jūsu darbā var rasties konflikti, kuros labāk neiesaistieties. Izvairieties no skandaloziem cilvēkiem.

Lauva

Lauvai labs mēnesis, veiksmīgs it visā. Lauvas būs cienītas, vajadzīgas un neaizvietojamas. Ģimenes attiecībās viss ir kārtībā, bet komunicēt vajag biežāk. Jo var palaist garām kaut ko svarīgu. Vientuļajām Lauvām piemīt nepārspējams šarms, pilnīgi iespējama ir liktenīga iepazīšanās vai pat laulība. Darbā – ienākumu pieaugums un karjeras izaugsme.

Jaunava

Jaunavām novembris ir diezgan veiksmīgs. Bet viņiem ir ienaidnieki, tāpēc jums vajadzētu būt uzmanīgākam vārdos un darbos. Personīgajā dzīvē maz ticams, ka kaut kas mainīsies uz labo pusi, būtu jauki paturēt to, kas mums ir. Bet darbā, finansēs viss ir lieliski. Pastāv iespēja, ka uzzināsiet par tik tikko neiegūtu peļņu. Un jūs to nepalaidīsit garām.

Svari

Šis mēnesis nesīs daudz pārsteigumu un pārsteigumu. Ne visi no tiem ir viennozīmīgi labi. Lai gan viss ir relatīvs. Pat šķiršanos no mīļotā cilvēka var skatīt nevis kā traģēdiju, bet gan kā radušās iespējas. Darbā, karjerā viss iet labi, tiksi pamanīts, novērtēts, peļņas pieaugums garantēts.

Skorpions

Kopumā mēnesis nav slikts, tikai materiālajā ziņā ir nedaudz grūts. Būs radušās papildu izmaksas. Iespējams, ka ģimenes dzīvē nāk pārmaiņas. Visticamāk patīkami, bet dārgi. Zvaigznes brīdina, ka jebkura negodīgums vai nodevība izraisīs ātru sodu.

Strēlnieks

Kopumā labs mēnesis. Stiprināsies attiecības ģimenē, radošais darbs sniegs prieku un iedvesmu. Nauda sekos. Vientuļie Strēlnieki var kļūt savvaļā. Un labi tas nebeigsies. Bet draudzīgas tikšanās ir diezgan apsveicamas. Ar draugu starpniecību jūs uzzināsit daudz noderīgas lietas.

Mežāzis

Šis mēnesis nesīs ilgi gaidīto tikšanos ar jūsu dvēseles radinieku. Ģimenes Mežāžiem mēnesis ir diezgan mierīgs, bez emociju sprādziena. Ja darbs sagādās prieku, tad novembrī tas nesīs arī peļņu. Ja no darba prieka nav, zvaigznes tiek mudinātas atrast kādu noderīgu hobiju, kas noteikti nesīs morālu un materiālu gandarījumu.

Ūdensvīrs

Novembrī Ūdensvīram vajadzētu būt objektīvākam pret sevi un citiem. Egoisms ne pie kā laba nenovedīs. Tie, kas strādā komandā, saņems labus ienākumus. Mīlestībā viss izrādīsies labi, ja parādīsit kopīgu drosmi un apņēmību. Nav izslēgti lieli tēriņi, lai sasniegtu svarīgas pārmaiņas dzīvē. Tomēr tas ir tā vērts.

Zivis

Zivis meklēs vientulību. Kopumā tas nav nekas slikts. Īpaši radošiem cilvēkiem, kuru darbība ir saistīta ar hobiju. Neskatoties uz tieksmi pēc vientulības, Zivīm netrūks ielūgumu, arī pretējā dzimuma uzmanības. Finansiālais stāvoklis ir stabils.

Lasi vēl: Eksperti nosaukuši novembrī datumus, kad var iegādāties loterijas biļetes un laimēt lielo džekpotu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru