Prognoze 2023. gada martam: kurām zīmēm zvaigznes dos veiksmi un naudu pirmajā pavasara mēnesī

 

 2023. gada martam Svari (no 24. septembra līdz 23. oktobrim)

Marts Svariem saistās ar darbu pie sevis un pašmācības. Tā rezultāts būs attīstība un jaunu virsotņu sasniegšana. Padomājiet par saviem dzīves mērķiem, sapņiem.

Galu galā, tikai izprotot sevi, jūs varat veiksmīgi virzīties tālāk. Mēneša sākumā neizvairies no cilvēkiem un ieklausies viņu viedoklī, pat ja tev tas nepatīk. Īsi komandējumi būs veiksmīgi.

 

 2023. gada martam Skorpions (no 24. oktobra līdz 22. novembrim)

Šajā periodā Skorpioni varēs atklāti parādīt savas spējas un talantus. Šīs zīmes pārstāvjus finanšu jomā sagaida veiksme. Ir iespējams palielināt ienākumus, kā arī slēgt darījumus.

Marta otrajā pusē interešu vektors mainīsies un tiks virzīts uz tavu iekšējo pasauli. Būs vēlme analizēt savas vēlmes, uzvedību.

 2023. gada martam Strēlnieks (no 23. novembra līdz 21. decembrim)

Šis ir piemērots laiks, lai analizētu savu uzvedību, kā arī apkārtējo cilvēku attieksmi. Strēlnieka biznesa aktivitātes maksimums būs marta vidū, tieši šajā laikā vislabāk plānot visas galvenās lietas, kontaktus un pasākumus.

Iespējams, tev radīsies jauna ideja, kā ātri un vienkārši pelnīt naudu. Nepalaidiet garām šo iespēju, zvaigznes palīdzēs visu noorganizēt.

 

 2023. gada martam Mežāzis (no 22. decembra līdz 20. janvārim)

Šomēnes jūs varat noķert ārprātīgo Fortūnu aiz astes, liekot viņai strādāt jūsu labā. Pateicoties zvaigžņu ietekmei, martā ikvienu apbursi ar savu šarmu un gudrību.

Daudzi Mežāži gaida paaugstināšanu amatā, bet daži – jaunu, daudzsološu darbu. Vienīgais mīnuss ir tas, ka nodarbinātība profesionālajā jomā var novest pie tā, ka personīgā dzīve kādu laiku izkritīs no jūsu plāniem.

 2023. gada martam Ūdensvīram (no 21. janvāra līdz 19. februārim)

Planētu izvietojums martā liecina par augstu aktivitāti finanšu sektorā. Šī mēneša laikā Ūdensvīri varēs nopelnīt vairāk. Tajā pašā laikā pieaugs arī jūsu izdevumi, jo kļūsiet enerģiskāki naudas tērēšanā.

Šis laiks piemērots drosmīgu, bet tajā pašā laikā pārdomātu lēmumu pieņemšanai profesionālajā jomā. Mēneša pirmā puse nesīs vairāk siltuma un harmonijas attiecībās ar draugiem un radiem.

 2023. gada martam Zivīm (no 20. februāra līdz 20. martam)

Marta laikā Zivis spēs sasniegt savus mērķus ar drosmi, tiešumu un apņēmību. Tagad nebaidieties runāt tieši par saviem plāniem. Tavu motīvu skaidrība noderēs gan tev pašam, gan apkārtējiem.

Lasi vēl: Saskaņā ar Tamāras Globas prognozi zvaigznes sakrīt ar tiem, kas 2023. gadā meklē finansiālu labklājību

Esi aktīvāks, tad šī mēneša laikā vari sasniegt daudz. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem šis laiks piemērots jauna romāna uzsākšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru