Pāvels Globa pastāstīja, kurām zvaigžņu zīmēm vasaras pēdējais mēnesis nesīs milzīgus panākumus un milzīgu naudu

Līdz ar jauno mēnesi katrai zvaigžņu zīmei nāk jauna prognoze. Slavenais eksperts Pāvels Globa pastāstīja par to, kas katru zvaigžņu zīmi sagaida augustā un kā vislabāk uzvesties, lai izvairītos no neveiksmēm.

Pēc kāda pazīstama eksperta vispārīgā šī gada vasaras pēdējā mēneša prognoze, augusts būs samērā mierīgs mēnesis, tiesa, ne bez pārsteigumiem. Pāvels Globa atzīmē, ka zvaigžņu pozīcija pavadīs jaunu zināšanu apguvi un ne tikai. Pats galvenais ir nežāvāties un izmantot mirkli.

Visas svarīgās lietas un nopietnas medicīniskās iejaukšanās labāk plānot labvēlīgās mēneša dienās: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 14, 17, 18, 19, 21, 24, 25, 28 , 30. augusts.

Jāatturas no izlēmīgas rīcības un jāizvairās no lieliem naudas ieguldījumiem nelabvēlīgās mēneša dienās: 1., 6., 9., 12., 13., 15., 16., 20., 22., 23., 26., 27., 29. augustā.

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvjiem augusta pēdējais mēnesis būs ideāls laiks kārtīgai atpūtai un atveseļošanai. Pāvels Globa iesaka Vērsim nolikt malā vēlmi smagi strādāt un pelnīt naudu un vienkārši veltīt šo laiku atvaļinājumam. Jums nevajadzētu būt izkaisītam, lai piesaistītu citu uzmanību un pārsteigtu viņus ar savām zināšanām un inteliģenci. Daudziem tas var būt pilnīgi neinteresanti. Mēneša beigās labāk izvairīties no lieliem pirkumiem un nopietniem finanšu ieguldījumiem.

Vēži
2022. gada vasaras beigās Vēžiem nevajadzētu rēķināties ar to, ka viņiem izdosies sasniegt ko nozīmīgu. Cilvēkiem, kas dzimuši šajā zvaigznājā, būs jāuzņemas milzīga atbildība. Pāvela Globas prognoze 2022. gada augustam vēsta, ka Vēžiem jāizmanto jebkura labvēlīga iespēja savu mērķu īstenošanai.

Lauva

Augusts būs lielisks laiks aktīvajiem zīmes pārstāvjiem, lai nomestu visus pienākumus un vienkārši labi atpūsties. Pilnvērtīgs atvaļinājums ļaus Lauvām uzkrāt spēkus un uzlādēties ar pozitīvo, lai tuvākajā nākotnē virzītu svarīgu jautājumu risināšanai, kas prasīs nosvērtību un atdevi. Mīlestības prognoze 2022. gada jūlijam liek domāt, ka attiecībās ar mīļoto cilvēku, kurš dzimis zem šī zvaigznāja, vajadzētu uzvesties smalkāk. Jūs varat saņemt cienīgu atraidījumu visās jomās.

Jaunava
Šis mēnesis nemierīgajai Jaunavai nebūs tik produktīvs, kā gribētos. Lai netērētu savu enerģiju velti, ir jānoskaņojas partneru aktivitātēm. Tas ir vienīgais veids, kā sasniegt maksimāli iespējamos rezultātus šajā periodā. Šajā ierobežotajā mēnesī nav jātērē enerģija tukšiem darbiem. Eksperts neiesaka smidzināt, lai palīdzētu visiem apkārtējiem, jo ​​tas nenāks par labu ne pašiem zīmes pārstāvjiem, ne tam, kam tas tiks adresēts. Vislabāk šajā laikā vairāk uzmanības pievērst saziņai ar ģimeni, nevis tiekties nopelnīt visu pasaules naudu uzreiz.

Strēlnieks

Savukārt Strēlnieki augustu labprāt izmanto, lai aktīvi atpūstos un ar galvu dotos dzīves priekos. Zīmes pārstāvju darbs viegli atkāpjas otrajā plānā, lai gan viņiem šis ir diezgan labvēlīgs laiks jebkurai darbībai. Kā liecina prakse, Strēlnieki, kuri nolemj atpūsties, var ilgstoši palikt šādā stāvoklī. Iespējami jauni romantiski piedzīvojumi, kas, visticamāk, izvērtīsies tikai par īsu romānu.

Zivis

Zivīm šajā neaktīvajā mēnesī var rasties iespēja pelnīt naudu vai pat pacelties pa korporatīvajām kāpnēm. Augusts labvēlīgi ietekmēs mērķtiecīgus zīmes pārstāvjus. Kolektīva atbildība un izdevīgas partnerattiecības var radīt lielus panākumus. Vientuļajām Zivīm Pāvels Globa iesaka labāk aplūkot tuvāko loku, nevis meklēt potenciālo partneri tikai jaunās pazīšanās.

Lasi vēl: Dzīve nekad nebūs kā iepriekš! Tamāra Globa zvaigžņu zīmēm paredzēja liktenīgas pārmaiņas 2022. gada jūlija beigās

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru