Peldēsies naudā: Globa nosaucis trīs zvaigžņu zīmes, kurus gaida naudas ūdenskritums 2022. gadā

Krievu eksperts Pāvels Globa veica naudas prognozi 2022. gadam. Darbs pie šāda apjomīga projekta vēl nav pabeigts, bet eksperts jau ir iepazīstinājis ar daļu prognozes, nosaucot Federālo ziņu aģentūru par trim zvaigžņu zīmēm, kurām 2022. gadā tiks atvērts īsts naudas ūdenskritums.

Šo laimīgo cilvēku neierobežotās finansiālās iespējas dos viņiem iespēju sākt jaunu dzīvi, it īpaši, ja viņi spēs gudri izmantot tik laimīgu iespēju.

Pirmie laimīgie – Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvjiem Globa sacīja, ka visas finansiālās grūtības saglabāsies arī aizejošajā 2021. gadā. Nākamgad viņi viegli atrisinās visas problēmas, arī materiālās.

Lielākajai daļai Dvīņu nākamais gads piedāvāja jaunas izredzes – jaunu darbu, jaunu darbības jomu, un tieši tas viņiem palīdzēs iegūt daudzkārt vairāk nekā iepriekš. Loterijā iespējams saņemt mantojumu, vērtīgas dāvanas, negaidītu uzvaru.

 

Otrie laimīgie ir  Skorpioni

Skorpioni 2022. gada lietū netiks pieķerti nejauši. Viņi to darīja ilgu laiku un pacietīgi, un viņiem zvaigžņu izlīdzināšana ir vislabvēlīgākā tieši finanšu jomā. 2022. gadā Skorpioniem būs viegli apvienot darbu un vaļaspriekus. Iespējams, ka daudziem zīmes pārstāvjiem hobijs pārvērtīsies par ļoti labu ienākumu avotu.

Globa brīdina, ka Skorpioniem būs smagi jāstrādā. Nauda pati par sevi nenāks. Bet garantētais darbs tiks atalgots tādā mērā, kas ievērojami pārsniegs visas pat visdrosmīgākās Skorpionu cerības.

 

Trešie laimīgie – Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ilgi bija vajadzīga palīdzība. Vienmēr kaut kā pietrūka. Un tāpēc, saka Globa, viņi burtiski cieta no tiesībām uz finanšu plūsmu. Un tas notiks 2022. gadā. Darbs un centība palīdzēs Ūdensvīram.

Tikai mērķtiecīgi un ne slinki Ūdensvīri pirmajā pusgadā viegli tiks galā ar visiem profesionālajiem jautājumiem. Lielisks laiks, lai noslēgtu ienesīgākus līgumus, sāktu atbildīgas sarunas, mainītu darbu, beigtu nogalināt sevi darbā par santīmu un sāktu dzīvot un domāt kā turīgs cilvēks.

2022.gadā Ūdensvīri varēs izveidot sev finanšu spilvenu, ko viņi nevarēja izdarīt iepriekšējos gados. Tāpat vairums zīmes pārstāvju varēs īstenot mazus sapņus – apmeklēt jūru, nopirkt kažoku, nomainīt automašīnu utt.

Lasi vēl: Kāda veiksme! Drīzumā četrām zvaigžņu zīmēm veiksies naudā un mīlestībā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru