Noskaidro – ko Dievs vēlas Tev pateikt

KĀPNES .A. “Priekšā ir veiksme”

Ja esat izvēlējies gleznu ar kāpnēm, kas ved augšup, tad ziniet, ka Dievs jums gatavo veiksmīgu nākotni. Tagad ir ideāls laiks investīcijām jaunos projektos, īpaši darbā. Drīz jūsu sapņi tiks piepildīti, un tas viss nav nejaušība. Tas ir jūsu pūliņu, jūsu uzticības un ticības rezultāts. Pat tad, ja kādā brīdī jūs šaubāties par savu potenciālu, tad ir pienācis brīdis, kad jums rāda, ka esat uz pareizā ceļa – ceļā uz uzvaru.

DURVIS .B. “Mīli sevi”

Dievs apbrīno jūsu centību darīt to, kas jums ir pieejams apkārtējo cilvēku labā. Bet kā ir ar tevi pašu? Jūs aizmirstat par sevi. Dievs vēlas, lai jūs nedaudz atpūstos un domātu par sevi. Ieskaties sevī, uzzini, kādas rūpes un vēlmes tev ir, un velti sevi to risināšanai. Viņš vienmēr ir jūsu pusē un palīdzēs jums dziedēt no iespējamām dvēseles traumām.

Atcerieties, ka mīlestība pret sevi ir arī veids, kā būt pateicīgam par dzīvi, ko Dievs mums ir devis.

TILTS .C. “Nebaidies”

Dievs grib parādīt, ka, neskatoties uz grūtībām dzīvē, viņš vienmēr ir blakus un jūsu pusē, lai jūs aizsargātu un palīdzētu jums iet tālāk. Nebaidieties no grūtībām, kas dažkārt rodas, uzticieties sev un savai ticībai. Dievs vienmēr būs tilts, kas palīdzēs jums pārvarēt sarežģītas situācijas ceļā uz laimi un mieru.

LASI VĒL: Izvēlieties ābolu un uzziniet, kāda ir jūsu dzīve

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru