Pāvels Globa pavēstījis, kas vasaras beigās gaida katru zvaigžņu zīmi

Pāvels Globa prognozē, ka augusts būs visai pozitīvs un labvēlīgs. Viņaprāt, šis ir viens no labākajiem periodiem, kad daudzās dzīves jomās būs iespējams sasniegt vēlamo.

Pāvels Globa pastāstīja sīkāk par to, kas vasaras beigās gaida visas zvaigžņu zīmes.

 

Auns

Mīlestības radarā var parādīties pretendenti uz otrās puses lomu. Ikvienam, kurš meklē mīlestību, jākoncentrējas uz saderības pārbaudi. Labākais veids, kā to izdarīt, ir labāk iepazīt cilvēku.

Tāpat augusts Auniem iezīmēsies ar lielisku finansiālo apetīti. Būs vēlme tērēt daudz naudas, taču šeit jums vajadzētu būt nedaudz uzmanīgākam. Darbā Aunu gaida jaunas uzvaras, paaugstināšana amatā, algu pieaugums.

 

Vērsis

Vērsim vajadzētu saglabāt mierīgu prātu un saglabāt tīru māju augustā. Globa iesaka uzmanīties no jaunu paziņu viltus sajūtām.

Lasi arī: Volodina nosaukusi zvaigžņu zīmes, kuras gaida liktenīgā tikšanās jau augusta sākumā

Cilvēki izliksies par to, ko Vērsis vēlas, bet viņi neparādīs savas patiesās krāsas. Būs arī daudzi ienaidnieki un ļaundari, kuri apskaudīs zīmes pārstāvjus.

 

Dvīņi

Dvīņiem augustā būs vairāk jāstrādā, un kopumā viņiem pašiem var rasties vēlme kaut ko gūt. Viņiem tik un tā būs vajadzīgs vairāk enerģijas, tāpēc atgūties ir svarīgi.

Augustā nevajadzētu darīt to, kas nav iekļauts plānos. Pārpūle ir bezjēdzīga, jo ir svarīgi atstāt enerģiju mīlestībai, ģimenes un sadzīves darbiem un rūpēm.

 

Vēzis

Daudzi Vēži, kuri nevar atrast dzīves mērķi un saprot, ko vēlas, varēs atrast savu mērķi. Enerģija, ko nodrošina spēcīgs Merkurs, palīdzēs virzīties uz priekšu studijās un darba meklējumos.

Kopumā zvaigznes un planētas atbalstīs zīmes pārstāvjus, tāpēc visi viņu centieni atmaksāsies pilnībā. Jums vienkārši jātic sev un nepārtrauciet izmēģināt kaut ko jaunu. Bezdarbība var padarīt Vēžus par nepiederošām personām visās jomās.

 

Lauva

Lauvas varēs mainīt savu nākotni un tagadni, taču šim nolūkam viņiem vajadzētu atcerēties vārda spēku. Jums ir jārunā un jādomā tā, it kā jūs jau būtu guvis panākumus. Šajā gadījumā zīmes pārstāvji varēs sasniegt jaunu līmeni un uzvarēt vientulību, nemieru, nabadzību, neveiksmi. Varbūt augusta otrajā pusē ir vērts atgriezties pie idejām, kas iedvesmoja agrāk.

Tagad situācija ir mainījusies, tāpēc ir mainījies viedoklis par tām pašām problēmām un uzdevumiem. Sarežģītās situācijās varat droši paļauties uz intuīciju – tā jūs nepievils.

 

Jaunava

Jaunava augustā pavērs daudz jaunu iespēju finanšu sektorā. Šis ir lielisks laiks, lai iepirktos, uzsāktu uzņēmējdarbību, meklētu darbu un vaļaspriekus.

Mīlestības jomā ne viss ir tik gludi. Pārāk aktīvs personīgais darbs var negatīvi ietekmēt produktivitāti. Tāpēc ir svarīgi pareizi noteikt prioritātes – vispirms bizness, un pēc tam tikai romantika un flirts.

 

Svari

Svari var droši pievienot jūsu personīgajai dzīvei pilienu dažādības. Augustā ir vērts kopā ar dvēseles palīgu apmeklēt nepazīstamas vietas, pacelt attiecības jaunā līmenī vai meklēt mīlestību.

Ir arī lietderīgi mainīt pieeju darba procesam – jūs varat mainīt darba grafiku vai atrast papildu nodarbošanos, strādāt nepilnu darba laiku. Svari būs spēka un enerģijas pilni, tāpēc jārīkojas.

 

Skorpions

Panākumu pamats Skorpioniem būs spēja pieņemt pareizus un savlaicīgus lēmumus. Jūs nevarat atlikt lietas uz vēlāku laiku.

Ja gluži pretēji, tagad Skorpioniem viss ir pārmērīgi kluss un garlaicīgs, jums ir nepieciešams “izkliedēt” sevi. Lai to izdarītu, varat mainīt vidi, doties komandējumā vai darīt ko neparastu. Augustā nevajadzētu izskaidrot svešiniekiem savas rīcības iemeslus un pastāstīt par saviem plāniem.

 

Strēlnieks

Strēlniekam augusts būs garīgu atklājumu laiks. Daudzi zīmes pārstāvji varēs atrast sev piemērotu ceļu. Arī zvaigznes un planētas pastiprinās jau tā spēcīgo Strēlnieka harizmu.

Viņi pilnībā attaisnos vispievilcīgāko zīmju nosaukumu. Tas nozīmē, ka jūs varat atrast dvēseles palīgu vai īslaicīgu romantiku. Augusta beigās bažas var radīt sadzīviski jautājumi. Tas ir pilnīgi normāli, jo sezona tuvojas.

 

Mežāzis

Mežāžiem var būt jauni ienaidnieki un ļaundari. Tāpat zīmes pārstāvjiem vajadzētu piesargāties no trim lietām: greizsirdības, slinkuma un savtīguma.

Šie būs trīs galvenie neveiksmju iemesli mīlestībā un darbā. Ja jums izdosies izvairīties no šiem trim netikumiem, dzīve noteikti mainīsies uz labo pusi, turklāt īsā laikā. Augusts ir labs laiks aktīvai aktivitātei.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem augustā jācenšas uzlabot attiecības ar radiniekiem. Zvaigznes apliecina, ka šajā periodā jums jābūt ārkārtīgi jūtīgam un laipnam pret mīļajiem. Mīlestībā Ūdensvīrs varēs atklāt jaunas šķautnes, iemācīties ko neparastu.

Vientuļiem zīmes pārstāvjiem labāk pievērsties biznesam un darbam. Liktenis pats viņiem palīdzēs iepazīt kādu svarīgu un interesantu. Nekaitē arī brīvā laika pavadīšanas papildināšana – atrodiet, piemēram, jaunu hobiju.

 

Zivis

Zivis ir cilvēki ar spilgtu auru. Cilvēki parasti viņus piesaista, taču tas nenozīmē, ka augustā tas tā būs. Viss atkarīgs no tā, kā uzvedīsies Zivis. Viņu prātos var notikt globāla atsāknēšana, kas mainīs viņu uzvedību, mērķus un noskaņojumu.

Lasi arī: Volodina nosaukusi zvaigžņu zīmes, kuras gaida liktenīgā tikšanās jau augusta sākumā

Ir jāpārliecinās, ka draugi, radinieki un kolēģi katru dienu redz vienādas Zivis, jo pēkšņas garastāvokļa svārstības un jauni mērķi var atbaidīt citus no vēlmes atklāti sazināties ar zīmes pārstāvjiem. Augusts ir iekšējo spēku atmodas mēnesis, tāpēc daudzas Zivis kļūs aktīvākas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru