Strīdi un stress: Pāvels Globa nosauca 4 zvaigžņu zīmes, kurām 2022. gada marta beigās būs problēmas

Eksperts sniedza padomus, kā izvairīties no grūtībām.

2022. gada marta beigās nepatikšanās var nonākt uzreiz 4 zvaigžņu zīmju pārstāvjiem. Tā paziņojis populārais Pāvels Globa.

DVĪŅI

Dvīņiem 2022. gada marta beigās var būt veselības problēmas. Pēdējā laikā piedzīvotais stress liks par sevi manīt. Aktīvā atpūta un saziņa ar mīļajiem palīdzēs tikt galā ar savārgumu. Nopietnu problēmu gadījumā nekādā gadījumā neatlieciet vizīti pie ārsta.

 

LAUVA

Marta pēdējās dienas Lauvai būs pretrunīgas. Turklāt skandāli ar mīļajiem radīsies gandrīz no nulles. Lai izvairītos no strīdiem ar tuviniekiem, Globa iesaka Lauvām rīkoties izlēmīgi. Un, ja tomēr rodas nesaskaņas, neaizkavē samierināšanos.

 

MEŽĀZIS

Taču skaudīgi cilvēki var sagādāt Mežāžiem nepatikšanas. Zīmes pārstāvju veiksme cita starpā izraisīs negatīvismu, tāpēc astroloģe iesaka Mežāžiem būt uzmanīgākiem komunikācijā, un atlikt jaunu projektu sākšanu uz aprīli.

 

ŪDENSVĪRS

Grūtības finanšu sektorā radīsies Ūdensvīrā. Jauni ienākumu avoti nav gaidāmi, bet izdevumu pozīcijas tikai pieaugs. Zīmes pārstāvjiem būs jāatsakās no plāniem, kas prasa lielus finanšu ieguldījumus.

Lasi vēl: Naudas ūdenskritums: 2022. gada aprīlī, 5 zvaigžņu zīmes sagaidīs finansiālus panākumus un veiksmi

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru