Prognoze 2023. gada martam visām zīmēm: ko mums sola šīs mēnesis

Marts ir pārejas mēnesis starp ziemu un pavasari, kad gaidām pozitīvas pārmaiņas un kad beidzot varam atvadīties no aukstajām dienām. Dažiem no mums tas ir izaicinājums, bet dažiem, gluži pretēji, tas ir labākas nākotnes vēstnesis.

2023. gada marta prognoze vēsta, ka šis mēnesis ir ļoti nestabils. Cilvēkiem būs grūti tikt galā ar savām personīgajām jūtām. Tu jutīsies labāk, ja brīvo laiku pavadīsi mīļoto cilvēku sabiedrībā. Marts nav labākais laiks meditācijām un pārdomām.

 

Auns – iekšējais spēks, spontāna enerģija, pašpārliecinātība

Marts Aunam atnesīs daudz emocionālu pārdzīvojumu. Jūsu hormoni vienkārši kļūs traki. Ar partneri jums būs svārstības, sākot no mīlestības pilniem mirkļiem līdz nesaskaņām kopīgas nākotnes plānošanā. Bet savstarpēja pieķeršanās palīdzēs atrisināt problēmas. Humora izjūta šajā periodā lieliski izklaidēs jūsu draugus.

Veneras ietekme šomēnes nesīs panākumus karjerā un finanšu jomā. Apmeklējiet radiniekus, kurus jūs sen neesat redzējuši. Jūs varat labot pagātnes kļūdas.

 

Vērsis – spēks un spītība, bet praktiskums un mērķtiecība

Marts Vērsim ir laiks, lai apkopotu drosmi un risinātu problēmas, kas jau ilgu laiku ir bijis nepārvarams šķērslis tavā ceļā. Pateicoties jūsu sabiedriskajam raksturam un patīkamajai uzvedībai, jums būs daudz cienītāju. Ir iespēja satikt kādu interesantu. Saglabā savas jūtas un domas kārtībā. Personīgajā frontē jūs gaida lielas pārmaiņas.

Vērsim marts būs jaunu sajūtu mēnesis. Varēsi atbrīvoties no aizejošā gada sliktajām domām. Varbūt jūs nolemjat sākt kaut ko jaunu. Lai arī kas tas būtu, jūs gūsiet lielus panākumus savos centienos.

Šis mēnesis būs lieliska iespēja padziļināt attiecības ģimenē. Sarunas ar saviem mīļajiem palīdzēs viņus labāk izprast.

 

Dvīņi – sabiedriskums un pieklājība, humora izjūta un radošums

Marts Dvīņiem atnesīs daudz enerģijas un spēka, ko novirzīsi galvenokārt sava fiziskā stāvokļa labā. Tomēr nepārcentieties, jūsu ķermenis nav gatavs šādai slodzei un jūs varat gūt traumas. Gandrīz viss jums būs viegli. Jūsu radošums, plānojot dažādus pasākumus, pārsniedz gan jūsu, gan jūsu tuvinieku cerības. Noved līdz galam un īsteno savas idejas; jūs gaida neaizmirstams piedzīvojums.

Marsa ietekme dos jums spēku pārdomāt savu situāciju un ņemt lietas savās rokās. Neatkarīgi no tā, vai esat uzņēmuma īpašnieks vai vienkārši darbinieks, jums būs daudz jaunu ideju. Pievērsiet uzmanību fiziskajām aktivitātēm, jo ​​pastāv liela augšējo ekstremitāšu traumu iespējamība.

 

Vēzis – emocionāls, bet simpātisks raksturs, noskaņots un atturīgs

Marts Vēžiem būs kluss laiks. Šomēnes būsi vairāk pakļauts saaukstēšanās slimībām, tāpēc daudz atpūties. Šajā periodā tev veiksies arī finansiāli, tāpēc tevi nomāks cilvēki, kuriem interesē tikai tava nauda. Tāpēc esiet piesardzīgs, lai nebūtu pārāk lētticīgs.

Agrā pavasarī Vēži jutīsies noguruši un pārguruši. Tas nav biedējoši, līdz mēneša vidum būs otrā vēsma un atgriezīsies ierastajā ikdienas rutīnā. Jums arī turpmāk veiksies labi. Bet neapstājieties pie tā un turiet acis vaļā. Iespējams, ka citi ļaunprātīgi izmantos jūsu palīdzību, kas diez vai kādreiz atmaksāsies.

Lauva – drosme, pašpārliecinātība, pašpārliecinātība un atvērtība

Marts atbalstīs tavu temperamentu. Tev viss izdosies. Tas var izraisīt citu skaudību. Citu sabiedrībā izcelsies ar izcilām komunikācijas prasmēm un humora izjūtu. Šajā periodā jums būs problēmas ar gremošanas sistēmu, tāpēc dodiet priekšroku veselīgam uzturam un daudz atpūtieties.

Šis mēnesis vairos tavu pašpārliecinātību un pašapziņu. Būs jārisina problēmas, par kurām iepriekš nebijāt pārliecināts. Koncentrējieties uz tiem, kas jūs visvairāk traucē.

Martā vēro savu nervu stāvokli, lai neizraisītu ieilgušus konfliktus. Jo ātrāk sapratīsi savas rīcības sekas, jo ātrāk varēsi tās novērst. Mēness ietekme jums to palīdzēs.

 

Jaunava – vērīgums, gādība, inteliģence un pedantiskums

Martā Jaunavas uzzinās daudz jauna. Šajā periodā jūsu atmiņa būs ļoti laba, tāpēc izmēģiniet darbības, kas prasa analītisku domāšanu, un nebaidieties eksperimentēt. Daudzi uzdevumi darbā var jūs nogurdināt un izraisīt veselības problēmas. Tāpēc nenovērtējiet miegu par zemu.

Jaunavām martā jāveic gandrīz diennakts darbi. Urāns dos jums daudz jaunu ideju. Sarežģītas attiecības ar kolēģiem liks jūsu panākumiem nepamanīt.

Lasi vēl: Prognoze 2023. gada martam: kurām zīmēm zvaigznes dos veiksmi un naudu pirmajā pavasara mēnesī

Marta beigās var rasties problēmas ar zarnām, tāpēc ievērojiet diētu un ēdiet vairāk šķiedrvielu.

 

Svari – taisnīgums, līdzjūtība, harmonija un saprāts

Marts Svariem būs saspringts mēnesis. Gatavojieties lielām pārmaiņām savā personīgajā dzīvē. Ja esat domājis par pārcelšanos, dariet to. Ja domājat par darba maiņu, iespējams, jūs atradīsit kaut ko tādu, kas jūs iepriecina. Centieties saglabāt labu garastāvokli šajā periodā. Meditācijai vajadzētu jums to palīdzēt.

Marsa ietekme uz Svariem martā būs izšķiroša, uzmanies no garastāvokļa svārstībām un satraukuma sajūtas, jo darbā tas nepalīdzēs. Jūs esat viegli apjucis, tāpēc pat vismazākā problēma var sagādāt nemierīgumu.

Par laimi, pārnākot mājās, varat atpūsties un visu pārrunāt ar savu partneri. Ja jums nav partnera, aktivizējieties un sāciet skriet, peldēt vai nodarboties ar hobiju.

 

Skorpions ir vērīgs cīnītājs, tālredzīgs un jūtīgs pret citiem.

Martā Skorpions izjutīs drošības trūkumu. Tava vajadzība dalīties savās jūtās būs ļoti spēcīga, tāpēc būsi nosliece uz melanholiju vai pat depresiju, ja tev nebūs neviena, kam izliet sirdi. Esiet piesardzīgs, jo garīgās problēmas var izraisīt fiziskas problēmas. Atrodi nodarbošanos, kas dod iespēju izpaust savas jūtas, piemēram, dejojot vai gleznojot.

Mēness šomēnes ietekmēs jūs. Lai justos droši, esiet blakus cilvēkiem, kuriem uzticaties. Vai arī varat doties pensijā. Jūsu garīgais stāvoklis ir tieši saistīts ar jūsu fizisko veselību. Tā sekas būs jūsu rīkles un balss saišu iekaisums. Izvairieties no stresa un pārmērīgas fiziskās slodzes.

 

Strēlnieks – mērķtiecīgs, enerģisks un vēlmju un pūļu pilns

Martā Strēlnieks sāks justies ļoti pārliecināts un relaksēts. Tu izstarosi pozitīvu enerģiju un kļūsi ļoti populārs, galvenokārt pateicoties savai unikālajai humora izjūtai, kas neatstās tev daudz laika sev. Mēneša laikā būs jautājumi, kas saistīti ar tavu nākotni, saistīti ar karjeras virzību.

Martā Strēlnieki būs ļoti populāri savu mīļoto vidū. Merkura ietekmes dēļ būsi empātisks un labprāt palīdzēsi citiem. Taču uzmanieties no vēlmes manipulēt ar cilvēkiem, kuri jums uzticas, lai jūs gūtu labumu.

Labāk koncentrējieties uz savu nākotni un ilgtermiņa mērķiem. Neatlaidība un nelieli soļi drīz var novest pie panākumiem.

Mežāzis – konservatīvisms, praktiskums, piesardzība, spītība un nopietnība

Martā Mežāži gaida zināmas vilšanās, kas saistītas ar viņu attiecībām. Neļaujiet šīm jūtām pārņemt jūs, jo tās nav patiesas. Centieties koncentrēties uz kaut ko citu un novirziet savu enerģiju radošām nodarbēm. Mēģiniet izrotāt savu māju, iespējams, vai pierakstieties keramikas nodarbībā, kur varat izlaist tvaiku.

Urāna ietekme padarīs martu par jums negaidītu notikumu mēnesi. Tā varētu būt, piemēram, kāda mīlestības apliecinājums, un, ja tu neatbildi viņa jūtām, centies būt pēc iespējas maigāks. Tomēr uzmanieties no pēkšņām izmaiņām uz sliktāko pusi. Jums jābūt gatavam gan garīgi, gan finansiāli jebkurām problēmām. Turklāt jums noteikti nav jāveic izmaiņas pašam.

 

Ūdensvīrs – dvēselisks un romantisks ar eksperimentēšanas sajūtu

Ūdensvīriem marts būs kluss laiks. Izmantojiet šo miera periodu, lai sakārtotu savas domas. Tu sāksi apgūt ko pilnīgi jaunu, kas tev vienmēr ir bijis liels izaicinājums. Turklāt jūsu prāts būs atvērts garīgajai pasaulei. Sāciet meditēt, koncentrējieties galvenokārt uz savām vecajām problēmām, tagad ir laba iespēja tās atrisināt vienreiz un uz visiem laikiem.

Pateicoties Merkura ietekmei, šomēnes tev nebūs daudz liekās enerģijas, tavas smadzenes būs kā sūklis un uzsūks gandrīz visu, ko lasi, dzirdi vai skaties. Jūs jau sen gribējāt kaut ko iemācīties, bet nebija pietiekami daudz laika, tagad ir iespēja to izdarīt.

Merkurs ietekmēs arī attiecības ģimenē, īpaši starp tuviem radiniekiem. Pavadiet vairāk laika kopā, tas būs izdevīgi abām pusēm.

 

Zivis – pieticība un jūtīgums, spēcīga iekšējā uztvere un iedvesma.

Martā Zivju jūtas pret partneri var būt visai mulsinošas. Neslēpiet savas šaubas un mēģiniet tās pārrunāt ar savu partneri. Šajā periodā jūsu rīcību ietekmēs jūsu izstarotā enerģija. Vērojiet savas jūtas un mēģiniet atrisināt lietas savlaicīgi, lai jūs nesaņemtu depresiju un nesāpinātu kādu citu. Būsi pietiekami empātisks,  lai palīdzētu rast risinājumus svarīgām problēmām.

Lasi vēl: Marta mēnesī piecas zīmes pārņems bagātība un labklājības pārpilnība: Viņiem vairs nekad nebūs jāuztraucas par naudu

Marta Saulei būs visnozīmīgākā ietekme uz tevi. Būsi īpaši pašpārliecināts un dāsns. Bet zvaigznes iesaka būt pieticīgākam, tad atlīdzības iespējamība kļūst lielāka. Attiecībā uz mīļotajiem cilvēkiem tāda pati mērenība ir ieteicama, ja vēlaties normālu un mierīgu vidi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru