Tamāra Globa izteikusi prognozi nedēļai no 16. līdz 22. augustam 2021. gadam visām zvaigžņu zīmēm

Vēlaties zināt, uz ko jāpievērš uzmanība savu mērķu sasniegšanai? Tamāra Globa raksturoja gaidāmo nedēļu kopumā un deva prognozes visām Zvaigžņu zīmēm.

Nākamā nedēļa no 16. augusta līdz 21. augustam notiks zem augoša mēness, tas nesīs daudz nepatikšanas un izaicinājumus. Tamāra Globa iesaka nebūt varonīgam, drosmīgi lūgt palīdzību vai deleģēt savas pilnvaras, tas palīdzēs saglabāt spēku līdzsvaru un izvairīties no emocionāla un fiziska izsīkuma.

Pilnmēness mūs sagaida 22. augustā, šajā dienā ir vērts padoties sajūtām. Ja jūs uzticaties savai sirdij, nevis prātam, jūs varat saņemt patīkamus pārsteigumus, īpaši personīgajā jomā.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)   

Auniem nedēļas sākums būs labvēlīgs izdevumiem plašā mērogā – jūs varat izlemt iegādāties nekustamo īpašumu un luksusa preces. Lielisks laiks mājīgas mājas izveidošanai. Saglabājiet līdzsvaru starp ikdienas dzīvi un darbu, pretējā gadījumā priekšniekiem būs sūdzības. Pilnmēness laikā Aunam jābūt uzmanīgam un apdomīgam, jo ​​palielināsies risks nokļūt nepatīkamās situācijās.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Šī zīmi gaida veiksmīgs laiks, iesaka veikt finanšu lietu sakārtošanu, iespējamas noderīgas iepazīšanās. Esiet drosmīgs – jūsu sabiedriskums palīdzēs jums atrast līdzīgi domājošus cilvēkus, un neuzticēšanās, gluži pretēji, novedīs pie neizmantotām iespējām. Vērsim ir ļoti svarīgi atbrīvoties no balasta, kas neļauj viņiem virzīties uz priekšu.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Šonedēļ Dvīņiem radīsies tieksme pēc nepārdomātiem un nelietderīgiem tēriņiem, un tas var radīt problēmas savstarpējā sapratnē ar biznesa partneriem. Jums vajadzētu izmantot šo laiku, lai labotu finanšu jautājumus, nevis tos saasinātu. Viena no ekspertes dāvanām būs iespēja parādīt savus radošos un organizatoriskos talantus. Nedēļas nogali iekrāsos ļoti harmoniska komunikācija.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžus gaida jaunumi biznesa jomā: piedāvājumu paaugstināšanai amatā vai pat jaunu darbu. Personīgajā frontē iespējami arī negaidīti, bet patīkami pavērsieni. Neaizmirstiet, ka ūdens neplūst zem gulošā akmens un esiet aktīvs. Jums būs enerģiska un notikumiem bagāta nedēļa, kurā jūs jutīsities iedvesmots un stiprs, un jūsu mīļie jūs atbalstīs.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas pilnībā ienirs nākamajā nedēļā. Savas pievilcības sajūta un tieksme pēc dzīves asumiem pārvērtīsies jaunos romānos. Vienkārši nezaudējiet galvu, pretējā gadījumā nožēla ir neizbēgama, domājot par bankas kontu. Šis ir lielisks laiks draudzības un partnerattiecību stiprināšanai, kas sagādās prieku no savstarpējas sapratnes.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Šī zvaigžņu zīme var būt nedaudz apjukusi, Jaunavai būs grūti sakārtoties un savākt savu gribu dūrē. Izvairieties no rūgtuma, tas ir pilns ar sabojātām attiecībām ar mīļajiem. Ja jums izdosies vienlaikus koncentrēties uz savām problēmām un nepieprasīt no pasaules spēlēt pēc saviem noteikumiem, tad nedēļa būs produktīva.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Laime tagad ir vērsta pret jums un skatās taisni uz priekšu. Svariem šis ir ļoti interesants laiks. Pārliecība par savu šarmu un talantu jūs pavadīs un palīdzēs sasniegt rezultātus. Šis ir lielisks laiks, lai pievērstu uzmanību savam izskatam – atjauninātu savu garderobi vai jaunu frizūru. Lai gūtu panākumus, ir ļoti svarīgi nelidināties mākoņos un saglabāt kritisko domāšanu.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni var justies noguruši un izsmelti. Tas palīdzēs izlabot pārējo. Eksperte iesaka neļauties solījumiem un nedzenies pēc spoku bagātības. Praktiskums un aprēķins palīdzēs īstenot plānus. Šai zīmei nedēļa būs veiksmīga, ja viņš atkāpsies no komandas spēlētāja lomas un parādīs sevi individuālajā čempionātā, nepaļaujoties uz neviena atbalstu.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekam būs līdzsvarota un harmoniska nedēļa. Darba jautājumu risināšana notiks raiti, iespējams, pamatojoties uz rezultātiem, jums pat tiks piedāvāta karjeras izaugsme. Tagad ir svarīgi pēc iespējas vairāk koncentrēties biznesa sfērai un neļaut sevi novērst. Un nedēļas nogale, gluži pretēji, var neizdoties, jums ar to nav jācīnās un jādodas līdzi plūsmai.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāžu pragmatisms un griba būs panākumu atslēga. Šis laiks ir labvēlīgs, lai savā dzīvē ielaistu kaut ko jaunu, piemēram, ceļotu vai mācītos. Nedēļas nogale, visticamāk, pārvērtīsies izolācijā, gribēsies pabūt vienatnē ar sevi un tikt galā ar iekšējām pretrunām. Nepārspiediet sevi, šī vēlme ir dabiska un novedīs pie garīgas izaugsmes.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šonedēļ Ūdensvīri būs uz zirga – viņiem veiksies gandrīz jebkurā biznesā, viņi parādīs elastību komunikācijā un panāks risinājumus sev izdevīgos jautājumos. Neskatoties uz to, ka karmas dēļ jums būs jāatmaksā daži parādi, jūs neatradīsit mīnusus – drīz jūs noteikti saņemsiet atlīdzību. Kategoriski nav vērts iesaistīties drudžainā strīdā, tas neko labu nedos.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis gaida veiksmīga un darbīga nedēļa. Jums būs viegli iepriekš aprēķināt gājienus un pieņemt pareizo taktiku. Jūsu šarms pastiprināsies, un tas nepaliks nepamanīts jūsu biznesam un intīmajiem partneriem. Ir bīstami dzīties pēc ātras peļņas, tagad nav tas periods, kad zvaigznes nolēma padarīt jūs bagātu. Nedēļas nogale jāpavada mierīgi, vēlams vienatnē, lai pienācīgi atveseļotos.

 LASI VĒL: Bagātīga finanšu raža būs vasaras beigas šīm zvaigžņu zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru