Pāvels Globa pastāstīja, kurām 3 zvaigžņu zīmēm veiksies 2022. gadā

Slavenais krievu eksperts dalījās ar savu prognozi. Viņš uzskata, ka nākamais Ūdens tīģera gads būs īpaši žēlsirdīgs nākamajām 3 zvaigžņu zīmēm.

Auns

2022. gads šīs zīmes pārstāvjiem būs pozitīvs. Auni visa nākamā gada garumā varēs veidot stabilus pamatus savai stabilai dzīvei nākotnē. Jupitera pozīcija arī veicina panākumu nostiprināšanos.

 

Pāvels  brīdina, ka Aunam rūpīgi jāapsver sava rīcība, jo pastāv liels risks pieņemt impulsīvus un haotiskus lēmumus. Jums ir jākontrolē savi impulsi.

Vēzis

Nākamais gads šīs zīmes pārstāvjiem atnesīs ilgi gaidīto līdzsvaru. Viņi beidzot dos startu saviem iekavētajiem projektiem, un atmaksāsies pilnā apmērā – ar prieku, gandarījumu par iegūtajiem rezultātiem un materiālo labumu.

 

Arī 2022. gadā Vēži varēs atrast laiku atpūtai un atveseļošanai. Pāvels iesaka rūpīgāk klausīties intuīcijā un iekšējā balsī un neļaut ārējai ietekmei sagraut plānus.

Jaunava

Jaunavām būs labas izredzes karjeras izaugsmei un finansiālā stāvokļa uzlabošanai. Gads viņiem būs ļoti pozitīvs. Taču, lai sasniegtu vēlamo, ir jāizrāda iniciatīva un apņēmība.

 

Šīs zīmes pārstāvjiem ir svarīgi noteikt prioritātes un neļaut sevi novērst nepiederošām personām. 2022. gadā uzņēmumam Dev var būt jauns nekustamais īpašums.

Arī nākamais gads ir ideāls laulībām un pēcnācējiem.

Lasi vēl: Nosauktas 4 zvaigžņu zīmes, kuras ziemas sākumā var sagaidīt karjeras izaugsmi un naudas peļņu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru