Pāvels Globa: prognoze nedēļai no 2022. gada 26. septembra līdz 2. oktobrim visām zvaigžņu zīmēm

Nedēļas sākums ir lielisks laiks ceļošanai. Jūs varat viegli izveidot saziņu ar citiem. Jums būs iespēja gūt panākumus akadēmiskajā jomā. Jūs varat iegūt jaunus draugus.

Nav izslēgtas arī konfliktsituācijas attiecībās.

Nedēļas beigās situācija kļūs saspringta. Šajā laikā izvairieties no pēkšņām kustībām. Jūs varat sasniegt to, ko vēlaties, saudzīgākos veidos.

 

Auns

Ģimenes attiecības ir harmonijas pilnas. Esi dāsns pret mīļajiem. Izdari viņiem kaut ko jauku. Nedēļas nogales var būt ģimenes konflikti.

 

Vērsis

Šonedēļ vari atrisināt visas materiālās un sadzīves problēmas. Finansiālā situācija iet labi, varat veikt svarīgus ieguvumus. Tomēr ģimenes dzīvē ir sarežģīta situācija. Centieties izvairīties no konfliktiem.

 

Dvīņi

Nedēļas sākumā vari nodarboties ar radošumu un izglītošanos. Jūs varat viegli apgūt mācību materiālu. Attiecības ar mīļoto kļūs harmoniskākas. Centieties palikt mierīgs. Nedēļas nogalēs rūpējieties par bērniem.

 

Vēzis

Jūs vēlaties atpūsties un būt vienatnē. Biežāk izejiet dabā. Jūs varat harmonizēt savu stāvokli. Veic garīgās prakses. Brīvdienās nenoslogojiet sevi ar mājsaimniecības darbiem.

 

Lauva

Tevi gaida jauna pieredze. Jūs gaida ceļojums un saziņas jūra ar draugiem. Jūs sajutīsiet vieglumu un brīvību. Varbūt jūsu sapņi piepildīsies. Attiecības ar vecākiem var pasliktināties.

 

Jaunava

Jūs varat sasniegt daudz. Esi radošs. Jūs varat tikt galā ar daudzām problēmām darbā. Iespējams, jūs sasniegs svarīga informācija par draugiem. Atturēties no braukšanas. Nedomājiet par sliktu.

 

Svari

Jūs vēlaties doties garā ceļojumā. Apstākļi veidosies tā, ka sasniegsi jebkuru mērķi. Var nodarboties ar izglītību, garīgo attīstību. Brīvdienās pavadiet laiku ārā.

 

Skorpions

Jūs varat parādīt savas spējas darbā. Ja kaut kas jūs satrauca, tagad varat uzzināt notiekošā iemeslu. Iespējams, jūs atbalstīs kāda ietekmīga persona. Izvairieties no ceļojumiem nedēļas nogalēs.

 

Strēlnieks

Attiecības var uzlaboties. Ja rodas problēmas ar biznesa partneri, nepieciešama mediatora palīdzība. Nedēļas vidū nevajadzētu pievērst uzmanību tenkām un baumām.

 

Mežāzis

Jums ir jāsakopj māja un darbs. Konstruktīvi risiniet problēmas. Jo vairāk jūs saprotat, kas notiek, jo labāk jums. Nevajag konfliktēt ar citiem.

 

Ūdensvīrs

Ja jums ir bērni, jums vajadzētu pievērst lielāku uzmanību viņu audzināšanai. Jūs varat atklāt sevī jaunus talantus. Personīgajās attiecībās viss notiek lieliski. Varbūt jaunas romantikas sākums.

 

Zivis

Šī nedēļa būs labvēlīga attiecībām ģimenē. Jūs varat sasniegt pilnīgu izpratni.

Lasi vēl: Trim zvaigžņu zīmēm paveiksies it visā, bet pārējie var tikai apskaust

Attiecībās ar vecākiem jums būs jārisina īpašuma jautājumi. Pievērsiet īpašu uzmanību cīņai pret vīrusiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru