Pāvels Globs brīdinājis visas zvaigžņu zīmes par briesmām 2021. gada maijā

Vēži, Skorpioni un Zivis var nopietni apsvērt iespēju apmeklēt ārstu. Problēmas ir iespējamas ar redzi un gremošanas sistēmu: ir vērts rūpīgāk aplūkot ēdienu izvēli, būtu lietderīgi ievērot nelielu diētu.

Zobi var pēkšņi sāpēt. Globa iesaka ūdens zīmes pārstāvjiem, izvairīties no daudzstāvu darbiem, lai netiktu ievainoti un gūt traumas.

Jaunavām jābūt uzmanīgām ar uguni, var būt nopietnas sekas. Tagad nav labākais laiks priekš bārbekjū, šašlikiem un uguņošanai.

Lasi arī: Pāvels Globa nosauc zvaigžņu zīmes, kuru dzīve strauji mainīsies pavasara beigās

Lauvas un Strēlnieks saskarsies ar stresu. Šo zodiaka zīmju pārstāvjiem labāk neiejaukties konfliktos, un, ja no negatīvā nav iespējams izvairīties, mēģiniet situāciju nesarežģīt. Maija sākumā Lauvas var sastrīdēties ar savu dvēseles biedru lielās slodzes dēļ.

Svariem, Ūdensvīriem un Dvīņiem vajadzētu būt uzmanīgākiem pret savu veselību. Hroniskas slimības var atgādināt par sevi mēneša otrajā pusē.

Arī interesanti: Pāvels Globa un Tamāra Globa sniedz savu prognozi par zīmēm, kurām tuvākajās nedēļās ir lielas iespējas un liktenīgām pārmaiņām

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru