Pat nedomājiet: Pāvels Globa teica, ko nevajadzētu darīt zvaigžņu zīmēm 2022. gada aprīlī

Mūsu laika populārākais un slavenais Pāvels Globa pastāstīja, ko nedrīkst darīt 2022. gada aprīlī. Dažas darbības var izjaukt pasaules kārtību un radīt nomācošas sekas. Īpaši uzmanīgiem jābūt Strēlniekiem, Svariem, Mežāzim un Ūdensvīram.

Nekādā gadījumā Auns, Vērsis, Lauvas un Vēži nedrīkst uzņemties ko jaunu, aizmirstot par vecajām saistībām. 2022. gada aprīlī šiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem jāpabeidz iesāktais. Atstāt “aizmugurē” neizpildītus uzdevumus nozīmē sagādāt sev nepatikšanas. Pat mazākā problēma var izraisīt notikumu ķēdi, kas kā lavīna uzkritīs nelaimīgajam. Globa iesaka rūpīgi sekot līdzi plānam un pildīt visus solījumus.

Horoskops Strēlniekiem, Svariem, Mežāzim un Ūdensvīram 2022. gada aprīlim paredz nepatikšanas, no kurām var izvairīties, upurējot daļu no ietaupījumiem. Ir jāizvēlas no diviem ļaunumiem: izlauzties cauri ērkšķiem vai pazaudēt savus ietaupījumus. Aprīlī Mežāzim, Ūdensvīram, Svariem un Strēlniekiem būs jābūt pacietīgiem un jāizrāda ievērojama izturība. Uzticīgi sabiedrotie un neatlaidīga tiekšanās pēc mērķa, kas vienmēr jāpatur redzeslokā, palīdzēs pārvarēt grūtības.

Jaunavai, Dvīņiem, Zivīm un Skorpioniem 2022. gada aprīlī jāizvairās no pārpildītām vietām un neapmeklēt nekādas ballītes. Nevaldāma jautrība var pārvērsties nopietnās problēmās. Nekādā gadījumā nedrīkst zaudēt kontroli pār sevi. Labāk koncentrēties uz pašattīstību un sākt meklēt garīgo apgaismību. Ir vērts ieklausīties intuīcijā, kas palīdzēs atklāt iekšējo potenciālu. Aprīļa vētru labāk gaidīt nelielā domubiedru kompānijā vai vienatnē.

Lasi vēl:  Vanga pastāstīja, kurām zvaigžņu zīmēm veiksies līdz 2030. gadam

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru