Prognoze 17. maijam visām zīmēm. Kurš pievilinās naudu un kurš aizies pa kreisi

17. maijs ir diena, kurā intuīcijas lokators darbojas ar pilnu jaudu. Jācenšas iemūžināt noderīgas idejas, citu cilvēku noskaņojumu. Atklāt melus, pat labi nomaskētus, būs vieglāk nekā parasti. Ūdens zīmju pārstāvjiem sapņi piepildīsies. Kas sagaida katras zīmes pārstāvjus.

AUNS (21. marts–20. aprīlis)

Šajā dienā tu vari veltīt daudz pūļu un laika, lai sasniegtu kādus mērķus, taču rezultāts, visticamāk, tevi pievils. Šim datumam nevajadzētu plānot lielus sasniegumus, labāk veikt rutīnu.

Taču mīlas lietās ir gaidāma kaut kāda nobīde uz uzlabojumiem – panāk harmoniju ar partneri vai izveido jaunu paziņu.

VĒRSIS (21. aprīlis–21. maijs)

Šajā dienā ir vērts atdot visu no sevis 100%, lai no saviem centieniem gūtu maksimālu rezultātu. Datums ir īstais brīdis, lai liktu pamatu turpmākajām uzvarām.

Sēdies, turpmāk nevarēsi novākt. Esiet uzmanīgi ar piedāvājumiem, kas jums nāk. Rūpīgi sadaliet tos.

DVĪŅI (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Atturieties no kritiskas attieksmes. Šajā datumā tava vēlme pastāstīt citiem, kas un kā jādara, var ievest tevi ilgstošā konfliktā, kurā cietīsi zaudējumus.

Darbs vienatnē būs produktīvāks nekā tad, ja strādātu grupā. Jums var būt grūti sazināties ar citiem. Taču finanšu problēmu risināšana būs vieglāka nekā parasti.

VĒZIS (22. jūnijs–23. jūlijs)

Jūs gaida kādas vēlmes piepildījums, neliela veiksme. Ziniet, kad viss notiek tā, kā vēlaties, piemēram, autobuss pietur tieši tajā brīdī, kad jūs tam tuvojāties. Mīlestības sfērā varat rēķināties arī ar dažiem uzlabojumiem.

Kopumā diena solās būt lieliska, to var sabojāt tikai apkārtējie. Vienkārši ignorējiet tos, labi?

LAUVA (24. jūlijs–23. augusts)

Šajā datumā jums jāievēro princips: visu vai neko. Nepiekrītiet kompromisiem, jūs varat sasniegt vairāk, galvenais ir aktīvi spiest cauri savām interesēm un nepadoties.

Tiesa, mīlas lietās labāk ņemt vērā partnera intereses, pretējā gadījumā jūs piedzīvosit attiecību pasliktināšanos.

JAUNAVA (no 24. augusta līdz 23. septembrim)

Diena var paiet zem naudas zīmes. Šajā datumā finanses peldēs jūsu rokās, tāpēc aktīvi risiniet materiālās problēmas, meklējiet papildu vai jaunus ienākumu avotus un likvidējiet parādsaistības.

Lasi vēl: “Laimes durvis atvērsies”: 2023. gada aprīļa pēdējās nedēļās 3 zīmes sasniegs finansiālo pārpilnību

Iespējams, iemīļota rakstura paziņa ar cilvēku, kuru nesaista laulība.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru