Tamāra Globa izveidoja oktobra prognozi visām zvaigžņu zīmēm

Slavenā eksperte Tamāra Globa pastāsta, ko gaidīt zvaigžņu zīmēm 2021. gada oktobrī.

Tamāra Globa ir pārliecināta, ka oktobris būs notikumiem bagāts mēnesis.

Auns

Visa Auna uzmanība pāries uz attiecībām ar mīļajiem un kolēģiem. Mēneša pirmā puse būs saistīta ar rezultātu apkopošanu, otrā – ar jaunu projektu uzsākšanu. Oktobris ir ceļojumu, mīlestības un uzmanības laiks. Izrādīsies, ka tiks izveidoti noderīgi kontakti.

Vērsis

Vērsim oktobris būs saistīts ar darbu, ienākumu pieaugumu un profesionālo iemaņu attīstību. Būs daudz ko darīt, saka Tamāra Globa. Mēneša sākumā jābūt uzmanīgiem, sazinoties ar mīļajiem. Varbūt ģimenei nepieciešama palīdzība. Arī eksperte iesaka uzraudzīt savu stāvokli un nepārslogot.

Dvīņi

Dvīņiem oktobris būs ļoti veiksmīgs. Viss būs kārtībā darbā, mājās un saziņā ar draugiem. Tamāra Globa ir pārliecināta, ka no mēneša otrās puses Dvīņi sāks jaunu posmu. Darbs, sports, atpūta, ceļojumi – tas tiks atcerēts visu mēnesi.

Vēzis

Vēži pildīs mājas darbus, strādās pie sevis, attīstīs savas prasmes, it īpaši, ja runa ir par rakstīšanu. Būs daudz izdevumu, taču darbā tie vienmēr palīdzēs un iedvesmos interesantiem projektiem, kas nesīs vēlamo peļņu.

Lauva

Lauvām oktobris būs saistīts ar projektu pabeigšanu. Pilnīgi jauns periods sāksies oktobra otrajā pusē. Šajā laikā visa Lauvu uzmanība tiks pievērsta mīļotajam un draugiem. Būs daudz braucienu, iespaidu un interesantu stāstu.

Jaunava

Galvenais jautājums Jaunavām oktobrī ir finanses. Zīmes pārstāvji meklēs papildu ienākumu avotus, ar kolēģu un paziņu palīdzību. Turklāt Jaunavas nodarbosies ar mājas labiekārtošanu.

Svari

Tikšanās, interesanti gadījumi, papīra jautājumi – šādi Svari sāk oktobri. Mēnesis ir veiksmīgs peļņas gūšanai, bet oktobra otrajā pusē jūs nevarat aizņemties vai uzņemties finansiālas saistības. Labs laiks radošumam.

Skorpions

Skorpioni daudz laika velta komunikācijai. Būs daudz iespēju, kas novembrī nesīs augļus. Tamāra Globa iesaka Skorpioniem oktobrī darbā neuzņemties daudzus pienākumus un nepārslogot sevi ar darbiem. Labāk labi atpūsties un sagatavoties novembra notikumiem.

Strēlnieks

Oktobrī Strēlniekam būtu jāsāk īstenot plāni, kas ir izšķīlušies ļoti ilgu laiku. Viss uzreiz izdosies, bet no oktobra otrās nedēļas situācija mainīsies uz labo pusi. Draugi un radinieki atbalstīs Strēlniekus visos centienos.

Mežāzis

Mežāži oktobrī sev izvirzīs lielus mērķus un atradīs atbalstu no sievietēm. Tieši oktobrī zīmes pārstāvji liks pamatus veiksmīgiem turpmākajiem projektiem. Tamāra Globa iesaka būt drosmīgākam un īstenot savus sapņus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem būs iespēja ceļot uz tālām valstīm vai apgūt svešvalodas. Jauni draugi parādīsies Ūdensvīra ieskauti, izrādīsies, ka labi pelna naudu un atrisinās daudzas viņu problēmas.

Zivis

Zivīm oktobrī sākas jauns dzīves periods. To ir vērts darīt, lai sadalītu parādus, iesaistītos sociālajā darbā, atrisinātu karjeras jautājumus. Mēneša beigās būs jaunas iespējas tālsatiksmes ceļojumiem.

 

Lasi vēl: “Laimīgs it visā”: šīm 4 zvaigžņu zīmēm veiksies 2021. gada oktobrī 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru