Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2021. gada 20. līdz 26. septembrim visām zvaigžņu zīmēm

Jauno sākumu un sasniegumu nedēļa no 2021. gada 20. līdz 26. septembrim nosauc slavenais Pāvels Globa. Pēc zvaigžņu eksperta domām, šajā laikā jums vajadzētu būt neatlaidīgam un neatkāpties no mērķiem. Kāda būs katra nākamās nedēļas diena un ko tā dos dažādām zvaigžņu zīmēm.

Ko mums sola nākamā nedēļa no 2021. gada 20. līdz 26. septembrim.

Pirmdiena

Šajā dienā jums jābūt gatavam pārmaiņām. Atvadieties no visa vecā un novecojušā, tas attiecas gan uz lietām, gan uz cilvēkiem un attiecībām. Ir jāmeklē jauni veidi, kā sasniegt mērķus.

Otrdiena

Radošums pamostas. Jūtieties brīvi īstenot visus savus plānus, nodarboties ar saviem hobijiem, lietām, kas sniedz jums iedvesmu. Pavadiet vairāk laika ar cilvēkiem, kas jums patīk.

Trešdiena

Trešdienu labāk pavadīt mierīgi, apstājoties un samazinot ātrumu. Laiks pārdomām un atrast savu vietu dzīvē. Ir pienācis laiks ieklausīties sevī un savās vēlmēs.

Ceturtdiena

Šajā dienā ir jāparāda aktivitāte, uzņēmība un centība. Šajā gadījumā jūs varat paļauties tikai uz sevi un pat nemēģināt lūgt citu palīdzību. Maz ticams, ka tagad kāds atbalstīs vai novērtēs jūsu idejas.

Piektdiena

Piektdien jums ir nepieciešams pārtraukt un atpūsties. Labāk to darīt vienatnē un dabā. Nepārslogojiet un uzņemieties pārāk daudz uzdevumu. Parādiet draudzīgumu un labvēlību pret citiem.

Sestdiena

Sestdiena ir ideāls laiks radošumam un eksperimentiem. Jūs varat un vajadzētu sākt jaunu biznesu, ģenerēt jaunas idejas un īstenot jaunas idejas. Šis ir laiks aktīvam darbam.

Svētdiena

Svētdien jūs varat atpūsties ar tīru sirdsapziņu, rūpēties par māju un bērniem. Aizmirstiet par šīs dienas problēmām un atlieciet visas nedēļas stresu.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Saskaņa un pozitīva atmosfēra mājā ir atkarīga no Auna. Jūs varat veidot attiecības ar bērniem un atrisināt visas ģimenes problēmas. Nesatraucieties un pārdomājiet katru savu darbību.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vērsis iepriekšējā nedēļā bija tik noguris, ka sāka šo bez spēka un enerģijas. Tomēr jau pie tā ekvatora varēs atpūsties un atgūties. Tas palīdzēs sazināties ar ģimeni un paziņām, kā arī draugiem. Jums būs izvēle: darbs vai mājas? Eksperts šobrīd iesaka izvēlēties pēdējo.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem vairāk jāsazinās ar bērniem. Dodiet viņiem neaizmirstamus interesantas izklaides mirkļus kopā. Tāpat apbalvojiet bērna talantus un organizējiet kopīgu ceļojumu uz kādu neparastu un interesantu vietu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem šonedēļ būs jābūt sirsnīgiem un atvērtiem attiecībās ar ģimeni un draugiem. Šajā laikā mēģiniet padarīt savu māju par miera un harmonijas mājvietu. Radinieki jums palīdzēs ar visu, ko jūs viņiem lūdzat. Nedēļas ekvatorā varat doties iepirkties un palutināt sevi ar patīkamiem pirkumiem.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Nākamās nedēļas sākums Lauvai būs visai drudžains. Savācieties un pārejiet uz kaut ko patīkamu, piemēram, sapņošanu. Šajā laikā jūs būsiet aizņemts, nosakot savu stilu un strādājot pie sava tēla. Tas nebūs viegls uzdevums, bet jums tas izdosies.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Šonedēļ Jaunavas mājā ieradīsies vai nāks veci draugi. Iepazīstieties ar viņiem īpaši viesmīlīgi un sirsnīgi. Turklāt no trešdienas esiet uzmanīgāks pret savu mīļoto, parādiet viņam lielāku rūpību un siltumu. Iemācieties runāt un izteikt savas rūpes – un savstarpēja sapratne jums ir garantēta. Savā biznesā parādiet centību un pilnīgu centību.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem ir jānovērš slinkums no sevis, kā arī jācenšas panākt harmoniju attiecībās ar ģimeni un draugiem. Cieniet viņus un uzmanīgi klausieties. Nedēļas ekvators ir piemērots jauniem sākumiem un darījumu slēgšanai. Nedēļas nogali atpūtieties un labi izgulieties, lai nākamajā nedēļā jūs būtu enerģiski.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpionus mīl un ciena ģimene un draugi. Jūsu mājas ir atpūtas un miera mājvieta. Šis ir ļoti labvēlīgs laiks, lai atrisinātu visus uzkrātos mājsaimniecības jautājumus. Uzņēmējdarbībā uzņemieties iniciatīvu un novērtējiet nākotnes izredzes gan sabiedriskajā, gan privātajā dzīvē. Pateicoties saviem talantiem, jūs varēsiet gūt panākumus. Nedēļas nogali veltiet socializācijai un tikšanās ar draugiem.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieku personīgajā dzīvē gaidāmas kardinālas izmaiņas. Šķiršanās ar partneri ir pilnīgi iespējama. Tomēr par to nekautrējieties. Galu galā no šī romāna jums ir ko atcerēties, un uz sliekšņa jau ir jauni mīlas piedzīvojumi, kas būs ne mazāk spilgti. Nedēļas vidus ir labs, lai socializētos ar bērniem un pavadītu laiku kopā ar viņiem.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāži šonedēļ vēlēsies atjaunot attiecības ar bijušo partneri. Nedēļas vidū esiet īpaši aktīvs šajā virzienā. Interesanti, ka viņi jūs arī atbildēs, jo šķiršanās tikai veicināja jūsu jūtas. Šajā periodā jūs esat autoritatīvs un veiksmīgs darbā, un tas ir pateicoties jūsu smagajam darbam un efektivitātei.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem nākamā nedēļa jāvelta ģimenei un audzināšanai. Lielisks risinājums būtu apmeklēt teātri vai koncertu un vakarā sarīkot mājīgas vakariņas. Iemācieties klausīties un sadzirdēt viens otru, kā arī atbalstīt savu partneri it visā.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm personīgajā dzīvē jābūt uzmanīgākām un jutīgākām pret savu partneri. Dariet kaut ko kopā, piemēram, kopā cepiet pīrāgu. Tomēr esi uzmanīgs, lai neflirtētu sānos. Galu galā viss noslēpums kļūst skaidrs, un tas var izraisīt nopietnu ģimenes skandālu. Lai nopelnītu vairāk naudas, jums ir jāstrādā, jāstrādā un vēlreiz jāstrādā. Mēģiniet radīt daudzsološas idejas un nedēļas nogalē iesaistīties kopienas lietās.

Lasi vēl|: Veiksme, nauda un mīlestība: Eksperti ir nosaukuši zvaigžņu zīmes, kurām septembra beigās būs ļoti paveicies

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru