Psiholoģiskais tests: uzziniet savas zemapziņas bailes

Visi cilvēki no kaut kā baidās. Daži ir zirnekļus, citi nāvi, un vēl citi ir pakļauti riskam. Bet mūsu rūpes un bailes nav Pandoras kaste, bet gan personīgas motivācijas krājums! Vai esat gatavs uzkrāt drosmi, lai stātos pretī savām bailēm? Tad šis tests ir domāts jums.

Testa instrukcija! Viss, kas jums jādara, ir jaizvēlās no esošajiem attēliem, kas jūs biedē visvairāk.

Attēls Nr. 1

Ja izvēlējāties pirmo attēlu, tad jūs ļoti uztrauc sabiedrības viedoklis. Jums rūp, ko cilvēki par jums domā. Dažreiz jūs tas tik ļoti nodarbina, ka nonākat neirozē.

Sabiedrības nosodījums ir tas, no kā jūs visvairāk baidāties.

Interesanti! Psiholoģiskie pētījumi ir parādījuši, ka, lai piedzīvotu vienu negatīvu notikumu, personai ir jāpiedzīvo vismaz 4 pozitīvi notikumi.

Nav jākoncentrējas uz cilvēku viedokli. Atcerieties, ka patīk visiem bez izņēmuma – nav iespējams. Katrā sabiedrībā ir vismaz 1 indivīds, kas jūs notiesās. Vai ir vērts censties izpatikt visiem?

Attēls Nr. 2

Šobrīd jums ir neērti. Jūs droši vien esat pieredzējis lielu emocionālu satricinājumu.  Nav izslēgta nodevības iespēja.

Tagad jūs baidāties zaudēt kontroli pār savu prātu un tādējādi ļaut pārņemt negatīvās emocijas. Ir pienācis laiks atpūsties no problēmām! Atbrīvojieties no darba un atpūtieties. Pēc tam jūs varēsiet paskatīties uz situāciju citādi.

Attēls Nr. 3

Tevi nevar saukt par izlēmīgu cilvēku. Pirms sperat soli uz priekšu, ilgi domājiet par to. Jūs esat piesardzīgs cilvēks, nepatīk riskēt.

Jūsu lielākās bailes ir neveiksmes, kļūdas. Tieši tāpēc jūs bieži liedzat sākt to vai citu lietu, jo neapzināti pielāgojaties neveiksmei. Diemžēl šādā psiholoģiskajā programmēšanā veiksmes iespēja ir minimāla.

Pat ja jums ir neērti, jūs neko neuzņematies, jo bailes kļūdīties ir pārāk lielas. Nebaidieties no neveiksmes, dārgais draugs! Atcerieties, ka tikai tie, kas vispār nerīkojas, nekļūdās. Dodiet savam mīļotajam iespēju sasisties, tas ir labi.

Attēls Nr. 4

Tavas galvenās bailes ir vientulība. Jūs pārāk pieķeraties citiem cilvēkiem, jo ​​zemapziņā nejūtaties kā pašpietiekams cilvēks. Jums ir neērti pašam pret sevi. Ir izteikta vajadzība kalpot citiem cilvēkiem.

Jūs esat tā cilvēka tips, kurš, ja mīl, tiek nodots šim jūtām pilnībā, bez atlikuma. Un tā ir liela kļūda. Diemžēl daudzi cilvēki agri vai vēlu aiziet no mūsu dzīves. Bet galvenais – nezaudēt sevi. Iemācieties viņus atlaist, pateicoties tam, ka viņi bija klāt kādu laiku.

Beidz mēģināt uzspiest sevi citiem, labāk parūpējies par sevi, savu mīļoto!

Attēls Nr. 5

LASI VĒL: Kas jūs esat romantiķis, sapņotājs vai reālists?

Zemapziņā jūs piedzīvojat spēcīgas bailes no nākotnes. Jums tas šķiet mānīgs un bezcerīgs. Tāpēc jūs labprātāk dzīvojat šodienai. Jūs pārāk uztraucaties, ka kaut kas varētu notikt ne tā, kā jūs vēlētos. Diemžēl tas notiek bieži. Jums būtu labi atbrīvoties no apsēstības, lai pielāgotos katram. Nebaidieties kļūdīties, baidieties neko nedarīt!

Avots:

colady

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru