Oktobra vidus – lielu pārmaiņu laiks trim zodiaka zīmēm

Oktobrī vairāki horoskopa pārstāvji pamanīja, ka Visums viņiem ir kļuvis labvēlīgāks. Bet neticama veiksme, vēl tikai priekšā. Astrologi uzskata, ka 3 horoskopa pārstāvjiem oktobra vidū būs īsta veiksme.

 

Vērsis

Zīmes pārstāvjus oktobrī , gaida grūtību un problēmu beigas. Mēneša vidū, Vērsis redzēs vislabvēlīgākās likteņa izmaiņas. Galvenokārt, viņiem karjerā un personiskajās attiecībās vajadzētu sagaidīt pozitīvas lietas. Vērsis, ejot uz savu laimi, var saskarties ar nelielām grūtībām, ko rada viņu emocionālā tuvība.

Lai novērstu negatīvisma parādīšanos dzīvē, zīmes pārstāvjiem ir jākontrolē savas domas un jādomā par labo. Un tad Vērša dzīvē, ienāks neticama veiksme un panākumi .

 

Vēzis

Zīmes pārstāvjiem nepatīk pārmaiņas, taču oktobra vidū, viņi nevarēs no tiem tikt cauri. Viņiem būs jāiziet no savas komforta zonas un jāiet pa pašrealizācijas un panākumu ceļu. Vēžu pārstāvjiem, rūpīgi jāapsver  dzīves attīstības virziens un jāizdara vēlme nākotnei. Galvenais ir skaidri noteikt prioritātes un izcelt, svarīgus aspektus.

Rezultātā Vēži nonāks jaunā attīstības posmā, kur viņus gaidīs neticama veiksme, laime un panākumi.

 

Zivis

Zīmes pārstāvjiem, oktobra vidū pienāks laiks loloto vēlmju piepildījumam. Zivis noskaņosies uz garīgu pacēlumu un iekšējām pārmaiņām. Viņiem rūpīgi jāanalizē pieļautās kļūdas un, pamatojoties uz to, jāpieņem pareizi lēmumi.

Zivis varēs sākt jaunu posmu savā dzīvē un rēķināties ar naudas pārpilnību. Kopā ar panākumiem dzīvē ienāks miers un veiksme.

 

Avots:

help-mts

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru