Nekavējoties atbrīvojies no šīm neveiksmi nesošajām lietām, kas atrodas Tavās mājās

 

Saplēsts pulkstenis

Broken time

Pēc fen-šui principiem ir slikti mājās turēt saplīsušas lietas, bet, ja šī lieta ir pulkstenis, tas Tavā ģimenē var atnest pat nāvi. 19. gadsimtā konstatēti vairāki gadījumi, kad saplēsti pulksteņi “zvanījuši” nāvi.

 

Melnas durvis

black-1

Lai arī šāda tumša nokrāsa var būt modē, pēc ķīniešu fen-šui tradīcijām melnas durvis mājās aicina neveiksmes – ja vien tās nav vērstas pret ziemeļiem.

 

Spoguļi

Kichler_Mirrorso_Arcade_78178

Tie nav tikai saplēsti spoguļi, kas nes neveiksmes. Leģenda vēsta, ka atstarojošais stikls spēj nozagt Tev dvēseli, tieši tādēļ senos laikos pēc cilvēka nāves spoguļus apsedza, lai mirušā gars nepaliktu iesprostots spogulī.

 

Vecs kalendārs

calendar

Vai pat kalendārs, kas nav pāršķirts jaunā mēnesī vai dienā! Ņemot vērā, ka kalendārs atgādina par laika ritēšanu, tā nepareiza izmantošana var nepatīkami ietekmēt dzīvi (saīsinot to).

 

Saplēsti trauki

brokenplate3

Tiklīdz traukam parādās pirmās plaisas, Tev no tā jāatbrīvojas. Kādēļ? fen šuj praksē trauki simbolizē ģimenes labklājību. Ja Tu ēd no saplaisājušiem traukiem, Tu neapzināti savā dzīvē aicini nepatikšanas un neveiksmes.

 

Adataini augi

landscape-1484253534-bad-luck-cactus-1

Augi ar adatām (izņemot rozes), vadoties pēc fen-šui principiem, mājās ienes negatīvo enerģiju.

 

Miruši augi

scientifically-possible-bring-dead-plant-back-life_598f2cb7aaf89ce3

Ja aizmirsti aplaistīt augu un tas novīst, tad ir pienācis laiks no tā atvadīties. Pat sažuvušu ziedu turēšana mājās tiek uzskatīta par neveiksmju nesēju.

 

Zaļas sienas

DecoratingTips16_HG_26apr12_ANTHROPOLOGIE_bt

ASV un Apvienotajā Karalistē zaļā krāsa iekštelpās tiek uzskatīta par ļoti neveiksmīgu, jo 1700. gados zviedru ķīmiķis zaļu tapešu un auduma pagatavošanai izmantoja arsēnu, kad šie materiāli kļuva mitri, tie izdalīja indīgu gāzi, kas nonāvēja cilvēkus.

 

Tukši šūpuļkrēsli

rocking chair 2

Īri tic, ka tukši šūpuļkrēsli aicina tumšos garus tajos sēdēt. Vēl sliktāk ir tas, ka, ja gadījumā šūpuļkrēsls kustās pats no sevis, tajā iemitinājies gars Tavā ģimenē var nest nāvi vai lielas nelaimes!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru