Prognoze 2022. gada septembrim visām zvaigžņu zīmēm

Laiks paskrējis nemanot. Uzzini, kas tevi sagaida septembrī.

Jaunava. Mēneša tēma ir apmierinātība. Lūk, tavs mēnesis! Lai gūtu zināmus panākumus, jums būs jāpieliek pūles, un tad materiālais atalgojums neliks jums gaidīt. Darbā jūs, kā vienmēr, esat vislabākais, mērķtiecīgāks, saprātīgs un konsekvents. Septembra pirmā puse attīstās pozitīvi un veiksmīgi, bet mēneša otrajā pusē iespējami ne tie patīkamākie brīži ar sieviešu pārstāvēm, tiesībsargājošajām iestādēm vai finansēm. Pārpratumi, apjukums vai kāda veida klaji meli pret jums. Esiet pacietīgs, līdz mēneša beigām viss atrisināsies un jūsu autoritāte atkal kļūs nozīmīga.

Svari. Mēneša tēma ir noslēpumi. Kontrastu mēnesis. Šķiet, ka jūsu cerības nesakrīt ar realitāti un tas jūs satrauc, vai arī jums ir negaidīti slepeni ienākumu un zināšanu avoti, kas jums ir jāslēpj no citiem. Kopumā mēnesis virzīs jūs uz vientulību un atpūtu. Īpaši mēneša otrajā pusē velti laiku sev, rūpējies par savu veselību, jo resursi nav neierobežoti, un tavs mēnesis ir priekšā un jākrāj spēki jaunam izrāvienam.

Skorpions. Mēneša tēma ir reforma. Septembrī esi ļoti pieprasīts, gaidāmi daudzi kontakti, tostarp tiešsaistes komunikācija, pasākumi, tikšanās ar draugiem, pārvērtības, dzīves mērķu un apkārtnes pārskatīšana. Ja mēneša sākumā tavās domās valdīja haoss, tad jau septembra vidū sajutīsi atvieglojumu, dzīves aina kļūs skaidra un skaidra un sapratīsi, kā sabalansēt svarīgākās dzīves jomas. Galvenais ir nepakļauties provokācijām, neriskēt un neļaut citiem sasteigt sevi ar lēmuma pieņemšanu.

Strēlnieks. Mēneša tēma ir popularitāte. Septembrī tu esi līderis un lokomotīve, kas cītīgi un pārliecinoši dodas pretī saviem mērķiem. Viņi tevī ieklausās, tava autoritāte aug, plāni un idejas tiek īstenotas. Vienkārši mēģiniet pats visu nesabojāt ar paviršu vārdu, kritiku, pārmērīgu spiedienu un neiecietību pret citiem viedokļiem. Risiniet visus jautājumus mierīgi, veiciet sarunas, atrodiet kopīgu valodu ar citiem, un tad varat paļauties uz viņu atbalstu un atzinību.

Mežāzis. Mēneša tēma ir pārmaiņas. Septembrī tiksi vilināts ceļojumā, uzsāksi jaunas studijas vai jaunu biznesu, kas radīs papildu izmaksas. Un, lai paplašinātu iespējas, jums būs smagi jāstrādā, liekot maksimāli savus spēkus. Un, iespējams, izmaksas būs saistītas ar veselību, kam pievērsīsiet uzmanību. Šis mēnesis tā vai citādi mainīs tavu vērtību sistēmu un paradumus, kurus pārskatīsi un koriģēsi.

Ūdensvīrs. Mēneša tēma ir pārvērtības. Izmaiņas jūsu personībā nesākās vakar. Visu gadu planētas uzmet jums dažādus uzdevumus un grūtības. Un tas viss jūsu izaugsmei. Septembrī jāatbrīvojas no ilūzijām un jāsakārto visas savas lietas. Jums šis ir pašdisciplīnas, izturības, pacietības un izturības mēnesis. Gluži pretēji, neuzmanība, uztraukums un tieksme pēc izklaides radīs jums negatīvas sekas un sitīs jūsu maku.

Zivis. Mēneša tēma ir attiecības. Septembrī ne reizi vien nāksies pielaikot starpnieka lomu. Visticamāk, tas attieksies tikai uz jūsu ģimeni un radiniekiem, jo ​​galvenā darbība ir gaidāma jūsu mājas sienās. Vai arī jūs sāksit konsultāciju vai tiešsaistes apmācību mājās. Ienākumi septembrī būs atkarīgi no tavas gudrības un spējas atrast kopīgu valodu ar dažādiem cilvēkiem.

Auns. Mēneša tēma ir smags darbs. Septembris padodas darbam, kurā var parādīt savas spilgtās līdera īpašības, rīkojoties precīzi un ātri. Šomēnes būs daudz īsu izbraucienu, steidzamu lietu, kontaktu un nepārtrauktu darba aktivitāšu. Sacensību un rīcības gars ir tava stihija, tu esi tajā kā zivs ūdenī. Vienkārši neaizmirstiet par veselību, svaigs gaiss un labs miegs neļaus jums iziet no sacīkstēm pirms laika.

Vērsis. Mēneša tēma ir jautra. Septembrī tu kļūsti pamanāms. Jūsu hobijs, aizraušanās vai mīļākā lieta piesaista ikviena uzmanību. Jūs atgādināt Bohēmijas pārstāvi, jo viss mēnesis būs piepildīts ar laicīgām ballītēm, brīvdienām, izklaidēm un dažādiem kultūras pasākumiem. Pateicoties internetam vai jūsu netradicionālajai pieejai dzīvei, jūs varat atrast mīlestību. Varbūt tas būs jauns cilvēks vai vecās jūtas atkal uzliesmos.

Dvīņi. Mēneša tēma ir mērķi. Septembrī tev ir enerģijas pieplūdums, tu esi apņēmīgs un pat nedaudz kareivīgs. Izmantojiet šo enerģiju līdz 10. septembrim savā darbā un karjerā, parādot savu nepārspējamo profesionalitāti, un pēc tam labāk visus spēkus novirzīt ģimenei un veikt mājas darbus. Radiniekiem ir nepieciešama jūsu uzmanība un atbalsts, jo tikai jūs varat atrast pieeju visiem, saliedēt un organizēt visus. Vai varbūt jūs gaida ģimenes svētki, kuros būs nepieciešama jūsu dalība.

Vēzis. Mēneša tēma ir attiecības. Gandrīz visa mēneša garumā tevi gaida daudz dažādu uzdevumu, braucienu, kontaktu, treniņu. Galvenokārt satraukumu sagādās tuvinieki, kuri tev kaut kā traucēs vai radīsies nepieciešamība risināt viņu problēmas un, iespējams, finansiāli atbalstīt. Centieties izvairīties no strīdiem un konfliktiem. Un šomēnes jūs varat atbrīvoties no vecām garīgām mokām un pieķeršanās.

Lauva. Mēneša tēma ir finanses. Dzīves materiālā puse nodarbinās jūs visu mēnesi. Iedvesma, entuziasms un draudzīgums piesaista cilvēkus pie jums. Septembrī varat izveidot daudz jaunu un noderīgu savienojumu, no kuriem daži nākotnē izrādīsies pat ļoti nozīmīgi. Iespējams, tev izdosies uzlabot savu finansiālo stāvokli, pateicoties turīgam partnerim vai ienesīgam biznesa piedāvājumam, visticamāk, tev pavisam negaidīti.

Lasi vēl: Prognoze 2022. gada septembrim, zvaigžņu zīmēm no slaveniem ekspertiem: Pāvels Globa, Tamāra Globa, Vasilisa Volodina

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru