Slikta zīme. Ko absolūti nedrīkst darīt 31. decembrī, lai nesabojātu visu gadu

Lai laimīgi sagaidītu Jaungada atnākšanu un veiksmīgi to pavadītu, ezotēriķi iesaka pievērst uzmanību ēdieniem Jaungada galdā. Tas palīdzēs iztapt gada simbolam Vērsim un piesaistīt laimi un panākumus visa 2021.gada garumā.

Ēdienkartē noteikti jābūt salātiem. Šie ēdieni ļaus pielabināt 2021. gada saimnieku un pozitīvi ietekmēs nākotni.

Salātu pagatavošanai nepieciešams:

 

– kūpināta vistas gaļa;

– sēnes, burkāni;

– vistas olas;

– cietais siers;

– žāvētas plūmes;

– zemesrieksti;

– ķiploki;

– majonēze vai mērce;

– sāls;

– vairākas garšvielas;

– valrieksti.

Sēnes nomazgājam, sagriežam gabaliņos un apcepam augu eļļā. Pievienojam nedaudz sāls, garšvielas, sasmalcinātus ķiplokus. Valriekstus sasmalcinām, sagriežam gabaliņos žāvētas plūmes, visu pievienojam sēnēm. Samaisām.

Novārām burkānus un olas. Izklājam uz sagatavotas plātnes kārtās. Vispirms sēnes, pēc tam sarīvētu sieru, majonēzi, olas, majonēzi un burkānus.

Vistas sašliciņi

Lai pagatavotu šo maltīti, tev būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

– vistas gaļa;

– konservēti vai svaigi ananāsi;

– garšvielas;

– sojas mērce;

– kečups vai tomātu pasta;

– apelsīnu vai mandarīnu sula;

– ingvers.

Ingveru sarīvējam; ieteicams to sajaukt ar nelielu daudzumu cukura, pievienot apelsīnu sulu, nedaudz sojas mērces un kečupu. Šajā marinādē ievietojam gaļu un ananāsus. Visu kārtīgi samaisām. Uz iesmiem pamīšus uzduram vistas gabaliņus, pēc tam ananāsa gabaliņus. Apkaisām ar rīvētu sieru un ievietojam iepriekš uzkarsētā krāsnī uz 35 minūtēm.

Deserts

Uz svētku galda noteikti jābūt desertam, tas palīdz svarīgu problēmu risināšanā, atvaira neveiksmes un negatīvās emocijas dzīvē. Svaigas ogas nedaudz uzsildām, pievienojam cukuru. Ūdens vannā uzsildām želantīnu un pievienojam ogu sulai. Ieliekam to ledusskapī.

Lasi vēl: Ziemassvētkos ir noteikumi, kurus ir jāievēro, lai 2021.gads būtu super izdevies!

Kad maisījums ir sabiezējis, pienam pievieno nedaudz liķiera, liek uz uguns. Tiklīdz tas ir uzsilis, pievienojam vanilīnu, cukuru vai cepamo pulveri, apelsīna miziņu un nelielu daudzumu apelsīnu sulas, ūdens vannā uzkarsētu želatīnu un uzlejam to uz sasalušās ogu sulas.

Visu ievieto ledusskapī, lai sabiezētu. Gatavo desertu var apkaisīt ar riekstiem.

 Avots: irkutskmedia
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru