Nedēļas horoskops 13. – 19. februārim

Auns Lielisks laiks, lai uzsāktu kaut ko jaunu. Ja tev iepriekš ir bijusi kaut kāda vīzija par savām vēlmēm, tad šis ir tas laiks, kad to īstenot! Padosies arī plānošana, tāpēc dodies nelielā ceļojumā vai uzrīko labu ballīti!

Vērsis Ja rīti būs produktīvi, tad vakarus varēsi pavadīt patīkamās nodarbēs. Tavi sapņi ir vislabākā motivācija! Visums šonedēļ tevi pārsteigs, tādēļ pievērs uzmanību apkārt notiekošajam, nebaidies rīkoties īstajā mirklī !

Dvīņi Uzticies savai intuīcijai, pievērs uzmanību tam, kas notiek apkārt. Neizolējies no apkārtējiem, bet gan pavadi laiku ar mīļajiem! Šonedēļ netici visam ko dzirdi, labāk mēģini uzdot jautājumus, lai noskaidrotu visus faktus. Pēdējā brīdī tev radīsies negaidīts piedāvājums, no kā tu nespēsi atteikties!

Vēzis Šo nedēļu iesākt nudien būs grūti, vajadzēs saņemt sevi rokās un darīt visu, kas tavos spēkos. Šonedēļ centies koncentrēties un darīt visu sev, nevis citiem. Lielu lomu spēlēs attiecības ar vecākiem, tāpēc sazinies ar viņiem un centies to darīt regulārāk, jo tieši viņi tevi šoreiz vislabāk spēs atbalstīt.

Lauva Neļauj negatīvām domām ietekmēt tavu darbu! Centies sevi noslogot tā, lai tev pat nebūtu laika domāt par savām raizēm. Visai laba nedēļa, lai kaut kur dotos un kaut ko pamēģinātu – tev ir nepieciešama iedvesma, ja vien negribi saskarties ar radošo krīzi.

Jaunava Atkal jau viss mainās, tev nav miera! Vislabāk būtu censties adaptēties un necerēt uz tik drīzu mieru. Šīs nedēļas uzdevums ir atjaunot balansu dzīvē, izdomāt turpmāko plānu un sākt darīt to, kas ir jādara!

Svari Šajā nedēļā pastāv diezgan nopietna konflikta iespējamība ar cilvēkiem, kuri centīsies tev diktēt savus noteikumus. Nav izslēgs, ka šis strīds beigsies ar ilggadīgu attiecību beigšanos, taču, ja tev tas nebūt nav izdevīgi, tāpēc pacenties atrast kompromisu, lai apmierinātu gan savas intereses, gan šo indivīdu prasības, kā arī saudzējiet savu veselību!

Skorpions Šī nedēļa no tevis izsmels diezgan daudz enerģijas un spēka, taču tas viss būs to vērts! Sāc jau laicīgi plānot savu dienas grafiku un atvēlēt pietiekami daudz laika arī atpūtai! Lielisks laiks, lai uzsāktu kādu no saviem vecajiem vaļas priekiem!

Strēlnieks Juteklīgs emociju uzvirmojums iedrošinās tevi izbaudīt dzīvi. Visā visumā tu atklāsi, ka darba un karjeras lietas izskatās daudzsološi. Tu esi nonācis periodā, kad radošās idejas un spilgtas iespējas iedrošinās tevi pamest komforta zonu. Ņem vērā to, ka strīdi par finanšu jautājumiem var sabojāt visu nedēļu.

Mežāzis Ir laiks pārstāt iet virzienā, kas tevi ved uz nekurieni, pavadi laiku ar cilvēkiem, kuri tev palīdzēs radīt jaunas idejas!  Ir problēmas, kuras nav iespējams un arī nevajag risināt vienam.

Ūdensvīrs Izmanto savu enerģijas pārpilnību, lai palīdzētu apkārtējiem, tas viss radīs tevī tikai lielāku spēku un prieku dzīvot.  Nebaidies pieņemt spontānus lēmumus vakaros – tie ievedīs pozitīvos piedzīvojumos un radīs jaunu izpratni!

Zivis Tavas ambīcijas palīdzēs tikt vaļā no slinkuma un šonedēļ darboties superproduktīvi. Neaizmirsti arī atpūsties!  Mēģini palikt uz zemes un nelidināties mākoņos! Veids, kā to paveikt – sāc risināt personīgās problēmas un pievērsies pienākumiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru