Pāvela Globas nedēļas prognoze no 2021. gada 1. līdz 7. novembrim visām zvaigžņu zīmēm

Nedēļa no 2021. gada 1. novembra līdz 7. novembrim, pēc slavenā Pāvela Globas prognozēm, būs ļoti notikumiem bagāta un neviennozīmīga. Šis ir izlēmīgas un mierīgas rīcības laiks, kad iespējams un pat nepieciešams veidot plānus un uzsākt jaunus projektus.

Nedēļas sākums vislabvēlīgākais būs Ūdens zīmēm – Vēzim, Skorpionam un Zivīm. Trešdiena un ceturtdiena nesīs neticamu veiksmi Uguns zīmēm – Aunam, Lauvai un Strēlniekam, bet nedēļas nogalē patiesi laimīgas būs Zemes zīmes – Vērsis, Jaunava un Mežāži. Ko sagaidīt no novembra pirmās nedēļas katram zvaigžņu apļa pārstāvim.

Pārskats par katru dienu

Nedēļas sākumam jābūt mierīgam. Izvairieties no strīdiem un konfliktiem. Esiet gatavs upurēt savas intereses un panākt kompromisu. Kontrolējiet savas emocijas, domas un vārdus.

Otrdien tev jāveic garīgi uzlabojumi. Materiālajā līmenī rūpējies par kārtību sev apkārt.

Vide nepavisam nav piemērota plānošanai, jo daudzas cerības un pūles būs veltīgas un nedos vēlamos rezultātus. Koncentrējieties uz saviem apstākļiem un nekrītiet panikā, ja jums neizdodas.

Ceturtdien gaidāmi pārsteigumi. Tā būs pozitīvu emociju un veiksmes diena visās dzīves jomās. Vakaru veltiet ģimenei un draugiem.

Piektdiena piemērota lēcienam uz priekšu kādā biznesā un galīgai izvēlei. Rūpējieties par savu veselību, ievērojiet diētu.

Mēģiniet sestdien saglabāt labu garastāvokli. Atpūtieties un meklējiet jaunas lietas, ko darīt.

Nākamās nedēļas pēdējā dienā pievērsieties ģimenes problēmām. Esiet pacietīgs un neatlaidīgs un nepakļaujieties negatīvismam un negatīvām emocijām.

Uguns stihijas zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auni spēs sasniegt visu, ja vien viņiem būs pareizās prioritātes un uzsvars. Esiet stingrs un neatlaidīgs darbā. Bet attiecībās ar mīļoto, gluži pretēji, esiet maigāks un iecietīgāks.

5.novembris būs labvēlīga diena, savukārt 3. un 4. novembris būs nelabvēlīgs.

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Lai sasniegtu augstumus, Lauvām būs jāparāda savas pozitīvākās un spēcīgākās puses un spējas. Priekšnieki novērtēs jūsu neatlaidību un smago darbu. Personīgajās attiecībās izvairieties no konfliktiem un strīdiem.

Labvēlīgas dienas būs 1. un 6. novembris, nelabvēlīgās – 7. novembris.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Nedēļas sākumā Strēlnieks var doties iepirkties. Brīvdienās esi uzmanīgs: tevi kāds mēģinās ieraut intrigās un tenkās. Centieties palikt malā un nerunājiet par savām problēmām pat ģimenei un draugiem.

7.novembris būs labvēlīga diena, un 2. un 5. novembris būs nelabvēlīgi.

Zemes stihijas zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim vajadzētu parādīt savas cienīgākās īpašības profesionālajā jomā. Pateicoties tam, jūs varēsiet pakāpties daudz tālāk pa karjeras kāpnēm. Personīgās attiecībās izvairies no visādiem piedzīvojumiem.

Labvēlīgas dienas būs 3., 6. un 7. novembris, bet nelabvēlīgās – 5. novembris.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Laime šonedēļ uzsmaidīs Jaunavām. Nedēļas ekvators piemērots dažādu kaišu ārstēšanai. Nedēļas nogalē dodieties ceļojumā ar savu dvēseles radinieku vai vismaz uz dabu.

Labvēlīga diena būs 1.novembris, bet nelabvēlīga – 5.novembris.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Jau pirmajās nedēļas dienās Mežāžu dzīvē iespējami liktenīgi notikumi. Uzkrāj pacietību un racionālismu, un tad sasniegsi savu mērķi. Neiesaistieties finanšu avantūrās un nereklamējiet savu personīgo dzīvi.

Labvēlīga diena būs 7.novembris, bet nelabvēlīga – 5.novembris.

Gaisa stihijas zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem būs jāspēj ātri orientēties notikumos un pieņemt lēmumus. Personīgajā dzīvē labāk nemeklēt vainas mīļotajam cilvēkam – pastāv aizvainojuma un konfliktu risks. Kontrolējiet savas emocijas un vārdus. Visbeidzot, esiet maigāks un laipnāks.

Labvēlīgas dienas būs 3. un 7. novembris, bet nelabvēlīgās – 6. novembris.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem vajadzētu veikt mājsaimniecības darbus, varat arī sākt remontu. Trešdienu-ceturtdienu veltiet bērniem un viņu audzināšanai. Par visu konsultējieties ar savu otro pusīti.

Labvēlīgas dienas būs 6. un 7.novembris, bet nelabvēlīgās – 4.novembris.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīra atvērtība un dzīvespriecība kļūs par magnētu un piesaistīs tādus pašus pozitīvos cilvēkus. Ar šādu noskaņojumu spēsi pārvarēt jebkuru intrigu. Tomēr jums nevajadzētu zaudēt modrību.

Labvēlīga diena būs 5.novembris, bet nelabvēlīga – 7.novembris.

Ūdens stihijas pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem vairāk jāieklausās citu viedokļos. Tad jūs gaida patiesi panākumi. Esiet pacietīgs, veidojot attiecības ar ģimeni un draugiem.

Labvēlīgas dienas būs 6. un 7. novembris, bet nelabvēlīgās – 1. novembris.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem vajadzētu padomāt par pāreju uz citu darbu vai pat darbības jomas maiņu. Pieņemot lēmumus, krājiet gudrību un pacietību. Nerīkojieties steigā vai mirkļa karstumā. Rūpīgi analizējiet informāciju. Šis ir lielisks laiks radošām nodarbēm un vaļaspriekiem. Velti nedēļas nogali ģimenei un draugiem.

Labvēlīgas dienas būs 3., 4. un 7. novembris, bet nelabvēlīgās – 5. novembris.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis var mainīt darbu. Tomēr nedēļas ekvatorā velti laiku atpūtai un personīgās dzīves uzlabošanai. Strādājot ar mīļoto, esiet gatavs kompromisam.

Labvēlīga diena būs 1.novembris, bet nelabvēlīga – 3.novembris.

Lasi vēl: Pieci zvaigžņu apļa pārstāvji, kas atklās bagātības koridoru rudens beigās

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru