Prognoze maijam – visām zvaigžņu zīmēm no astroloģes Vasilisas Volodinas

Skaists un dinamisks mēnesis beidz pavasari un paver ceļu vasarai. Astroloģe Vasilisa Volodina, debess ķermeņu stāvokļa ietekmes uz cilvēka likteni paziņojusi, savu detalizētu prognozi katrai no zvaigznāju zīmēm.

Vērsis

Vērsis var saskarties ar materiālām problēmām.

Aptumsums gar simbolisko asi 2-8, kā arī Venēras process, kas iekļūst Dvīņos, diemžēl veicina finanšu problēmu saasināšanos. Kā atrisināt šo problēmu? Mēģiniet pārskatīt savu izmaksu sistēmu, īpaši attiecībā uz iekšējo loku. Centieties arī vieglāk izturēties pret situāciju. Ir pienācis laiks, kad ne jūs (kā parasti), bet jums vajadzētu nomainīt plecu.

 

Dvīņi

Maijs piespiedīs šīs zīmes pārstāvjus pārdomāt savus plānus.

Dvīņi ir vissvarīgākā maija zīme. Visu uzmanība tiek pievērsta jums. Bet ne tikai jūsu nopelnu, talantu un panākumu dēļ, bet arī diemžēl, kā jūs varat atrisināt jaunās problēmas un uzdevumus. Līdz mēneša beigām būs optimāli iet ēnā un nesteigties ar lietu virpuli, piemēram, pensionāriem valstī. Tas pats, jūs nevarēsiet kontrolēt haosu, kas plosās apkārt, jums būs jāpielāgo plāni un nedaudz jāslēpjas.

 

Vēzis

Piemērots laiks, lai veiksmīgi pabeigtu iepriekš iesāktās lietas!

Gan Venēra, gan Merkūrs pārceļas uz divpadsmito māju, tāpēc jūsu dzīves tuvuma pakāpe kļūs vēl augstāka. Tajā pašā laikā efektivitāte un cīņas entuziasms nekur nepazudīs. Bet jūsu mīļajiem būs vēl grūtāk jūs saprast.

Lasi arī: Nosauktas trīs zvaigžņu zīmes, no kurām baidījās gaišreģe Vanga

Mēģiniet izmantot maiju, lai pabeigtu vecos projektus. Ir pienācis laiks sākt domāt un mērķēt uz jauniem – aizraujošiem un grandioziem, es domāju, nākamā gada plāniem.

 

Lauva

Precīzs mēneša plāns ir veiksmes atslēga Lauvām!

Labāk ir nekavējoties izveidot grafiku visam maijam un nepielūdzami to ievērot. No 1. līdz 6. dienai esiet gatavs smagi strādāt, un no 10. līdz 17. jums būs lieliska iespēja vadītāju priekšā uzņemties atbildību par apkārtējiem. Nebaidieties iet uz priekšu, pareizie centieni dos labu finansiālu rezultātu laika posmā no 18. līdz 24. maijam. Mēneša beigās, sākot ar 25. datumu, no sirds iesaku būt uzmanīgākiem izklaides ballītēs.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru