Noskaidro – Kāds cilvēks Jums ir vajadzīgs blakus

 2. Koks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varbūt jūs esat romantisks un laipns, mierīgs cilvēks.

Jūs droši vien cenšaties izvairīties no konfliktiem un strīdiem un visur meklējat kompromisu. Tomēr svarīgos jautājumos jūs nekad neatteiksieties no savām pozīcijām un kategoriski sekosiet savam kursam. Jums blakus ir vajadzīgs sirsnīgs cilvēks ar atvērtu sirdi un lielisku audzināšanu.

 

3. Koks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visticamāk, tu esi apdomīgs un gudrs cilvēks. Jums ir noteikta vērtību sistēma. Noteikti jūs izvirzāt sev mērķus un tos veiksmīgi sasniedzat.

Kā likums, jūs esat mierīgs cilvēks, bet dažreiz jums ir emociju pieplūdums. Jums ir nepieciešams emocionāli stabils cilvēks, kāds, kurš var jums palīdzēt jūsu centienos. Un nomieriniet savus emocionālos uzliesmojumus. Jums apkārt vajag līdzsvarotu un praktisku cilvēku.

 

 4. Koks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jūs esat stiprs, drosmīgs un apņēmīgs cilvēks. Bet ari varat būt,  maigs romantiskajā atmosfērā. Jūs droši vien esat pārliecināti par sevi un uzstājību gan lietās, gan mīlestībā.

Lai izveidotu spēcīgas attiecības, jums ir nepieciešams gaišs un pievilcīgs cilvēks visos aspektos. Citiem vārdiem sakot – labvēlīgs un pievilcīgs.

 

 5. Koks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visticamāk, jums patīk kārtība it visā, jūs ievērojat stingrus noteikumus. Parasti jūs neesat konfliktu atbalstītājs, bet, ja nepieciešams, varat stingri aizstāvēt savas intereses.

Lasi arī: Noskaidro – Kāds cilvēks Jums ir vajadzīgs blakus

Iespējams, mīlas attiecībās jūs vēlaties vienlīdzību, jums ir nepieciešams tāds pats uzskats, kuru jūs ļaujat atbalstīt grūtos brīžos.

Avots: gornnisa

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru