“Svarīgi”: Pāvels Globa ir sastādījis detalizētu prognozi visām zvaigžņu zīmēm 2021. gada septembrim

Krievijā un ārvalstīs labi pazīstamais padomju un krievu eksperts Pāvels Globa iepazīstināja ar jaunu prognozi 2021. gada septembrim. Kāds būs šis mēnesis? Ko tas nesīs katram no mums? Mēnesis būs neviennozīmīgs, saka eksperts. Bet daudziem tas ir liktenīgi, jo tieši 9. kalendārais mēnesis var būt gada veiksmīgākais. Atcerieties tikai to, ka katrs svarīgs septembrī pieņemts lēmums var radīt ilgtermiņa sekas, tāpēc nosveriet savus lēmumus.

Vispārīgi ieteikumi

Septembra sākums var nešķist tas veiksmīgākais periods, taču tas ir tikai sākums. Tiem, kas nodarbojas ar uzņēmējdarbību, septembris darījumu un līgumu ziņā būs ļoti veiksmīgs, visi līdz mēneša beigām nesīs pozitīvus rezultātus. Vientuļajām sievietēm Globa sola liktenīgu tikšanos septembrī, tā būs veiksmīga un dos iespēju izveidot spēcīgu ģimeni.

Eksperts nosauca 8., 12., 13. un 16. septembri par labvēlīgām dienām. Šīs dienas ir optimālas romantiskām attiecībām, karjeras izaugsmei vai citiem biznesa mērķiem.

 

Septembra nelabvēlīgās dienas – 1., 3., 4. un 6. Šajās dienās palielinās varbūtība saņemt nepatīkamas ziņas, piedzīvot nervu un emocionālus satricinājumus.

Par mīlestību

Septembris, saka Globa, būs mīlestības lietām bagāts. Bet nezaudē galvu. Tagad ir vērts ieklausīties ne tik daudz savā sirdī, cik ieklausīties mīļoto viedoklī: tas ir īpaši svarīgi, izvēloties izvēlēto, dzīves partneri. Citiem būs labāk no malas redzēt, kāds jūs patiesībā esat pāris.

Ņemot vērā, ka mīlestības enerģija septembrī būs pilnā sparā pār malu, pastāv risks zaudēt kontroli pār darbu un uzņēmējdarbību. Eksperts iesaka jau no mēneša pirmajām dienām, lai atrastu nepieciešamo līdzsvaru starp personīgo un darbu.

Nauda

Darba aktivitātes lielākajai daļai zvaigžņu zīmju būs vislabākās. Tiem, kam ir savs bizness, Globa sola reālu iespēju to paplašināt, ir svarīgi nebaidīties to darīt septembrī, neskatoties uz acīmredzamajiem riskiem.

Ilgus darba projektus ieteicams pabeigt līdz mēneša vidum. Septembra otrā puse būs optimāla, lai izstrādātu savas idejas un projektus. No 15. septembra ir izdevīgi uzņemties iniciatīvu un demonstrēt nestandarta pieeju.

Visām zīmēm labāk atturēties no nevajadzīgiem izdevumiem. Neskatoties uz pozitīvo biznesa enerģiju, mēnesis finansiāli būs diezgan nestabils, pastāv risks palikt tukšam maciņam.

Veselība

Septembra sākumā neuztraucieties – mēģiniet saglabāt mieru. Pievērsiet uzmanību savai pašreizējai sagatavotībai, uzturiet sevi labā formā.

Septembrī ir vērts pārskatīt savu uzturu, noņemot no tā nevajadzīgo un kaitīgo, Globa iesaka pievērst uzmanību dārzeņu diētai.

Mēneša otrā puse var būt saspringtāka nekā pirmā, uzkrājiet spēkus, lai izturētu grūtības.

 

Auns

Auniem septembris būs lielisks mēnesis, lai mainītu darbu, saņemtu paaugstinājumu pašreizējā darbā un sāktu jaunus projektus. Ja bija plāni, turpiniet, nekavējiet. Ģimenē viss būs mierīgi un harmoniski. Var gaidīt ceļojumus. Viņi neliks vilties.

Vērsis

Vērsim septembris sola papildu peļņas iespējas. Izredzes būs visur, jums tikai rūpīgi jāaplūko zīmes, ko sūta Visums. Jūsu vecais parāds tiks atdots jums, jūs varat stāties mantojumā, parādīsies interesants piedāvājums ar nepilna laika darbu.

Dvīņi

Ja Dvīņi septembrī ienāk ar kādu svarīgu neatrisinātu jautājumu, šaubām, mēneša pirmajās dienās ir svarīgi atmest visas šaubas un sastādīt rīcības plānu. Tikai tā klātbūtne garantē veiksmīgu problēmas risinājumu. Problēma pati par sevi netiks atrisināta.

Vēzis

Vēžiem ir liels risks septembrī iekļūt parādos. Vēlmes pārsniegs iespējas, un tāpēc ir vērts savaldīties un lūgt, lai tuvinieki jūs kontrolē. Jūsu personīgajā dzīvē ir iespējamas kardinālas izmaiņas: esiet atvērts jebkādām izmaiņām, un tad izmaiņas būs pozitīvas.

Lauva

Lauvām septembrī ir jāvelta visi spēki savas dzīves sakārtošanai. Remonts, mēbeļu atjaunošana, dizains, interjers, ģenerāltīrīšana – tas viss palīdzēs ne tikai labi justies uzņēmējdarbībā, bet arī uzlabot attiecības ģimenē. Lauvām ir svarīgi tikai neradīt skandālus mājsaimniecības darbu laikā: un tad attiecības ģimenē kļūs daudz stiprākas.

Jaunava

Jaunavas septembra sākumā var būt nomāktas. Lai nenogrimtu depresijā, Globa šīs zīmes pārstāvjiem iesaka galvu ienirt darbā. Septembris būs lieliska iespēja slēgt visus nepabeigtos projektus, sadalīt parādus. Mēneša beigās, visticamāk, parādīsies cilvēks no tālās pagātnes: bijušais mīļākais vai mīļākais, draugs vai pat vecs ienaidnieks.

Svari

Septembrī Svariem būs izvēle. Lēmums būs jāpieņem nopietni un rūpīgi. Ir svarīgi noteikt prioritātes pirms laika. Bērni septembrī Ģimenes Svariem var sagādāt daudz pārsteigumu.

Skorpions

Skorpioniem pastāv laulības konfliktu risks līdz šķiršanās brīdim. Kaislības uzliesmo, un tāpēc eksperts iesaka nekavējoties būt pacietīgam un mēģināt izdzīvot periodu ar minimāliem zaudējumiem. Ir svarīgi būt entuziastiskākam par savu darbu.

Strēlnieks

Septembris Strēlniekam piedāvās plašu iespēju klāstu. Un šeit viss būs atkarīgs no paša zīmes pārstāvja: nosakiet, kas jums ir svarīgs, un nepalaidiet garām likteņa pazīmes. Jūs varat sakārtot personīgo dzīvi vai atrast interesantu darbu. Galvenais ir neķerties pie visa uzreiz.

Mežāzis

Vai plānojat lielu pirkumu? Nenoliedziet to septembrī. Atvērts bizness vai iegādāts īpašums būs lielisks ieguldījums. Visi finanšu darījumi Mežāžiem septembrī ir veiksmīgi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem pirmajā vietā būs ģimene. Nebaidieties atteikties no ienesīga, ārpus stundu darba. Atveliet laiku savai ģimenei. Tas dos labākus rezultātus, nekā strādājot no rīta līdz vakaram par mazu piemaksu.

Zivis

Labas dienas viņiem pienāks visās dzīves jomās. Ir tikai svarīgi neļaut sev atpūsties. Skaidri atcerieties, kas jums jādara, pretējā gadījumā līdz mēneša beigām var rasties darba aizsprostojumi un neatrisinātas problēmas starppersonu attiecībās.

Lasi vēl: Dzīve kļūst labāka! Piecas zvaigžņu zīmes, kuras rudens pirmajā pusē gaida baltās svītras sākums

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru