Saņemiet vēstijumu no sava Erceņģeļa

Mūsu zemes ceļojumā mūs vienmēr aizsargā un brīdina dievišķie spēki. Erceņģeļi ir svētie evaņģēlisti, kuri vienmēr parādās dzīves pagrieziena vietās un paziņo par kaut ko lielu un nozīmīgu.

Vai esat gatavs uzzināt savu Erceņģeļa vēstījumu?

Izvēlieties Erceņģeli, kas jums patīk visvairāk.

ERCEŅĢELIS – 1 –

Erceņģelis apliecina, ka šobrīd jūs atrodaties jaunā dzīves posma sākumā. Tāpēc ir pēdējais laiks savākt visu gribasspēku un spītību dūrē, lai veiktu izšķirošo lēcienu, pēc kura jūs gaida veiksme un labklājība.

ERCEŅĢELIS – 2 –

Jūsu gara ceļvedis vēlas jūs informēt, ka jūsu mīļie, kas pametuši šo pasauli, joprojām ir ar jums. Viņi tevi pieskata un palīdz, kad tev nepieciešama palīdzība. Novērtējiet to un paldies viņiem domās.

ERCEŅĢELIS – 3 –

Erceņģelis vēlas jūs informēt, ka jūs gaida liela mīlestība. Ja jums nav dvēseles palīga, tad ļoti drīz notiks liktenīga tikšanās ar cilvēku, kurš kļūs par jūsu dzīves partneri. Ja esat precējies, tad jūtas nostiprināsies, un garīgā saikne pieaugs un nostiprināsies.

ERCEŅĢELIS – 4 –

Erceņģelis brīdina neatskatīties! Ir pienācis laiks daudz ko mainīt un pāriet pa jaunu ceļu, dzīvot pilnībā un baudīt to. Bet jūs pastāvīgi ievelk pagātnē. Jūs atskatāties, un tas jūs ļoti palēnina.

ERCEŅĢELIS – 5 –

Erceņģelis atgādina, ka ne jau pirmo reizi no Visuma saņemat padomus, kā rīkoties. Bet jūs spītīgi tos ignorējat. Rūpīgi aplūkojiet apkārt notiekošo.

ERCEŅĢELIS – 6 –

Pašlaik jūs neesat vislabākajā prātā. Nesen jūs apciemoja īgnums un skumjas, ir tendence uz depresiju. Eņģeļi vēlas jūs atbalstīt un vadīt uz pareizā ceļa. Pieņem likteņa dāvanas un sirsnīgi priecājies par tām.

Lasi vēl: Psiholoģiskais tests: izvēlieties koku un uzziniet, kāds partneris jums ir piemērots!

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru