Prognoze nedēļai no 2022. gada 6. līdz 12. jūnijam katrai zvaigžņu zīmei no Pāvela Globa

Dvīņi

Rīkojieties tā, kā vēlaties. Nebaidieties būt tu pats. Esiet pēc iespējas uzmanīgāks pret svešiniekiem. Nedēļas vidū nebaidies riskēt. Bet neļaujiet sevi ietekmēt savām emocijām. Brīvdienās pavadiet laiku kopā ar ģimeni.

Laimīgās dienas – 10., 12. jūnijs.

Nelabvēlīga diena – 11. jūnijs.

 

Vēzis

Jums būs iespēja attīstīt savas biznesa īpašības vislabākajā iespējamajā veidā. Šobrīd jūs varat izveidot pamatu savai materiālajai labklājībai. Ģimenes dzīvē nevajadzētu vilkt segu sev pāri. Nedēļas nogalēs esi viens.

Laimīgās dienas – 7., 11. jūnijs.

Nelabvēlīga diena – 10. jūnijs.

 

Lauva

Tev paveiksies. Sagādā mīļotajam patīkamu pārsteigumu. Nedēļas vidū būs smagi jāstrādā. Nedēļas nogalē esi radošs.

Laimīgās dienas – 6., 9. jūnijs.

Nelabvēlīga diena – 12. jūnijs.

 

Jaunava

Pievērsiet lielāku uzmanību mājsaimniecības darbiem. Radiet mājīgumu un komfortu savās mājās. Cieniet savus vecākus un dodiet viņiem laiku. Nedēļas beigās parūpējies par savu veselību. Neiesaistieties konfliktos ar mīļoto.

Laimīgās dienas – 8., 10. jūnijs.

Nelabvēlīga diena – 6. jūnijs.

 

Svari

Nedēļas sākumā tev būs daudz komunikācijas. Esi ieinteresēts attīstīt biznesa sadarbību. Pateicoties savai apņēmībai, jūs gūsit panākumus. Patstāvīgi risiniet problēmas ģimenē.

Laimīgās dienas – 11., 12. jūnijs.

Nelabvēlīga diena – 9. jūnijs.

 

Skorpions

Jums vajadzētu doties iepirkties. Jūs varat viegli atrast kopīgu valodu ar gandrīz ikvienu. Brīvdienās ir vērts veikt mājas labiekārtošanu. Svētdien dodieties uz randiņu.

Laimīgās dienas – 7., 10. jūnijs.

Nelabvēlīga diena – 12. jūnijs.

 

Strēlnieks

Jūs vēlaties piedzīvojumu. Ir pienācis laiks doties ceļojumā. Nedēļas beigās iegūstiet izglītību. Tevi gaida jaunas paziņas. atpūties nedēļas nogalē.

Laimīgās dienas – 7., 9. jūnijs.

Nelabvēlīga diena – 8. jūnijs.

 

Mežāzis

Uzticieties tikai sev, mēģiniet saprast, ko jūs patiešām vēlaties. Nedēļas vidū esi aktīvāks. Šajā nedēļas nogalē jūs gaida interesantas iepazīšanās.

Laimīgās dienas – 8., 12. jūnijs.

Nelabvēlīga diena – 10. jūnijs.

 

Ūdensvīrs

Nedēļas sākums ir labs jauniem sākumiem. No otrdienas vairāk laika vajadzētu būt vienam, nevajag iet uz priekšu. Taču no ceturtdienas atkal vari būt aktīva. Mainiet savu attēlu. Tas tev nāks par labu.

Laimīgās dienas – 6., 12. jūnijs.

Nelabvēlīga diena – 9. jūnijs.

 

Zivis

Jūs nevarat sēdēt mierīgi. Bet nedēļas beigās jums vajadzētu paņemt pārtraukumu. Uzticieties savai intuīcijai un neiesaistieties apšaubāmos piedzīvojumos. Nedēļas nogalē atpūtieties.

Laimīgās dienas – 6., 12. jūnijs.

Nelabvēlīga diena – 9. jūnijs.

Lasi vēl: 2022. gada jūnija prognoze: Vērsis un vēl četrām zvaigžņu zīmēm, ir iespēja kļūt bagātiem un sākt dzīvot jaunu dzīvi

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru